Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spyxxx

çalıştırabilicek varmı ? :S

Sonsuzluk Yolcusu

Spyxxx, kardesim sen sorunu burya yaz gelen sana yardim edicektir

Spyxxx

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mayıs 04, 2008, 08:19:16 ÖS
Spyxxx, kardesim sen sorunu burya yaz gelen sana yardim edicektir

ne desem sorular çok gıcık
A1 sınavını aratmaz :(

Sonsuzluk Yolcusu

Spyxxx arkadasim, sen yardim istiyorsun ama yardim istedigin konulari yazmiyorsun. Sana nasil yardim edelim olmiyan birsey icin.

kirsehir7

spy benimde 21 mayista a1 sinavim var benimde calismam gerek yaa.keske sana yardim edebilseydim.ama benimde almancam iyi degil.

kirsehir7

milet ordamisiniz bende ders calisiyorum yaa mektubu beceremiyorum neyapacam ya simdi baktim anlamiyorum bu mektup isini yaaa.

gece

Ben yeni geldim slm KIRSEHIR senden bir sey rica edicem bir zahmet bulusalim olurmu ;)

Sonsuzluk Yolcusu

burcukafadar

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 04, 2008, 10:41:29 ÖS
milet ordamisiniz bende ders calisiyorum yaa mektubu beceremiyorum neyapacam ya simdi baktim anlamiyorum bu mektup isini yaaa.
acaba size sorulacak mektuplarda bize sorulanlar gibi mi oluyor. örnekleri bliyormusun

Sonsuzluk Yolcusu

Kirsehir  sen Almanyada misin

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 04, 2008, 10:45:36 ÖS
Ben yeni geldim slm KIRSEHIR senden bir sey rica edicem bir zahmet bulusalim olurmu ;)
nerde bulusalim ablacigim.

burcukafadar

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 04, 2008, 10:48:58 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 04, 2008, 10:41:29 ÖS
acaba size sorulacak mektuplarda bize sorulanlar gibi mi oluyor. örnekleri bliyormusun
evet bildigim kadariyla galiba aynisi gibi.
evet almanyadayim.sonsuzluk yol.

burcukafadar

hımmm... neresini anlamadın, yardımcı olmak isterim tabii yapabildiğim kadarıyla

Aşil

selam  almancax sakinleri nasılsınız.?

gece

Hos geldin Sonsuzluk Yolcusu ;)