İşte güneşin hiç batmadığı yer!!!

Başlatan 197, Nisan 29, 2008, 12:18:55 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşil

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 29, 2008, 11:48:13 ÖS
Alıntı yapılan: Aşil - Nisan 29, 2008, 05:57:12 ÖS
ya jenztsch resim ekleyecektim beceremedim nasıl eklniyor?

Ben sana anlatabilirim! :) :) :D Eger jentsch burda yoksa....

memnun olurum

madchen

resımde olduğu gibi sol alttakı ek secenekleri tıkladığında eklenti diye bi yer çıkıo orda gözat kısmından bilgisyarında istdiğin yerdekı resıim secebiliosun arkadaşım

Aşil

tusem

çooook güzel bir manzara,canlı görmek daha da güzeldir eminim...

fatihduygu915

cok etkileyici gercekten cok güzel paylaşımın icin coook teşekkrler 197 :)

werdermm

benim bildigim kadariylada rusyada bi sehirde haziran aylarinda hic gece olmuyor.geceleri gündüz gibi aydinlik oluyor.bir belgeselde izlemistim.sanirim o sehir St. Petersburg idi.

madchen

evet St. Petersburg'ta öyle nerdeyse iki hafta güneş batmıomuş o zaman gecelere de beyaz geceler diolarmış..

197

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 30, 2008, 01:13:48 ÖS
cok etkileyici gercekten cok güzel paylaşımın icin coook teşekkrler 197 :)

Rica ederim arkadasim.. :) :)

197

Alıntı yapılan: madchen - Nisan 30, 2008, 05:42:42 ÖS
evet St. Petersburg'ta öyle nerdeyse iki hafta güneş batmıomuş o zaman gecelere de beyaz geceler diolarmış..

Öyle bir yerde yasamak isterdim.. :D :D :D

madchen

kim istemezki ya..istediğin kadar gez hava kararınca eve gidip karanlığa neden kaldın denmıo:D

197

Karanlik olmaz ki... ;D ;D ;D Eve hic gitmesek bile kizacak bir bahane bulamazlar.. ;D ;D ;D

Aşil

werdermm

hava ne kadar aydınlık olursa olsun,vücut yorulacak ve ve uyumak isteyecektir.siz hiç gündüz uyumadınızmı:D

Aşil

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 01, 2008, 07:29:36 ÖS
hava ne kadar aydınlık olursa olsun,vücut yorulacak ve ve uyumak isteyecektir.siz hiç gündüz uyumadınızmı:D

karanlık olmadan aslaaaa 8) :D

197

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 01, 2008, 07:29:36 ÖS

Is yüzünden uyumak zorunda kalmistim... :S :S Cok zor olmustu.. ;D AMa yorgunsam gündüzleri de uyurum tabii ki.. ;D