A1 sınavında çıkan sorular

Başlatan drakgun, Aralık 08, 2007, 06:43:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aygül

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim ve incelediğim kadarıyla bütün arkadaşlar canla başla birbirlerine destek ve yardımcı olduklarını gördüm çok güzel ve faydalı bir site olmuş emeğe geçen bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum

aygül

arkadaşlar ben aile birleşimi için kursa yazılmam gerekiyor yani şuanda yeni ve tecrübesizim ve ankarada yaşıyorum dil eüitimim için bana uygun ve kaliteli eğitim verebilecek bildiğiniz kurs yerleri varmıdır almn kültüründe kayıtlar ekimde imiş benim için çok geç bir zaman şuanda araştırma içindeyim ve bu konuda biraz acemiyim bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Adse

Herkese merhabalar...13 Mayısta sınav tarihi Türkiye geneli bir sınav tarihi mi yoksa illere göre değişiyor mu ( İstanbul, Ankara ) ? 13 Mayısta girecek arkadaşlar hangi ilde sınava girecekler ?

karakartalali

Alıntı yapılan: Adse - Mayıs 06, 2008, 12:26:30 ÖÖ
Herkese merhabalar...13 Mayısta sınav tarihi Türkiye geneli bir sınav tarihi mi yoksa illere göre değişiyor mu ( İstanbul, Ankara ) ? 13 Mayısta girecek arkadaşlar hangi ilde sınava girecekler ?
bilmiyorum ki arkadaşım aradım ve gün almam gerektiğini söyledim.ben 13 mayısta ankarada gireceğim sınava.

Adse

Ben randevu almak için görüştüğümde belirli iki sınav tarihi ilettiler bana 2 aylık süre içerisinde ve kurstan arkadaşlarımıda sorduğumda onlara da aynı tarihleri iletmişler. Sanırım sınav tarihleri standart yani ay içerisinde öyle bir kaç tane birden sonra yok...Neden soruyorum sorusuna gelince ; imkanım olursa en azından sınav yerinde sınavdan çıkan birileri ile görüşmek istiyorum.O yüzden bu ay içerisinde İstanbulda sınava girecek arkadaşlardan kimse varsa buraya iletirlerse sevinirim. Sınav çıkışı yakalayacağım onları :)

tuu_ba

mrb lar bende 16 mayısta gırıyorum korku heyecan stres hepsı var napcam ya:( kesın gecemem... 13 mayısta grıcek arkadaslar sınavdan sonra lutfen yazın yaaa nasıl gectı sınavda neler cıktı cevabınızı beklıyorum Allah yardımcımız olsun ınsAllah

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 07, 2008, 09:49:31 ÖS
mrb lar bende 16 mayısta gırıyorum korku heyecan stres hepsı var napcam ya:( kesın gecemem... 13 mayısta grıcek arkadaslar sınavdan sonra lutfen yazın yaaa nasıl gectı sınavda neler cıktı cevabınızı beklıyorum Allah yardımcımız olsun ınsAllah

sınavda en önemlisi heyecenlanmamak.heyecanınızı yenmeniz gerek.benim ikinci sınavım inşAllah kazanırımda. kurtulurum bu stresten.ayrıca diğer arkadaşlarda öyle.size iyi çalışmalar.

tuu_ba

heyecanlanmamak mumkunmu yaaa sımdıden heyecan bastı bana senden sınavdan sonra cevap beklıyorummm lutfennn yazzz

özlem_özlem

heycan yapmayalım arkadaşlar dıyorum ama ben daha beterım ama yenıcez ınanıyorum hersey guzel olcak arkadaslar:) ben 13 mayısta gırıyorum saat 1 de cok az kaldı kursum bıtmemıs olacak sınava gırınce ama konularımız bıttı umarım hersey ıyı olur:)

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 07, 2008, 10:34:47 ÖS
heyecanlanmamak mumkunmu yaaa sımdıden heyecan bastı bana senden sınavdan sonra cevap beklıyorummm lutfennn yazzz
haklısınız bende heyecanlanmayalım dediğim halde çok heyecanlıyım.1. sınavda bile bu kadar heyecanlı olmamıştım.umarım ikinci sınavda heyecan kalmaz.

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 07, 2008, 10:47:26 ÖS
heycan yapmayalım arkadaşlar dıyorum ama ben daha beterım ama yenıcez ınanıyorum hersey guzel olcak arkadaslar:) ben 13 mayısta gırıyorum saat 1 de cok az kaldı kursum bıtmemıs olacak sınava gırınce ama konularımız bıttı umarım hersey ıyı olur:)
bende 13 mayısta ama sabah saat 9:00'da sınav.

