Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 06:27:53 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 12, 2008, 06:24:47 ÖS
Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 06:20:45 ÖS
Sende rafallo lafını ne zaman görsen kaçıyorsun... Ben çıkıcam diyince geliyorsun ... Tamam istemiyorum rafaello...
  Yeter ki burda ol...  :angel:  ;D

Kocaelispor'un süper lige cikmasi serefine sana 3,5 kutu getircem.Sende beni Begendik'e götürcen.. :D

Sen merak etme ben sözümde dururum... Beğendik sana kurban olsun.. :D  

oh oh ne güzel Allah muhabbetinizi artirsin  :) Bizim icinde gezin oralari.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 06:28:18 ÖS
Slm kesmeseker hosgeldin ;)
selam hoşbuldum :) nasılsınız? uykudan az önce kalktım da açılamıyorum daha 8)

Sparta

Sende gel , ( rafaelloları unutmayalım tabiki ) :)

jentzsch

oo Günaydin kesmeseker.Caya atalim seni,söyle kasikla bir güzel karistiralim.Bak nasil aciliyorsun.. ;D

jentzsch

Bu arada vize islemlerinde gelisme var mi?Son zamanlar iyi gitmyordu sanirim  kesmeseker?

gece

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 12, 2008, 06:32:26 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 06:28:18 ÖS
Slm kesmeseker hosgeldin ;)
selam hoşbuldum :) nasılsınız? uykudan az önce kalktım da açılamıyorum daha 8)

Hayirli aksamlarrrrrrrrr  ;D ;) 

jentzsch

Ben yavastan cikiyorum.Bir anda su 120 filmini izlemeye karar verdim. ;D  InsAllah güzeldir,gittigime deger..

Kendinize iyi bakin arkadaslar,görüsmek üzere..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 12, 2008, 06:39:32 ÖS
Ben yavastan cikiyorum.Bir anda su 120 filmini izlemeye karar verdim. ;D  InsAllah güzeldir,gittigime deger..

Kendinize iyi bakin arkadaslar,görüsmek üzere..

Izlede bize anlatirsin hadi görüsmek üzere sanada Hoscakal.  :)

kesmeşeker

hayırlı akşamlar arkadaşlar :) bu hafta gece çalışıyorum da ondan yarasa gibiyim bu hafta (geçici bir süre yani ;D ) vize işlemleri olduğu gibi duruyor timur daha beklemedeyim, ev sahibinin sözleşmeyi göndermesini bekliyoruz :-\ yabancılar şubesindekiler 2 aydır evrak getiremediler diye vizeye red vermezler değil mi ??? bizim elimizde olan birşey yok çünkü..

kesmeşeker

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 11, 2008, 11:06:47 ÖS
kesmeseker o avatarini cok mu aradin ;D
o dili bizemi cikariyosun >:(
yok size dil falan çıkarmıyorum, bu rolling stones'un bir klasiğidir. bir zamanlar çok kullanırdım aklıma geldi ;D

gece

Allah kolaylik versin vize isleri  zor isler ama zamanla cözülür meraketme :)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 06:47:41 ÖS
inşAllah.. tam 1 ay sonra pasaportumun süresi bitiyor ne olacak çok merak ediyorum ;D

gece

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 12, 2008, 06:49:09 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 06:47:41 ÖS
inşAllah.. tam 1 ay sonra pasaportumun süresi bitiyor ne olacak çok merak ediyorum ;D

InsAllah pasaport sorun olmaz süresini uzatirsinda bari onunla beraber vize islemlerini halletseler
bos ver her sey olucagina varir cözülür insAllah. ;)

kesmeşeker

pasaportum konsoloslukta, süresini nasıl uzatabilirim biliyor musun? bir de kira sözleşmesiyle ilgili bir sorunum vardı ve nihayet konusunda yazmıştım okudun mu onu bir bilgin var mı acaba?

kesmeşeker

benim ismim derken eşimin ismini kastedmiştim, tuttuğumuz evde eşimin arkadaşı oturuyordu önceden o başka eve geçince hemen biz tuttuk orayı. tabi arkadaşı sözleşme bitmeden çıktı o evden, bu ay sonunda bitiyormuş sözleşmesi. biz de sözleşma yapıyoruz kağıtlar ev sahibine gitti ama daha resmen sonuçlanmadı  yani uzun lafın kısası; ev bu ay da eşimin arkadaşının üzerinde görünüyor, biz de sözleşmeyapsak ve bu ay yabancılar polisine versek bir sorun çıkar mı acaba?

buydu benim sorum

gece

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 12, 2008, 06:57:18 ÖS
pasaportum konsoloslukta, süresini nasıl uzatabilirim biliyor musun? bir de kira sözleşmesiyle ilgili bir sorunum vardı ve nihayet konusunda yazmıştım okudun mu onu bir bilgin var mı acaba?

Pasaport süresini bir miktar para ile konsolosluga gidip halledebilirsin baska bir seye gerek yok sanirim ama bak su adreste sorulsrinin cevabi var sanirim.

https://www.rusyadaegitim.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=39

kesmeşeker

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 07:01:36 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 12, 2008, 06:57:18 ÖS

Pasaport süresini bir miktar para ile konsolosluga gidip halledebilirsin baska bir seye gerek yok sanirim ama bak su adreste sorulsrinin cevabi var sanirim.

https://www.rusyadaegitim.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=39

teşekkür ederim yine istanbul yolu göründü galiba bana :-\