Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 100 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Hala kararsizim hangi siirimle yarismaya katilsam BIR GELISIN BIRDE GIDISIN YAKTI BENI,

GÖNLÜMÜN HÜZNÜ   ,CANIM ,    HATIRLA YETER,   HEKEZ KENDI YOLUNA,  GITMELIYIM BU SEHIRDEN hangisi  hmmmm
bir fikir veren olurmu acaba ???

Sparta

Ne yarışması?

şiir yarışması ise hiç şansınız yok... :D

gece

Öylemi dersin acaba bak ben öyle cok iddali degilim kendime rakip falan aramiyorum ama duygularima güvenirim
sag olsun birileride oldukca destek duygularimin gelismesinde
onlar üzüyo ben yaziyorum,ben yaziyorum onlar üzüyor böyle gidiyor iste  ;)

Sparta

Güzel yazmak üzülmek ile oluyorsa benden iyi şair olmaz... Sen üzülüyorsunda biz göbek mi atıyoruz sanıyorsun...  :)

Hİç yoktan başını sokacak bir evin var , sevdiğin insanlar yanında , işlerin yolunda , birde elinde mesleğin var... Senden kralı yok sanırım... :D

Sanırım ben kazanacağım... :)
Bu günlerde benden üzgün kimse olmaz eminim...

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 02:50:01 ÖÖ
Güzel yazmak üzülmek ile oluyorsa benden iyi şair olmaz... Sen üzülüyorsunda biz göbek mi atıyoruz sanıyorsun...  :)

Hİç yoktan başını sokacak bir evin var , sevdiğin insanlar yanında , işlerin yolunda , birde elinde mesleğin var... Senden kralı yok sanırım... :D

Sanırım ben kazanacağım... :)
Bu günlerde benden üzgün kimse olmaz eminim...

Cok emin olma o kadar kimse kimsenin halini      bi le mez   demi? ;)

Sparta

Demi dediğin demi Moore mi?

Tamam sen kazandın... Ben şimdiden ilham  gelmesi için kapıları açık bırakayım ... hahahah

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 02:58:23 ÖÖ
Demi dediğin demi Moore mi?

Tamam sen kazandın... Ben şimdiden ilham  gelmesi için kapıları açık bırakayım ... hahahah

pencereleride ceryan yapsin biraz haahahahahahah ;D ;D ;D ;D ;D

Sparta

hahhahaha.. Bende yavaş yavaş son yazılarımı yazayım... Yarın malum işe gitmem gerekecek.. pazartesi sendromu filan var...

Gece gece çok iyi geldi yaaa. Valla çok kötüydüm buraya geldimde 2 çift güldüm.. Teşekkür ederim arkadaşım...

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:12:21 ÖÖ
hahhahaha.. Bende yavaş yavaş son yazılarımı yazayım... Yarın malum işe gitmem gerekecek.. pazartesi sendromu filan var...

Gece gece çok iyi geldi yaaa. Valla çok kötüydüm buraya geldimde 2 çift güldüm.. Teşekkür ederim arkadaşım...

Rica ederim arkadasim her zaman beklerim ben simdi sanirim ev sahibi oluyorum seni ugurluyorum ya o bakimdan.hahahahah ;D ;D ;D

Sparta

Bekledim bekledim çay gelecek diye... Almanyada böyle adet yok sanırım... Merak ettim ,Almanlar misafir gelince çay kahve filan ikram ediyorlar mı?  Yani nasıl geçiyor bir misafirlik anlatırmısın..?

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:18:14 ÖÖ

Bekledim bekledim çay gelecek diye... Almanyada böyle adet yok sanırım... Merak ettim ,Almanlar misafir gelince çay kahve filan ikram ediyorlar mı?  Yani nasıl geçiyor bir misafirlik anlatırmısın..?

Valla icimi okudun öyle bir canim cay cektiki simdi ocaga koydum kayniyo saka degil hagercekten :)

gece

hadi afiyet olsun biri sana biri bana.

Sonsuzluk Yolcusu

gece arkadasim, bizede birer bardak verirsin artik. :laugh:

gece

Kasiksiz benim seker kullanmiyorum da

gece

Sonsuzlikyolcusu gel buyur söyle sanada vereyim bir cay acikmi olsun ;)

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 03:19:43 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:18:14 ÖÖ

Valla icimi okudun öyle bir canim cay cektiki simdi ocaga koydum kayniyo saka degil hagercekten :)

Ocağa çay koydugunu biliyorum dermişim .. 6 . hissim kuvvetlidir...  Öz mü öz balık burcuyum.. ( övünmek gibi olmasın)... :)

Sonsuzluk Yolcusu

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 03:22:39 ÖÖ
Sonsuzlikyolcusu gel buyur söyle sanada vereyim bir cay acikmi olsun ;)

Sen nasil verirsen icerim. Ev sahibi sen.