özlem_özlem

sen tecrubelısın sanırım bıraz sımdı kendını nasıl hıssedıyosun gecersın ınsAllah karakartal alı aklında olan soru oder baska bısey varsa paylasırsan sevınırım

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 07, 2008, 11:00:58 ÖS
sen tecrubelısın sanırım bıraz sımdı kendını nasıl hıssedıyosun gecersın ınsAllah karakartal alı aklında olan soru oder baska bısey varsa paylasırsan sevınırım

ilk sınava oranla kendime güvenim daha fazla.en azından ortamı gördüm, ve soru şekillerini, soru tiplerini gördüm.umarım bu sefer biraz daha fazla birşeyler yapabilirim, ve diğer arkadaşlarda öyle.sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.:)

özlem_özlem

sınav sonucun geldıkten sonra yanı negetıf geldıkten sonra hemen tekrar radevu aldınmı ne kadar surdu
yazarsan sevınırım tesekkurler...

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 08, 2008, 05:28:22 ÖS
sınav sonucun geldıkten sonra yanı negetıf geldıkten sonra hemen tekrar radevu aldınmı ne kadar surdu
yazarsan sevınırım tesekkurler...
ben ilk sınava 12 martta girmiştim. yaklaşık iki ay sonra tekrar aldım, bunun nedeni biraz daha fazla çalışma alanı yaratmak için yaptım.

tuu_ba

slm karakartalalı ılk gırdıgın sınavdan bahseder mısın bıraz malum meraklıyız bende 16mayısta gırıyorum daha once yazmısmıydım bılmıyorum sınavdan sonra eger mumkunse sınavda neler cıktıgını yazabılırmısın lutfen cunku senden 3gun sonra ben gırcem sen yazarsan bıraz daha bılgım olur yazarsan cok sevınırım Allah yardımcımız olsun...bu arada OZLEMOZLEM,ben randevu alırken sordum kazanamazsam bıdaha nezaman gırebılırım dıye sınava gırdıkten 4hafta sonra yenı bı sınava gırebılırsın dedıler...sen randevu alırken yıne bı sor...

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 08, 2008, 08:03:20 ÖS
slm karakartalalı ılk gırdıgın sınavdan bahseder mısın bıraz malum meraklıyız bende 16mayısta gırıyorum daha once yazmısmıydım bılmıyorum sınavdan sonra eger mumkunse sınavda neler cıktıgını yazabılırmısın lutfen cunku senden 3gun sonra ben gırcem sen yazarsan bıraz daha bılgım olur yazarsan cok sevınırım Allah yardımcımız olsun...bu arada OZLEMOZLEM,ben randevu alırken sordum kazanamazsam bıdaha nezaman gırebılırım dıye sınava gırdıkten 4hafta sonra yenı bı sınava gırebılırsın dedıler...sen randevu alırken yıne bı sor...
ilk girdiğim sınavda malum çok heycanlıydım, ve  zaman geçtikçe heycanım azaldı.ilk olarak hören dinledik.ve küçük bir kitapçık vardı bir yandan dinlerken, bir yandan da kitapçıktan işaretleme yaptık,ondan sonra lesen ve schreibena geçtik.zaten hören bittikten sonra onlar belirli bir zaman içerisinde senden lesen ve schreiben'ı yapman gerektiğini söylüyorlar.soruları dikkatli bir şekilde okumaya çalış lütfen,ve dikkatini o an için lesen dan başka bir yere vermemeye çalış.çünkü dikkat o an içinde dağılırsa tekrar toparlamak güç olabilir,lesen'dan sonra zaten schreiben'a geçip mektubuda yazıp böylece sözlü kısmı bitiyor.ve on yada onbeş dakika sonra belirli bir grup içeriye sözlü bölümüne giriyor,ve geriye kalan grup en son sözlü bölümüne giriyor, ve içeriye dörder kişilik gruplarla alınıyorsunuz,ve de iki tane öğretmen giriyor, sözlüye onlar zaten örnek veriyorlar ne yapmanız gerektiğinizi söylüyorlar, önümüze yerleştirilen kartlardan sıra sıra çekip yanımızdakine soru soruyoruz.benim kartımda çıkanlar; schlüssel,auto,fisch ve bitte kartı olarak da 1 EURO çıktı.sınav bunlardan ibaret.umarım ikincide ben ve diğer arkadaşlarım başarabiliriz. anlamadığınız bir yer olursa sorun lütfen, iyi günler.