Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşil

jentzsch seninde gözün aydın kardeşim işlerin yoluna girdiğine sevindim .
bizde ev arıyorduk hanım bulmuş jdün ama emlakçı bir yer göstermeye 750 euro almış ev sahibinede 2 kira peşin yani  toplam 2000 i buluyor  ne bu ya resmen soyuyorlar adamı...

kirsehir7

sagolun arkadaslar.buarada slm millet.

burcukafadar

hoşgldn kırşehir, naber?

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 01, 2008, 02:39:47 ÖS
hoşgldn kırşehir, naber?
iyilik arkadasim.senden.bende temizlik yapacagimda dedim müzik acim.yaa bilgisayari acar acmaz buraya girmeden duramiyorum.yine oturdum basina.

burcukafadar

bedne iyiyim arkadaşım.
aynen ya açmıyım azcık diyorum gene dayanamıyorum.
hamarat kız temizlik mi yapcan?

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 01, 2008, 03:00:40 ÖS
bedne iyiyim arkadaşım.
aynen ya açmıyım azcık diyorum gene dayanamıyorum.
hamarat kız temizlik mi yapcan?
evet ya temizlik yapacagim.bugün tatildeyiz ama tatil yapamiyorum yaa.temizlik yapmam lazim iste.ne yaparsin kadin olmak iste bu.

burcukafadar

eşin de evdeyse ver eline bezi, süprüge makinesini anacım, boşver. birazda onlar yapsın ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 01, 2008, 03:05:24 ÖS
eşin de evdeyse ver eline bezi, süprüge makinesini anacım, boşver. birazda onlar yapsın ;D
nirdeee kacti o.zaten evde dursa ölse yapmaz bosu bosuna ayagima bag oluyo cikarana kadar evden canim cikti.yardimda etmiyo.süpürge sesinide sevmiyor.o cikana kadar bekledim neyseki gittide temizlige basladim.ancak.

burcukafadar

valla kadın dediğin böyle olur, bak iki işi birden yapıyorsun hem temizlik hem almancax ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 01, 2008, 03:25:05 ÖS
valla kadın dediğin böyle olur, bak iki işi birden yapıyorsun hem temizlik hem almancax ;D
demiii.nekadarda becerekliyim. ;D

burcukafadar

197

Selam Millet yine ben! ;D Ama fazla kalamayacagim, Almanca calisiyorum da.. ::) ::)

burcukafadar

Alıntı yapılan: 197 - Mayıs 01, 2008, 04:43:48 ÖS
Selam Millet yine ben! ;D Ama fazla kalamayacagim, Almanca calisiyorum da.. ::) ::)
hoşgeldin...

jentzsch

Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 01, 2008, 02:38:29 ÖS
jentzsch seninde gözün aydın kardeşim işlerin yoluna girdiğine sevindim .
bizde ev arıyorduk hanım bulmuş jdün ama emlakçı bir yer göstermeye 750 euro almış ev sahibinede 2 kira peşin yani  toplam 2000 i buluyor  ne bu ya resmen soyuyorlar adamı...
Cok sagol asil..EVet ev tutarken en az 2000 euro u gözden cikariyorsun malesef..

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 01, 2008, 02:33:10 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 01, 2008, 12:46:25 ÖÖ
Arkadaslar benim icimde de bugün bir hosluk var.. ;D Neden anlamadim.. ;D Yarin tatil,is yok..? Esim A1 sinavini gecmis ..?  Ben sanirim sonunda bir ev buldum (insAllah) ..? Hepsi olabilir saniirim  :D Cok sükür.. ;D
jentzsch senide tebrik ederim, eşin sınavı geçmiş, ev bulmuşsun. hadi hayırlısı olsun:)
Sende sagol burcu..Evet su an hersey yolunda cok sukur..:)

jentzsch

Merhabalar @lm@nc@x sakinleri..Nasilsiniz?

Aşil

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 01, 2008, 05:02:25 ÖS
Merhabalar @lm@nc@x sakinleri..Nasilsiniz?

naber hoşgeldin jenztsch

gece

Merhaba arkadaslar  nehabersiniz?  :)