Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

aile birleşimi ve tecrübeleri galiba bahsettiğin bölüm ben bi göz atayım saol

zaferustun

arkadaşlar bilginiz olsun forumda yeni bi konu açtım Vizesini alıp Almanya da yaşayanların yabancılık çekmemesi için. en azından orada oturup kahve içebileceğiniz bi tanıdık olur yabancılık çekmezsiniz.
https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=5132.new#new
;)

ismailkurtca

arkadaşlar! adım ismail özel sektörde sekreterlik yapıyorum ayrıyetten hobi olarak ilahi,ezgi ve futboll menajerliği yapıyorum.Samsunluyum,İstanbulda oturuyorum,ilahiyat mezunuyum bende bu sitede yeniyim fakat görüyorum ki çoğu arkadaşım almanca yazmış kusura bakmayın ben yazamıyorum ;ama ileride yazmak isterim.site harikalar ötesi olmuş emeği geçen tüm arkadaşlarımdan ALLAH razı olsun.ama öyle bir salaklaştımki almanca ile ilgili  hiç birşey bilmiyorum o nedenle nereden başlayacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun bu yazımıda inş.doğru bölüme yazmışımdır...tekrar tekrar bu sitede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim bu hizmet harikası bir site

H_issi

hallo freunde........
meın name ıst kemal.....

madchen

dilemma

hallo!
   ich bin Tugba...

madchen

gece

Hallo!!!
Ich bin  gece  ich  wochne  in  Deutschland in  Köln. Ich   hoffe  Deutsch  lernen aber  finde ich  schwer zu  Gramatik . ich  habe  einen  kurs  gemacht  aber  echt  schwer.Könen  Sie mir  helfen für dialog...

jentzsch

Hallo gece.Willkommen in Almancax! Du kannst hier viele freunden finden und dialog machen..Viel spaß!! ;D

gece

Dankeschön  jentzsch.
ich  bin neu  gegukt im site  dann  weis ich  nicht  wo  ,was. ich  kenne  nicht aber  ich  bin jetz  freulich  weil  du  schreibst  antwort :D

jentzsch

Danke auch.. Wenn du hier sein wirst,treffen wir uns wieder.. ;D Derzeitig machs gut.. ;)  (sanirim yanlis yunlus bir seyler yazdim.Neyse anlarsin umarim) ;D

gece

Hmm, ah ja  ich  verschtehe   gerne :D  (merak  etme  bende  bu konuda  iyi  degilim ama  anladim) wiedersehen....

ibrahim09

madchen

gece

Hallo  madchen !!!!
was bedeutet auf Türkisch madchen ?

madchen

''madchen'' ist ''küçük kız,kleine Tochter''..aber ich bin nicht klein =) umarım düzgün kurmuşumdur cümleyi =)

gece

ah so ja dann wohnst du Istanbul?