Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 07, 2008, 10:06:24 ÖS
bende bilmiyorum ki.posta atayım diyorum sonra bekle az daha diye fren yapıyorum :)korkuyorum onlardan ya
korkma ısırmazlar ;D telefon edip sor ne var bunda, ama hergün arama o zaman ısırabilirler ;D

burcukafadar

kesmeşeker senin durumun normal derken benim birçok arkadaşım seninle hemen hemen aynu durumda demek sitedim. eylül-ekim gibi hatta ağustos ta evraklarını verip martta sınava girip sınavı geçince sertifikasını içeri veren ve hala bekleyen arkadaşlarım var. ama eşine siz trden kimseyi buraya getirmezsizniz demeleri çok saçma, neden getiremeyeceğinide açıklasınlar ozaman. birde 2 haftalık çıkarmaları çok saçma, hakketen dalga geçiolar. neyse inşAllah bukadar çektiğin sıkıntı stresin sonunda senin yüzün gülecek

burcukafadar

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 07, 2008, 10:06:24 ÖS
bende bilmiyorum ki.posta atayım diyorum sonra bekle az daha diye fren yapıyorum :)korkuyorum onlardan ya
limonn, sende konsolosluğa mail atabilirsin. ben geçen hafta atım, 3-4 günde cvp geldi. korkma yani, kızmıyorlar ;)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 07, 2008, 11:06:20 ÖS
kesmeşeker senin durumun normal derken benim birçok arkadaşım seninle hemen hemen aynu durumda demek sitedim. eylül-ekim gibi hatta ağustos ta evraklarını verip martta sınava girip sınavı geçince sertifikasını içeri veren ve hala bekleyen arkadaşlarım var. ama eşine siz trden kimseyi buraya getirmezsizniz demeleri çok saçma, neden getiremeyeceğinide açıklasınlar ozaman. birde 2 haftalık çıkarmaları çok saçma, hakketen dalga geçiolar. neyse inşAllah bukadar çektiğin sıkıntı stresin sonunda senin yüzün gülecek
sağol  :angel:

limonn

kesmeşeker konsolosluk çıkan vize sayfasında pasaportunuz en az 6 aylık geçerliyse vize verilir diyor.sen 1 ay kaldı demiştin araştırdınmı onu

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 08, 2008, 09:05:57 ÖÖ
kesmeşeker konsolosluk çıkan vize sayfasında pasaportunuz en az 6 aylık geçerliyse vize verilir diyor.sen 1 ay kaldı demiştin araştırdınmı onu
onu daha araştıramadım :-\ bir terslik çıkacak diye korkumdan konsolosluğu arayamıyorum :-[

limonn

demekki ben boşa korkmuyorum.korkulacak bişi var bunlarda :)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 08, 2008, 07:28:01 ÖS
demekki ben boşa korkmuyorum.korkulacak bişi var bunlarda :)
sen uyma bana ;D

werdermm

3 haftayı geçti daha kağıtlar yabancılar polisine ulaşmadı.tık yok yani :(

burcukafadar

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 11, 2008, 04:06:08 ÖS
3 haftayı geçti daha kağıtlar yabancılar polisine ulaşmadı.tık yok yani :(
bnimde aynı, 3 hafta oldu hala tık yok, ama üstünde neladar çok durursan o kadar uzun oluyor, akışına bırakmalı bence. hayırlısıyla olur elbet

werdermm

evet haklısın ama mecburen üstünde duruyorsun.sevdiğin insan orda ve sen uzakdasın.bu çok kötü :embarassed:

burcukafadar

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 11, 2008, 08:18:58 ÖS
evet haklısın ama mecburen üstünde duruyorsun.sevdiğin insan orda ve sen uzakdasın.bu çok kötü :embarassed:
evet ama biz üzüldüğümüzde vize hemen geliyor mu ,''hayır'' olan bize oluyor. üzüntü, stres. yani yanlış anlama, bende hiç üzülmüyor değilim tabiiki çok üzlüyorum, eşimden ayrıyım . insanın içi sızlıyor ama kendimizi yıpratmamak adına çokta üstünde durmamalı. herşey hayırlısıyla yoluna girecektir, biz yeterki Allahımıza hep dua edelim ve inancımızı hiç yitirmeyelim ;)

kesmeşeker

werdermm

evet haklısın.ya sabırrrr :laugh:

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 11, 2008, 08:28:40 ÖS
sabır sabır sabır  >:(
ne yazıkki elimizden başka birşey gelmiyorrr...

kesmeşeker

werdermm

yarın almanyada resmi tatilmiş.bi günümüz daha gitti ::)