Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 09, 2008, 10:37:00 ÖS
slm arkadaslar 13 mayısta sınava gırıcem ozel bı tavsıyenız yada tuyonuz varsa paylasrsanız sevınırım:)
sana vereceğim iki tüyo var, öncelikle kendine güven ve stres yapma
birde olabildiğince kelime ezberleyin

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:38:27 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:37:16 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:35:19 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:33:40 ÖS
karıştırma orasını, almacaxta şuan destek oluyoruz ya ondan ööle söyledim.
tuubacım acil durumlarda 24 saat hizmöetinizdeyiz, elimizden geldiğince tabiii ;)
24 saat mi :-\ uyumayacak mıyız biz ;D
vardiyalı çalışıcaz, 12 saat ben, 12 saat sen. ömrümüzü adadık biz bu uğurda, hipokrat yemini, aman almancax yemini etmişiz biz;D
maaşı konuşsak ;D
hayır işi bu:)
hem bakarsın konsolosluk bu vatandaşlık görevi içingözleri dolar ve şakadanak bizim vizeleri gönderiri
ya da iyi fikir değil, konsolosluk bunu duyduğu gibi biz zorlaştırıyoruz bunlar destek verio diye reddederler. Allah korusun şaka tabi:)

tuu_ba

16 mayıs cuma ankarada:( bıkac gun once gıtcem orda halam var bıraz gezcem stres atcam tabı vakıt buldukcada sıze yazcam ama 24 saat ulasabılırım dımı ole yazmıssınız

kesmeşeker

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 09, 2008, 10:37:00 ÖS
slm arkadaslar 13 mayısta sınava gırıcem ozel bı tavsıyenız yada tuyonuz varsa paylasrsanız sevınırım:)
sınav binasına biraz erken git. ama benim gibi 2 saat önceden gitme tabi ;D ortamı görünce rahatlarsın biraz, hiç stress yapma sınav kolay ;) sınav anında kafanı boşalt hiçbirşey hatırlamıyorum diye düşünme onlar aklında ama heyecandan sıkışıyor biyerlere ;D kendimden biliyorum ;D rahat ol, bu sınav olmazsa bir dahaki sınav olur dünyanın sonu değil moralini yüksek tut ;)

tuu_ba

burcu ve kesmeseker sınavı gecen arkadaslar:) sız almanyadamısınız
vızenız cıktımı

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:40:46 ÖS
tuubacım acil durumlarda 24 saat hizmöetinizdeyiz, elimizden geldiğince tabiii ;)
vardiyalı çalışıcaz, 12 saat ben, 12 saat sen. ömrümüzü adadık biz bu uğurda, hipokrat yemini, aman almancax yemini etmişiz biz;D
maaşı konuşsak ;D
hem bakarsın konsolosluk bu vatandaşlık görevi içingözleri dolar ve şakadanak bizim vizeleri gönderiri
ya da iyi fikir değil, konsolosluk bunu duyduğu gibi biz zorlaştırıyoruz bunlar destek verio diye reddederler. Allah korusun şaka tabi:)
ilk dediğin olsa keşke, gel vize gel vize bitsin bu hasreeeet :-\

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:40:56 ÖS
16 mayıs cuma ankarada:( bıkac gun once gıtcem orda halam var bıraz gezcem stres atcam tabı vakıt buldukcada sıze yazcam ama 24 saat ulasabılırım dımı ole yazmıssınız

yani 24 saat dediysek şaka tabi ama sen yaz emin ol en kısa sürede bilen birileri sana ulaşır.

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:42:27 ÖS
burcu ve kesmeseker sınavı gecen arkadaslar:) sız Almanyadamısınız
vızenız cıktımı
almanyaya gitme çabasındayız, vize bekliyoruz. emin ol vizeyi beklemek sınavdan daha zor, burcu demişti dersin

kesmeşeker

vızenız cıktımı
aahhh tuuba deşme yaramı ;D ben dahabekliyorum arkadaşım ya :-\ tabi burcu da bekliyor ben almadan o alırsa gideceği uçağa bomba ihbarı yapıcam zaten ;D ;D

özlem_özlem

sınav yerıne 1 ssat once gıtsem yeterlı mı?

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:43:06 ÖS
Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 09, 2008, 10:40:56 ÖS

yani 24 saat dediysek şaka tabi ama sen yaz emin ol en kısa sürede bilen birileri sana ulaşır.
nooooldu ;D

tuu_ba

ya yazmammı lazım sızın yazdıklarınızı gormem ıcın anlamadım

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:42:51 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:40:46 ÖS
maaşı konuşsak ;D
ilk dediğin olsa keşke, gel vize gel vize bitsin bu hasreeeet :-\
ben o şarkıyı gel vize diye dinlediğiniz şarkıdan dörtlükler konusuna yazdım:)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 09, 2008, 10:44:30 ÖS
sınav yerıne 1 ssat once gıtsem yeterlı mı?

sen bilirsin ama yarım saat de yeterli bence

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:44:19 ÖS
vızenız cıktımı
aahhh tuuba deşme yaramı ;D ben dahabekliyorum arkadaşım ya :-\ tabi burcu da bekliyor ben almadan o alırsa gideceği uçağa bomba ihbarı yapıcam zaten ;D ;D
bende seni deli diye tmarhaneye attırırım bak sonra. seni gidi seniii bomba ihbarı ha

tuu_ba

nezman vıze basvurusu yaptınız benım arkadas var 1 ay sonra geldı vızesı bırde alman vatandasıyla evlı olanların hemen gelıyomus vızesı benım esım alman vatandası bılmıyorum artık nasıl olur...hangı sehre gıdıceksınız...belkı ordada gorusurukkk:)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 09, 2008, 10:46:33 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 09, 2008, 10:44:19 ÖS
vızenız cıktımı
bende seni deli diye tmarhaneye attırırım bak sonra. seni gidi seniii bomba ihbarı ha
şaka yapıyorum ya hayırlısıyla bir an önce al da sevdiğine kavuş :angel: tabi ben de