Arkadaşlar çok şükür vizem çıktı

Başlatan duygu_0354_duygu, Nisan 21, 2008, 10:21:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: seymayy - Nisan 26, 2008, 07:53:36 ÖS
tebrik ederim benimde vizem çıktı nisanın 17 sinde 21 nisandada başladı ama 1.5 ay daha burdayım. çünkü burda kına gecem 6 haziranda kınadan sonra çıkıcam bende yola. ay çok seviniyorum ya vizeler çıktıkça ne güzel herkes sevdiğine kavuşuyo sabretmek böyle bişey işte kendisi acı meyvesi tatlı. o kadar sabrettikten sonra bu mutluluk anlatılmaz gerçekten yaşanır.
pasaport ups ile geldiğinde kalbim yerinden çıkıcak gibi olmuştu. yerimde duramadım yaa:)
ah bide sevdiğim yanımda olsaydıda onunla beraber paylaşabilseydim bu mutluluğu

Allahım nolur bu heyecanı çok görme bana ;D

jaluji

tebrik ederim arkadaşım darısı bizlere .kaç günde aldın vizeyi?

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 27, 2008, 12:38:17 ÖÖ
tebrik ederim benimde vizem çıktı nisanın 17 sinde 21 nisandada başladı ama 1.5 ay daha burdayım. çünkü burda kına gecem 6 haziranda kınadan sonra çıkıcam bende yola. ay çok seviniyorum ya vizeler çıktıkça ne güzel herkes sevdiğine kavuşuyo sabretmek böyle bişey işte kendisi acı meyvesi tatlı. o kadar sabrettikten sonra bu mutluluk anlatılmaz gerçekten yaşanır.
pasaport ups ile geldiğinde kalbim yerinden çıkıcak gibi olmuştu. yerimde duramadım yaa:)

kesmeşeker, içime doğdu kısa zamanda çıkacak vizen :)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 27, 2008, 06:35:48 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 27, 2008, 12:38:17 ÖÖ

kesmeşeker, içime doğdu kısa zamanda çıkacak vizen :)
:angel: inşAllah, ağzından bal damlıyor ;D belediyeden gelecek kağıdı bekliyoruz nezamandır, yarın gelcekmiş herhalde 29unda göndeririz demişler :) o da geldikten sonra yabancılar polisinin kararını bekleyeceğim artık inşAllah ikiyüzbilmemkaç gün düşünmezler ;D

burcukafadar

bide onların öyle beklettiğini düşünsene, valla ben gider boğarım herhalde ;D ne sinir şey ya beklemek.
yok canım yabancılar polisine gidince yolun çoğunu atlatmış olursun zaten, oraya gitsin yeterki, ordan en kısa zamnda gelir, merak etme

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 28, 2008, 02:23:07 ÖS
bide onların öyle beklettiğini düşünsene, valla ben gider boğarım herhalde ;D ne sinir şey ya beklemek.
yok canım yabancılar polisine gidince yolun çoğunu atlatmış olursun zaten, oraya gitsin yeterki, ordan en kısa zamnda gelir, merak etme
inşAllah :-\ bende böyle şans varken herşey olabilir ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 28, 2008, 02:37:13 ÖS
;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 28, 2008, 02:50:32 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 28, 2008, 02:37:13 ÖS
;D
:-[

burcukafadar

üzülme ya, bak gör kırcaksın sen kötü şansını

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 28, 2008, 02:55:16 ÖS
vizeyi alırsam, benim bukadar beklettiniz sizi protesto ediyorum 7 ay sonra giriş yapacağım desem ne olurki ;D ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 28, 2008, 03:01:56 ÖS
vizeyi alırsam, benim bukadar beklettiniz sizi protesto ediyorum 7 ay sonra giriş yapacağım desem ne olurki ;D ;D ;D
istersen bi dene ;D

zaferustun

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 28, 2008, 03:01:56 ÖS

heheh :D bence sen ne yap biliyormusun. paşa paşa gir protestoyu felan unut ;)hazır vizedende olma yani bu tahminim öyle bişeyki köprüyü gecene kadar diyemiyorsun bu köprü hiç bitmiyor gibi valla ;D

kesmeşeker

yok vazgeçtim ;D anarşist değilim ben ;D ;D vizem gelsin paşa paşa gideyim :-\

Aşil

kardeşim hayırlı olsun aldın mı vizeyi  aldıysan 1 ayı geçırme girmek için

197

Gözün aydin duygu_0354_duygu! :) :) Simdiden iyi ucuslar dilerim.. :) Darisi diger vize bekleyen arkadaslara insAllah! :) :)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: Aşil - Nisan 29, 2008, 12:21:31 ÖS
kardeşim hayırlı olsun aldın mı vizeyi  aldıysan 1 ayı geçırme girmek için
yok daha alamadım ama çok az kaldı inşAllah bir terslik çıkmazsa birkaç güne kadar kağıtlar tamam, sonunda ;D vizeyi alırsam zaten forumda bayram olacak herhalde ;D ::)

Aşil