Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 11, 2008, 08:46:14 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 11, 2008, 08:39:14 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 11, 2008, 08:28:40 ÖS
sabır sabır sabır  >:(
ne yazıkki elimizden başka birşey gelmiyorrr...
yakında sinir hastası olacağım
ohooo koyverme kendini böyle, sana ihtiyacı olan insanlar var, eşin mesela...
üstelik insanlar neler yaşıyor, tek derdimiz vizde değilki, neler neler yaşıyoruz, ama tv programlarına çevirmenin bi alemi yok tabi burasını, ben bi anlatsam, selpakları tüketirim ağlamaktan, form sular seller içinde kalırdı..
sinir hastası olabilecek biri varsa bunu önce ben hakediyorumdur heralde..
ama pollyannacılığı oynuyoruz işte ne yapalım, hayatla bşka türlü başa çıkılmıyor

umutzehra

slm arkadşlar öncelikle herkese Allah sabır varsin.bende 26 martta evraklarımı verdim.9 nisanda evraklarım alman polisligine gitti.23 nisandada istenen veraklar için eşime mektup geldi.28 nisanda eşim istenen bütün evrakları verdi.9 mayısta eşim polisleri arayıp ne oldu diyerek bilgi alma için telefon açtıgında polis daha evraklara bakmadım ve 2 hafta tatile çıkıyorum demiş.bugün tam 14 gün oldu eşim istenen evrakları vereli.ve daha tık yok bakalım daha ne kadar beklicez.birde evrakları teslim ettigi polis 2 haftalık tatilinde acaba onun beklemek mi lazım yoksa onun yerine başkası bizim evraklarla ilgilenirmi.beklemek lazımsa eger daha kadın önümüzdeki haftda tatilde bakalım daha ne kadar bekleriz.Allah hepimize herşeyden önce sabır versin

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 11, 2008, 08:53:46 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 11, 2008, 08:46:14 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 11, 2008, 08:39:14 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 11, 2008, 08:28:40 ÖS
sabır sabır sabır  >:(
ne yazıkki elimizden başka birşey gelmiyorrr...
yakında sinir hastası olacağım
ohooo koyverme kendini böyle, sana ihtiyacı olan insanlar var, eşin mesela...
üstelik insanlar neler yaşıyor, tek derdimiz vizde değilki, neler neler yaşıyoruz, ama tv programlarına çevirmenin bi alemi yok tabi burasını, ben bi anlatsam, selpakları tüketirim ağlamaktan, form sular seller içinde kalırdı..
sinir hastası olabilecek biri varsa bunu önce ben hakediyorumdur heralde..
ama pollyannacılığı oynuyoruz işte ne yapalım, hayatla bşka türlü başa çıkılmıyor
sen de haklısın burcu :-\

limonn

kesmeşeker forma girince bi bakıyorum vizem çıkmış bölümünde son yazan sen..heyecanla açıyorum sanki vizen çıkmış gibi tık yokk :)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 12, 2008, 07:16:48 ÖS
kesmeşeker forma girince bi bakıyorum vizem çıkmış bölümünde son yazan sen..heyecanla açıyorum sanki vizen çıkmış gibi tık yokk :)
valla ben de öyle sanıyorum kendimi görünce ;D

limonn

benim dosya numaram 1300  lü bir rakam..vizesi çıkanlar bölümüne bakıyorum  1500  lere kadar gelmiş  sence sıralımı??

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 12, 2008, 07:20:48 ÖS
benim dosya numaram 1300  lü bir rakam..vizesi çıkanlar bölümüne bakıyorum  1500  lere kadar gelmiş  sence sıralımı??
bana mı soruyorsun? izmir konsolosluğunun o uygulamasını bilmiyorum ben ya :-\ inşAllah çıkmıştır vizen ;)

limonn

sıralı gibi gözüküyo nolar zatende sanki beni hiç gale almamışlar..red yok  vize hiç yokk  :)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 12, 2008, 07:25:15 ÖS
sıralı gibi gözüküyo nolar zatende sanki beni hiç gale almamışlar..red yok  vize hiç yokk  :)
amaaaaaaaan boşver böyle beklemek daha heyecanlı ;D

limonn

ilk yıllarda öle oluyo giderek heyecan yetmiyo :)

fatihduygu915

slm limon nerden bakıyorsun vizesi cıkanlar bölümüne bende merak ettim benm vizedende tıkk yokta artık şaşırdıkk neye basvurcagımızı

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 12, 2008, 07:30:12 ÖS
ilk yıllarda öle oluyo giderek heyecan yetmiyo :)

eşiniz istenen evrakları vermiş miydi? belki vizeniz çıkmış olabilir

kesmeşeker

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 12, 2008, 07:32:37 ÖS
slm limon nerden bakıyorsun vizesi cıkanlar bölümüne bende merak ettim benm vizedende tıkk yokta artık şaşırdıkk neye basvurcagımızı
izmir konsolosluğunun uygulaması o sadece duygu. istanbulda yok yani ;)

limonn

50 günü geçti kimse evrak istemedi daha

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 12, 2008, 07:40:34 ÖS
50 günü geçti kimse evrak istemedi daha
eşiniz yabancılar şubesiyle görüşsün belki mektup gitmemiştir olabiliyor bazen öyle

fatihduygu915

anladım saol kesmeşeker sen naslsın buarada hic görünmüyordun

kesmeşeker

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 12, 2008, 07:58:43 ÖS
anladım saol kesmeşeker sen naslsın buarada hic görünmüyordun
iyiyim işte nolsun vize bekliyoruz ;D ben buralardayım asıl sen nerelerdesin görünmüyosun hiç, yoksa ben mi göremiyorum 8)  ;D