astroloji-almancax üyelerinin burcları ve özellikleri??

Başlatan fatihduygu915, Nisan 27, 2008, 06:57:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 27, 2008, 11:57:09 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 27, 2008, 11:45:59 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 27, 2008, 11:43:19 ÖS
akrep burcu gerçekten tehlikeli, hayatımda hiç bu burçtan olan insanlarla anlaşamadım, anlaşamam derdim, çok büyük konuşmuşum ki, eşim akrep burcu çıktı
evet burcu valla katılıyorum. adamın kanına bi giriyorlar pirr giriyorlar valla. sonra kurtul kurtulabilirsenn  ;D  ;D  ;D
sözümmmmmmmmmmmm AKREPPPLİİİLEEEREEEEEEE
HIMMM ALINDINIZ MI?ama napayım  ;D kabul edin öylesiniz işteeeeeee :P  :P  :P
işte bukadarrrrrr.......
burcu dostumm hakketen kafadar bi insansınn haaa :)
seninle çoğu duygularımız aynıııı  ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: mikail - Nisan 27, 2008, 11:48:04 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 27, 2008, 11:45:06 ÖS
akrep burcu gerçekten tehlikeli, hayatımda hiç bu burçtan olan insanlarla anlaşamadım, anlaşamam derdim, çok büyük konuşmuşum ki, eşim akrep burcu çıktı
Eger esin akrep burcu özelliklerini tasiyorsa hem cok sanslisin hemde acidim simdi sana.. ;D

Bence çok çok şanslı. Çok mutlu olacaktır inşAllah!
inşAllah mutlu olurum ama bunun eşimin akrep burcu olmasıyla hiç bir alakası olmaz ;D;D;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Nisan 27, 2008, 11:58:50 ÖS
Bende  ikizlerim  ama burcumun özelliklerinden cokta  memnun degilim.Bence insan  kafa  yormamali  iyi  olan  özellikleri muhafaza  edip diger  yönleri  yani  begenmedigimiz  yönleri  degistirebiliriz degilmi?
Ayrica jentzsch bence  her insanin kendine göre  ZAAFLARI  ve  eksikleri,yanlislari  vardir  zaten
kimse  gökten zenbille inmedi mükemmelim diyen varmi ???? aramizda  varsa  biraz öz  elestiriye  ihtiyaci  var  demektir...  :)
gece evet bende ikizlerim. inan herşeyi en ince ayrıntısına kadar irdelemekten alıkoyamıyorum kendimi. ama şuna katılmıyorum. iki yüzlü olurlar diyorlar. ama ben öle değilim. :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 27, 2008, 11:59:12 ÖS
evet burcu valla katılıyorum. adamın kanına bi giriyorlar pirr giriyorlar valla. sonra kurtul kurtulabilirsenn  ;D  ;D  ;D
işte bukadarrrrrr.......
isimlerimizde birbirine yakın zaten burcuu=duyguu  ;D ;D ;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 28, 2008, 12:03:17 ÖÖ
işte bukadarrrrrr.......
evettttttt hatta bana bazenn burcuu diyennn billee oluuoooo  ;D ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 28, 2008, 12:01:41 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Nisan 27, 2008, 11:58:50 ÖS
Bende  ikizlerim  ama burcumun özelliklerinden cokta  memnun degilim.Bence insan  kafa  yormamali  iyi  olan  özellikleri muhafaza  edip diger  yönleri  yani  begenmedigimiz  yönleri  degistirebiliriz degilmi?
Ayrica jentzsch bence  her insanin kendine göre  ZAAFLARI  ve  eksikleri,yanlislari  vardir  zaten
kimse  gökten zenbille inmedi mükemmelim diyen varmi ???? aramizda  varsa  biraz öz  elestiriye  ihtiyaci  var  demektir...  :)
gece evet bende ikizlerim. inan herşeyi en ince ayrıntısına kadar irdelemekten alıkoyamıyorum kendimi. ama şuna katılmıyorum. iki yüzlü olurlar diyorlar. ama ben öle değilim. :)
bende böyleyim, annem bazen çok kızıyor bana, yeter artık okadar düşünme diye burçla ilgisi yok mu acaba ::) ::)

burcukafadar

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 28, 2008, 12:04:50 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 28, 2008, 12:03:17 ÖÖ
işte bukadarrrrrr.......
evettttttt hatta bana bazenn burcuu diyennn billee oluuoooo  ;D ;D ;D
aaaaaa.... banada duygu diyorlar, hatta fatihduygu varya biz onula kursta aynı sınftaydık, herkes kurs bitene kadar ona burcu bana duygu demişlerdi, hatta ve hatta telefonlarına yanlış kaydedenler de vardı ;D ;D ;D

jentzsch

Yok kesin kardes bunlar,hatta isimlerinizde karismis..duygu aslinda burcu,burcu da duygu.. ::)  ;D

burcukafadar

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 28, 2008, 12:08:43 ÖÖ
Yok kesin kardes bunlar,hatta isimlerinizde karismis..duygu aslinda burcu,burcu da duygu.. ::)  ;D
ayyy jentzsch öldüm gülmekten ya

esma 41

Hahahah   ;D ;D ;D.
Yalan söylermisiniz ?  ;D

gece

Duygu  bence  iki yüz meselesi dogru  ama  su anlamda  üzgün  yada mutlu  bir  ani yasarken  her an baska biri  olabiliyoruz yani  bazi  duyguleri  icimizde bekletip  baskaklasabiliyoruz...
her kes  anlamak istedigi gibi anliyo bence bu konuyu
ayrica  iki yüzlü  sahtekarlardan nefret ederim kim olursa olsun anladigim an o kisi  biter  benim icin biraz acimasizca gibi  gelebilir ama  buda ikizlerin özelligi  he he he  ;) zarar vermem kesinlikle  merhametli olmak gerek ihtiyac oldugundada yardim ederim ama o kisi bilmez benim yardimettigi  IKIZLER  iste merhamet  ve incelik  belki zaman zamanda bencillik .....

jentzsch

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 28, 2008, 12:09:53 ÖÖ
Bak bu arada ben akreptim ya.Benim esimde ikizler.Biz asiri zitlasiriz.O ANYA ben KONYA  ;D

burcukafadar

valla işin zor, zıtlaşmayı iyi bilirim, insanı çok yoruyor :o

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 28, 2008, 12:09:53 ÖÖ
ya jentz valla alem adamsın diomda inanmıonn... böle şeylerii
nasıl yakıştırıonnn bilmiommm  ;D  ;D  ;D

jentzsch

Zamaninda cok Türk filmi seyrettim.E yakin zamana kadar serap ezgü'nün programina da takilirdim cok.Böyle fantezi yetenegim bu prog.lar sayesinde gelisti cok sükür.. ;D Siz yinede bi arastirin,kardes olmasaniz da akraba cikabilirsiniz.