Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeşeker

konunun adı ''vizem çıkmış :)'' kendimi buraya bile yakıştıramıyorum sanki vizem çıkmış gibi oluyorum ama bi bakıyorum vizem çıkmış yazmamışım :-\ ;D burası neresi ben kimim ??? ;D

Aşil

bir ay daha sabret vizen geliyooor?

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 07, 2008, 12:05:01 ÖÖ
ya her konuşmamızdada senin damarına damarına basıomuşuz gibi oluyo ama kusura bakma artık kesmeşeker :D
gelmeyin üstüme atlarım bak ;D ;D

burcukafadar

vize derdine kendini kaybetti

kesmeşeker

Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 07, 2008, 12:06:00 ÖÖ
bir ay daha sabret vizen geliyooor?
zahmet olacak ama gelsin artık ;D çaktırma ama zaten 1 ay sonra pasaportumun süresi bitiyor ;D ;D seve seve gönderecekler pasaportumu ;D

Aşil

şeker kızmıyon dimii,üzüyorsak bak söyle birdaha açmayalım bu konuyu,samimiyetımıze güvenip takılıyoruz...

kesmeşeker

Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 07, 2008, 12:08:11 ÖÖ
şeker kızmıyon dimii,üzüyorsak bak söyle birdaha açmayalım bu konuyu,samimiyetımıze güvenip takılıyoruz...
rahat olun ya sorun yok bende ;)

burcukafadar

pasaportunun süresinin bitmesine 1-2 gün kala arayıp ''beni aylarca beklettiniz ve pasonun süresi bitti'' desen ne yanıt verirler acaba şerefsizler
bak sinirlendim şimdi yaa >:(

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 07, 2008, 12:12:09 ÖÖ
pasaportunun süresinin bitmesine 1-2 gün kala arayıp ''beni aylarca beklettiniz ve pasonun süresi bitti'' desen ne yanıt verirler acaba şerefsizler
ne diyeceklerki uzatıp tekrar gönder beklemen gereken bir 8 ayın daha var derler :P ;D

Aşil

kesmeseker sen start 1 aldıktan sonra ne zaman kons.verdin evrakları.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 07, 2008, 12:15:43 ÖÖ
22 şubatta sınava girmiştim, 29 şubatta sonuç geldi ertesi gün konsolosluğa gönderdim ve 10 martta aradığımda evraklarınız almanyaya gitti ordan cevap yok demişlerdi. 2ay oluyo vehala cevap yok :-\

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 07, 2008, 12:14:50 ÖÖ
ne diyeceklerki uzatıp tekrar gönder beklemen gereken bir 8 ayın daha var derler :P ;D
;D;D
ay bi alemsin yaa
olumlu düşün diycem ama çok yersiz bi kelime olacak bu durumda

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 07, 2008, 12:19:18 ÖÖ
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 07, 2008, 12:14:50 ÖÖ
;D;D
ay bi alemsin yaa
olumlu düşün diycem ama çok yersiz bi kelime olacak bu durumda
çok pozitifim  >:(  ;D

burcukafadar

yoksa senin sertifika dışındaki bütün evrakların içerdeydide sende sertifikanı aldığın gibi onu da içeri mi verdin

Aşil

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 07, 2008, 12:17:47 ÖÖ
Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 07, 2008, 12:15:43 ÖÖ
22 şubatta sınava girmiştim, 29 şubatta sonuç geldi ertesi gün konsolosluğa gönderdim ve 10 martta aradığımda evraklarınız Almanyaya gitti ordan cevap yok demişlerdi. 2ay oluyo vehala cevap yok :-\

peki eşin mass veya kira ,iş konusunda bir sıkıntısı var mı?

kirsehir7

yaa kesmeseker sende bi form ac.vizem cikmamis diye. ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 07, 2008, 12:21:52 ÖÖ
yoksa senin sertifika dışındaki bütün evrakların içerdeydide sende sertifikanı aldığın gibi onu da içeri mi verdin
oo sen filmin ortasında kalmışsın ;D ben 17 ağustostu sanırım turist vizesine başvurmuştum olmadı :-\ sonra aile birleşimi için başvurdum 12 eylülde falan.. ;D