Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuu_ba

1den once mutlaka orda ol bılıyosundur zaten tamam o zaman salı sınavı carsamba bakarım o zaman ama bı yazmazsan vay halıne:) ınsAllah gecerız hepımız ıcın dua edelım

tuu_ba

burcukafadar

tuu_ba

tamam canım saol hersey ıcın sınavı gecersem lkı ınsAllah senınde payın buyuk olcak hep dua etcem sana

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 11, 2008, 10:16:50 ÖS
tamam canım saol hersey ıcın sınavı gecersem lkı ınsAllah senınde payın buyuk olcak hep dua etcem sana
geçmende küçücük bir katkım olursa ne mutlu bana. hayırlı haberlerini bekliycem burda

tuu_ba

ınsAllah canım ben cıkıyorum ınsAllah yarında gırebılırm Allaha emanet olun ıı aksamlar

burcukafadar

genel olarak sınavla ilgili birşeyler daha yazdım burda bugün, onuda okudun mu

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 11, 2008, 10:21:18 ÖS
ınsAllah canım ben cıkıyorum ınsAllah yarında gırebılırm Allaha emanet olun ıı aksamlar
gute nacht ;)

özlem_özlem

:) canım benım yazarım ben hemen gelınce salı gecesı yazarım buyuk ıhtımal hayırlısıyla su stres bı bıtsın yaaaa

burcukafadar

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 11, 2008, 10:22:21 ÖS
:) canım benım yazarım ben hemen gelınce salı gecesı yazarım buyuk ıhtımal hayırlısıyla su stres bı bıtsın yaaaa

biticek inşAllah, kendine güven ;)

özlem_özlem

valla burcu oyle bı stresmıs kı unıversıte sınavında bıle bu kadar stres yapmadım:( sen kazandın sanırım sınavı tuyo varmı benle paylasabılcegın

burcukafadar

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 11, 2008, 10:25:18 ÖS
valla burcu oyle bı stresmıs kı unıversıte sınavında bıle bu kadar stres yapmadım:( sen kazandın sanırım sınavı tuyo varmı benle paylasabılcegın
emin ol ki bu son stresin olmıycak. vize stresi sınav stresinin kat ve katı daha büyük. o yüzden relaxx :)
sınavla ilgili birçok bilgi yazdım buraya, ve diğer arkadaşlarda yazdılar tabii. benim yazdıkalrımın içinde verdiğim küçük küçük tüyolarda var tabiiki. ama saa söyleyebileceğim en büyük tüyor;NEIN STREESSS ok;)
evet anlamışsındır sanırım, ben sınavı atlattım, şimdi vize bekleyenlerdenim

özlem_özlem

cok sevındım ya darısı benım basımaa ınsallaaaaaaaaah YAREBBİİİİİM:) stres yok stres yok stres yokkkkk:)

burcukafadar

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 11, 2008, 10:33:44 ÖS
cok sevındım ya darısı benım basımaa ınsallaaaaaaaaah YAREBBİİİİİM:) stres yok stres yok stres yokkkkk:)
inşAllah...
aferin, bak oluyor ;)

rose_iz

çok teşekkür ediyorum burcukafadar arkadaşım darısı benim başıma inşAllah bende geçerim inşAllah... bi arkadaşımızında dediği gibi yere göğe yazıcam geçtiğimi:D

tuu_ba

mrb arkadaslar gecen bı kısı bu sıtede soyle yazmıs...sınava gırıp cıktantan sonra sınava gıren hocalardan bırıyle karsılasmıs hoca ona mektubun sag ust kosesıne nerden geldıgın ve tarıh yazılırsa mesela afyon 16marz 2008 gıbı...en son ısım yazdıktan sonrada altına ımza atılırsa daha cok puan verılıyo demıs...boyle yapan arkadaslar varmı?yazarsak daha cok puan verırler mı gercekten?bılgısı olan arkadaslar yazarsa sevınırım...

tuu_ba

bu arada yarın ozlem arkadasımız sınava gırıyor Allah yardımcısı olsun ınsAllah gecer kendısıne ve butun sınava gırceklere basarılar