80'lerde dogmussaniz...:)

Başlatan jentzsch, Eylül 24, 2007, 11:11:12 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Ben daha yasliyim ama bunlari hatirliyorum yaaa ;)
80 ler bence süperdi.....

burcukafadar

burcukafadar

radyoda çıkan sevdiğimiz şarkıları kasetlere çekerdik
nerde ozaman cdler mp3ler

Aşil

murat 124(hacı murat)  şahin ,doğan yolların mercedesiydi o zamanlar ya onlarıda yad etmek lazım.ne günlerdi o günler yaw bayramları bile bir başkaydı.

gece

Bayramlar gercekten farliydi bencede ....

burcukafadar

kara şimşek vardı
bi araba nasıl olurda konuşur diye baya bi kafa patlatmıştık ::)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 06, 2008, 05:54:51 ÖS
kara şimşek vardı
ciddi misin  ;D ;D ;D ;D ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 06, 2008, 04:54:00 ÖS
radyoda çıkan sevdiğimiz şarkıları kasetlere çekerdik
nerde ozaman cdler mp3ler
çok yapardım bunu ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 06, 2008, 07:55:15 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 06, 2008, 05:54:51 ÖS
kara şimşek vardı
ciddi misin  ;D ;D ;D ;D ;D
çocukluk işte;D ;D ;D

burcukafadar

annemden, güne gittiğinde ev sahibi desenli peçete verirse banada bir tane getirmesini isterdim hep.  :)
sözde peçete koleksiyonu yapacaktım ???
ozamanlar bizim için yeşilçam aktörlerinin pul koleksiyonu kadar değerliydi peçete kolaksiyonu ;D
sonra noldu onlar bilmem ::) ;D

Aşil

bende pul ve para koleksiyonu yapardım bayağıda biriktirmiştim hala durur.

çocuk işte geleceğini düşünüyor. :laugh:

gece

Ben cocukken mahallede arkadaslarla Voleybal oynardik ne günlerdi be bikmadan yaz aksamlari,
Direklere ip baglar oynardik. Kislarida Cok aksam sarki sölerdik kuaförcülük oynardik .
he he he yani ben hayallerimin pesinden kosmaya erken basladim  ;) yani.

burcukafadar

bizde şarkıcılık oynardık...
ben avazım çıktığı kadar bağırırdım
iyikide o yolda yürümemişim
yoksa sanat camiası için bu sesim ile hiçte içaçıcı bir şarkıcı olmazdım ;D

kirsehir7

bizde aksama kadar eve girmek bilmezdik.hele yaz tatillerinde sabahin köründe kalkar.disarlarda oynamaya baslardik. ;D bir sürü kuzendik dedemler teyzem ayni mahallede oturuduk.diger teyzemlerin cocuklarida gelirdi.bir sürü cocuk olurduk.oynardik.bazende kavga ederdik eee okadr cok cocuk olunca elbet bi kavga cikiyodu.eve girmek bilmiyoduk.annemler zor iceri alirdi.agclarin tepesine cikar orasi evimizmis gibi oynardik.bide iple bisey baglar bi kiside bakkal olurdu.sarkitirdik ipi yiyecek doldururdu bakkalci.genelde bakkalci da abim olurdu. ;D eski kitaplardanda para yapardik.agactan bebek yapardik.eski kumaslardan bebegimize elbise yapardik.ah ah simdi o kalabaliktan eser yok.herkes bi yere dagildi.kimse kimseyi tanimaz oldu.hayatla birlikte onlarda degisti.simdi ise kaldim böyle sap gibi bi basima :-[

Aşil

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 06, 2008, 11:04:51 ÖS
bizde aksama kadar eve girmek bilmezdik.hele yaz tatillerinde sabahin köründe kalkar.disarlarda oynamaya baslardik. ;D bir sürü kuzendik dedemler teyzem ayni mahallede oturuduk.diger teyzemlerin cocuklarida gelirdi.bir sürü cocuk olurduk.oynardik.bazende kavga ederdik eee okadr cok cocuk olunca elbet bi kavga cikiyodu.eve girmek bilmiyoduk.annemler zor iceri alirdi.agclarin tepesine cikar orasi evimizmis gibi oynardik.bide iple bisey baglar bi kiside bakkal olurdu.sarkitirdik ipi yiyecek doldururdu bakkalci.genelde bakkalci da abim olurdu. ;D eski kitaplardanda para yapardik.agactan bebek yapardik.eski kumaslardan bebegimize elbise yapardik.ah ah simdi o kalabaliktan eser yok.herkes bi yere dagildi.kimse kimseyi tanimaz oldu.hayatla birlikte onlarda degisti.simdi ise kaldim böyle sap gibi bi basima :-[

sapa neden hakaret ediyorsun onunda bir görevi var o olmasa inekler ne yer ama. :laugh:

kirsehir7

alemsin haaa asil ;D demekki saptan daha beter haldeyim ::)

Aşil

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 06, 2008, 11:12:48 ÖS
alemsin haaa asil ;D demekki saptan daha beter haldeyim ::)

olurmu sapı küçümseme ,sütün ana minerali saptır. :laugh:

ama sap gibi yalnız kaldım derken benzetme sıfatı kullandım dersen o olur bak işte.... :laugh: