Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

197

Oturdugun yerden dinlen! :D Ayaklarinin agrisi gecer... ;) :) :) (Zaten ayakta ders calismassin degil mi??) Ya da ise mi gittigini söylemek istedi burcukafadar??

burcukafadar

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 28, 2008, 12:37:27 ÖÖ
Oturdugun yerden dinlen! :D Ayaklarinin agrisi gecer... ;) :) :) (Zaten ayakta ders calismassin degil mi??) Ya da ise mi gittigini söylemek istedi burcukafadar??
yooooo basbayaa ders çalışmaktan bahsettim, vücut yorgunluğu olduğu zamanda oturup ders çalışmk zor gelebilir insana

jentzsch

Bugün konulara yetismekte güclük cektim ve yorgun düstüm.Yarin benim icin zor bir gün olacak.

Cümleten hayirli geceler.Hosca kalin..

197

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 28, 2008, 12:49:19 ÖÖ
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 28, 2008, 12:37:27 ÖÖ
yooooo basbayaa ders çalışmaktan bahsettim, vücut yorgunluğu olduğu zamanda oturup ders çalışmk zor gelebilir insana

Haklisin, hayirlisi.. :) Önce dinlensin, sonra calissin.. :)

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 28, 2008, 01:13:51 ÖÖ
Bugün konulara yetismekte güclük cektim ve yorgun düstüm.Yarin benim icin zor bir gün olacak.

Cümleten hayirli geceler.Hosca kalin..

Sana da iyi geceler arkadasim, yarin iyi dinlen, yine gel, ok? :) :) Hadi kendine iyi bak..

Ben de ciksam iyi olur, saat cook gec oldu, gözlerime hakim olamiyorum! :D :D :D

Hadi herkese iyi geceler! :)

jentzsch

Duyuru: Bugün esim A1 sinavina giriyor.Biliyorum sinav kolay ve sorun yasamayacak ama yine de heycanladim.InsAllah bir aksilik olmaz.. ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 28, 2008, 12:20:29 ÖS
Duyuru: Bugün esim A1 sinavina giriyor.Biliyorum sinav kolay ve sorun yasamayacak ama yine de heycanladim.InsAllah bir aksilik olmaz.. ;D
Allah yardımcısı olsun tabi senin de yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz :angel:

jentzsch

Sagol Kesmeseker.InsAllah.Bu hafta sonuclari ögreniriz herhalde..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 28, 2008, 12:29:06 ÖS

Umarim esin icin basarili bir  sinav olur  Grundstufe`yi  bitirdimi yoksa  sadece A1 `mi  bitti ?

smc-403

inşAllah eşin başarılı olurda bu stresten bir kişi daha eksilir Allah yardımcısı olsun.

bu arada hani senle bişiler konuşuoduk bak olan oldu gs kazandı ben sana demiştim :D

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Nisan 28, 2008, 12:43:38 ÖS

Umarim esin icin basarili bir  sinav olur  Grundstufe`yi  bitirdimi yoksa  sadece A1 `mi  bitti ?
Su an A2 nin yarisini bitirdi.(ders olarak) A1 sinavina girmeden a2 ye gitmisti.Sinava bugün giriyor vize icin..

jentzsch

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 28, 2008, 12:45:40 ÖS

inşAllah eşin başarılı olurda bu stresten bir kişi daha eksilir Allah yardımcısı olsun.

bu arada hani senle bişiler konuşuoduk bak olan oldu gs kazandı ben sana demiştim :D
Sagol smc..  Bu arada  ;D  bana hala sanki 1 gol atacakmisiz gibi geliyor.Inanmasi güc.. :-[

197

InsAllah kazanir Timur! :) :) :)  Sinavdan cikinca bir telefon et sor, bakalim nasil gecmis, ok? ;) :)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 28, 2008, 12:51:43 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Nisan 28, 2008, 12:43:38 ÖS

Su an A2 nin yarisini bitirdi.(ders olarak) A1 sinavina girmeden a2 ye gitmisti.Sinava bugün giriyor vize icin..

Allah  yardimcisi olsun yardimcimiz olsun .... Bende süresiz oturum icin A 2 sinavini basarmaliyim :)
Almanyada  demi esin  cünki  Türkiyede  Almanca  ögrenmek zor ,yasadigin mekan da  o dil konusulmaliki daha  rahat  ögrenilsin.

jentzsch

Amin.Allah hepimizin yardimcisi olsun..Esim Türkiye'de.Vize icin istenen a1 sinavina giriyor bugün.Yani daha hic gelmedi..Söyledigin gibi orda almanca ögrenmesi zor ama sinavda bildigim kadariyla zor bir sinav degil.Temel almanca bilgisi araniyor.Sitede okuyorum.Herkes geciyor masAllah.O da gecsin artik.. ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 28, 2008, 12:56:52 ÖS
InsAllah kazanir Timur! :) :) :)  Sinavdan cikinca bir telefon et sor, bakalim nasil gecmis, ok? ;) :)
InsAllah Onur.Ok burdan yazarim nasil oldugunu.. ;D Bak heycanlandim yineeee :D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 28, 2008, 01:01:01 ÖS
Amin.Allah hepimizin yardimcisi olsun..Esim Türkiye'de.Vize icin istenen a1 sinavina giriyor bugün.Yani daha hic gelmedi..Söyledigin gibi orda almanca ögrenmesi zor ama sinavda bildigim kadariyla zor bir sinav degil.Temel almanca bilgisi araniyor.Sitede okuyorum.Herkes geciyor masAllah.O da gecsin artik.. ;D

InsAllah dedigin gibidir. Burda  bize  kök  söktürüyorlar bazen ilgilenen  memur bile cok önemli acagip siki kontürol varmis  burda  tabiki.