Annenin Evladina olan sevgisi - Mutlaka izleyin...

Başlatan yücel, Haziran 24, 2007, 07:38:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

197

Cok güzel bir paylasim. Paylasimin icin cok tesekkür ederim.. :) :) :) Sevgi kadar yüce bir sey yok bence! :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 27, 2008, 08:23:07 ÖS
Cok güzel bir paylasim. Paylasimin icin cok tesekkür ederim.. :) :) :) Sevgi kadar yüce bir sey yok bence! :)
kesinlikle... öyle bir devirde yaşıyoruz ki gerçekten sevenleri mumla arar olduk, buldumuda kıymetini bilmek gerek.
ama tabi aile sevgisi başka bişi

197

emosh

hmm annemin gözünü taşımak istmezdim ömrüm sonuna akdar mnnet duymak zorunda olmak istemezdim zaten duyuyorum hakkı ödenmez gözünüde verse oooo garip hissettim ya düşündüm bi an ne bileyim annem olsa bana verir miydi nankörlük olmasn ama sanmıorum :S :(

197

Annelerin cocuklari icin yapamayagi hicbir sey yok bence..

emosh

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 27, 2008, 08:39:58 ÖS
Annene haksizlik ediyorsun... :-\
sadece bunu kestiremiyorum yani hissettirmiyo yada ben hissedemiorum :S öle bişe işte karışık biraz

khoLpa$aLı

197

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 27, 2008, 08:42:44 ÖS
sadece bunu kestiremiyorum yani hissettirmiyo yada ben hissedemiorum :S öle bişe işte karışık biraz

Annen duymasin.. ;D ;D

burcukafadar

öyle deme ya... benim annem benim için çok fedakarlık yaptı, öyle birşey düşünmek istemiyorum ama öyle bir durumda feda ederdi benim mutluluğum için heralde. nebiliyim, aksini düşünemiyorum.
ama anne var, annecik var. geçen aylarda sırf kızkardeşinin oğluyla evlenebilmek için öz oğlunu yiğenine öldürten bir anne çıktı haberlerde. Allah böyle vicdansızlardan uzak tutsun bizi yarabbim, böyle annelerde var dünyada, tabi bunlara anne denirse

emosh

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 27, 2008, 08:45:19 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Nisan 27, 2008, 08:42:44 ÖS

Annen duymasin.. ;D ;D
duyduu :D

duygu_0354_duygu

arkadaşlar bence çok yanlış düşünüyorsunuz  ::).... hemde çokkk  :embarassed:
bu annee aneeee.... başka bişey değilkii
herhangi bir problemimiz olduğunda kimin omzuna yaslanp ağlıyoruz ? tabi ANNEMİZE
küçükken yere düştüğümüzde ilk ağzımızdan çıkan kelime ANNEEEEE
anne kadar mübarek bir insan varmıdır bu kainatta HAYIIRRRRR.
yapmayın arkadaşlar böyle konuşmayınnnn  ???  :'(  ???

emosh

tüm anneler melek gibidir die bi kural yok anneme kötü demiyorum onu sevmiyorumda demiyorum çook seviyorum çok da iyi onsuz da yapamıyorum ama bu anne kalıbına sığmaz yada o kalıbı dolduramaz anlatamıyorum ki kendmi yanlş anlaşılmakda istemioyrum :(