Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 106 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halecim

evet arkadaşlar haklıısnız inşAllah herzamam almancax açık kalır gerçekten mükemmel bir site..bende katılıyorum

halecim

gece arkadaşım bişe sorcam sana köln vize işinde ne kadar merhametli

gece

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 14, 2008, 11:45:44 ÖÖ
gece arkadaşım bişe sorcam sana köln vize işinde ne kadar merhametli

Öncelikle merhaba halacim!
Soruna söyle cevap vereyim vize isi aslinda heryerde zor ama megmuruna denkgelmek önemli olan.Bu konuda cok birsey söyleyemiycem fakat benim icin cok zor olmamisti.Bulunmasi gereken kriterler sende mevcutsa  bence hic zorluk cekmezsin.
Köln`ne  yenimi geliceksin buralara yada gelmeyimi düsünüyorsun?

gece

Günaydin  Jentzsch hosgeldin nasilsin bugün :)

halecim

teşekkür ederim gece..nişanlım orda inşAllah düşünüyorum gelmeyi..sınavı kazandım çok şükür ama daha düşünmüyorum evlenmeyi..

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 14, 2008, 12:07:38 ÖS
Iyiyim cok sükür.  ;D  (yani günün ilk saatlerine yalanla basliyoruz..)  ;D

Ev bakiyordum.Almancax'a da bir  bakayim dedim.(Sanki cok nadir ziyaret ediyrmusum gibi oldu siteyi.. ;D)

Sen nasilsin gece?

gece

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 14, 2008, 12:08:32 ÖS
teşekkür ederim gece..nişanlım orda inşAllah düşünüyorum gelmeyi..sınavı kazandım çok şükür ama daha düşünmüyorum evlenmeyi..

Anladim hayirlisi olsun ama ya isin olucak buralarda yada Aile birlesimi  veya dilögrenmek maksatli olabirir.

halecim

inşAllah gelirim ya hayırlısı bakalım

duygu_0354_duygu

slm kesmeseker ne olsun ya iste dun oturum icin basvurmaya gittik. bana 3 aylik viza vermislerdi. en son temmuz 17 sine kadardi. adamlar dediki pasaportunuzu alcaz vizenizin bitmesine 1 hafta kala veririz dediler ama benim haziran 6 sinda TR ye gitmem lazim dedim. rica ettik. bakalim ne olacak  ::)
buralar guzel ama TÜRKIYE BIR BASKA YA.....  :'( daha alismis degilim buraya.
senin kira meselesi ne oldu. sözlesme felan diyordun halledebildin mi?

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 14, 2008, 12:10:41 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 14, 2008, 12:07:38 ÖS
Iyiyim cok sükür.  ;D  (yani günün ilk saatlerine yalanla basliyoruz..)  ;D

Ev bakiyordum.Almancax'a da bir  bakayim dedim.(Sanki cok nadir ziyaret ediyrmusum gibi oldu siteyi.. ;D)

Sen nasilsin gece?

Cok iyiyim desem yalan olmaz ama yinede iyiyimdir insAllah diyeyimde nazar degmesin ;D
Ev konusu Almanya genelinde zordur zaten o yüzden ümitsiz olma olurmu bizde ilk geldigimizde cok zorlanmistil  esyali iki odali yaklasik 3 ay oturduk anca ev bulduk .
biraz zor ama imkansiz degil üzüyorlar biraz burda.Sabret insAllah bulucaksin gönlüne göre bir ev ben inaniyorum.:)

gece

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 14, 2008, 12:13:32 ÖS
inşAllah gelirim ya hayırlısı bakalım

Bende Köln`de oturuyorum desene komsu olucaz ;)

halecim

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mayıs 14, 2008, 12:13:55 ÖS
slm kesmeseker ne olsun ya iste dun oturum icin basvurmaya gittik. bana 3 aylik viza vermislerdi. en son temmuz 17 sine kadardi. adamlar dediki pasaportunuzu alcaz vizenizin bitmesine 1 hafta kala veririz dediler ama benim haziran 6 sinda TR ye gitmem lazim dedim. rica ettik. bakalim ne olacak  ::)
buralar guzel ama TÜRKIYE BIR BASKA YA.....  :'( daha alismis degilim buraya.
senin kira meselesi ne oldu. sözlesme felan diyordun halledebildin mi?
alışırsın duyguya desene türkiyemin yerini hiçbiryer tutmuyor

halecim

inşAllah gece ya tanışırız gelince..oley sonunda bir arkadaş buldum kendime

gece

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 14, 2008, 12:19:30 ÖS
inşAllah gece ya tanışırız gelince..oley sonunda bir arkadaş buldum kendime

Tabiya güzel olur ben ilk geldigim dönemi hatirladim simdi kimseyi tanimiyordum kimse yoktu simdi nerdeyse Köln`ün yarisini taniyorum  ;)

halecim

ne zaman gittin baya oluyor sanıyorum nasıl güzel biryermi köln..çalışıyomusun gece..?

gece

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 14, 2008, 12:26:53 ÖS
ne zaman gittin baya oluyor sanıyorum nasıl güzel biryermi köln..çalışıyomusun gece..?
Yaklasik 8 sene oldu Köln`de yasiyorum cok sükür Türkiyede Kuaför`düm burda evdeyim diyebiliriz gönüllü olarak bir yardim kurulusunda calisiyorum;
iste böyle . :)

gece

Kimse yokmu ya bu gün Almancax ne kadar sakin haloooooooooooooooo ;)