Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 15, 2008, 03:04:51 ÖS
horende sasırtmaca cok arkadaslar ama genelde en son dedıgı cıkıyomus yınede aldanmayın derım ... hangı numara alı yazarmısın kagıdı elıme aldım sımdı bakım hemen
özlema orada takip no yazıyor. onbeş harfli olan onu yazcaksın.www.ups.com

tuu_ba

slm kadrıye gel gel sohbet koyu :)

özlem_özlem

valla arkadaslar yazdım ya benım yanımdakıler bısey bılmıyodu kacıncı gırıslerı olmasına ragmen zorlanmadım ben soru yu anlamakta bı tanesı yanlıs srordu wıeder dedım bocaladı tekrara duzeltıp sordu dogum tarıhı falan sormuyolar cep numarası ev numarası posta jkodu yada adını kocanın adını oturdugun yerı kodla dıyo

rose_iz

arkadaşlar rictig order falch bunları neye göre yapıyorsunuz çok hızlı konuşuyorlar yaa:s

-10-

slm
arkadaslar lutfen bana cevap verın ben en hzaıran ayında sınava gırıcem ama mayısta ıstanbulda sınav yokmus ayrıca ben canakklaede kursa gıdıyorum ama bız kursta meın meıne deın deıne eın enıe  kelıme kurma falan ayrıca sınav mahkemelık oolmus yıl sonunda kaldırıyorlarmıs lutfen bana cevap verın yoksa kafayı yıcem cok stres yapıyorum lutfennnnn akadaslar

tuu_ba

posta kodumu ılk senden duym yanı ben afyonun posta kodunumu solıcem:) 03030.)))

karakartalali

Alıntı yapılan: -10- - Mayıs 15, 2008, 03:09:58 ÖS
slm
arkadaslar lutfen bana cevap verın ben en hzaıran ayında sınava gırıcem ama mayısta ıstanbulda sınav yokmus ayrıca ben canakklaede kursa gıdıyorum ama bız kursta meın meıne deın deıne eın enıe  kelıme kurma falan ayrıca sınav mahkemelık oolmus yıl sonunda kaldırıyorlarmıs lutfen bana cevap verın yoksa kafayı yıcem cok stres yapıyorum lutfennnnn akadaslar

bende öyle bir şey duydum sınav hakkında ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum? ama bence doğru değildir, siz nereden haber aldınız.

-10-

lutfen bana cevap yazın ne olursunuz yoksa ıntıhar edıcem nerdeyse

özlem_özlem

olmuyo alı  ya takıp nonu gırdıgın sayfayı acıp bana adresı komple yollarmısın sana zahmet

karakartalali

Alıntı yapılan: -10- - Mayıs 15, 2008, 03:11:54 ÖS
lutfen bana cevap yazın ne olursunuz yoksa ıntıhar edıcem nerdeyse

o kadar da deil ya lütfen sakin olun.

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 15, 2008, 03:12:14 ÖS
olmuyo alı  ya takıp nonu gırdıgın sayfayı acıp bana adresı komple yollarmısın sana zahmet
tmm

rose_iz

Alıntı yapılan: -10- - Mayıs 15, 2008, 03:09:58 ÖS
slm

nasıl istanbulda sınav yok ben istanbulda 23 mayıs gircem sınavaa. bu arada ben öle bişi hiç duymadım hem kalkacağınıda sanmam yürürlüğe giren bi kanun kolay kolay kalkmaz. bide senen sonuna kadar bekleme derim ben ne olacağı belli olmaz çünki. stres yapma derim bende öleydim ama nedense bu siteye takıldığımdan beri rahatladım.

-10-

haberlerde duydum  ve haınım avukata gıtmıs almanyada avukat kendısı soylemıs arkadaslar sınav cok mu zor

özlem_özlem

ya arkadasım ole bıse olsa bıle suan bıze vurmaz o mahkeme kararı zaten 1976 yasasına gore vıze olayı yokmus tarıhte ama maksat Turklerı gıcık etmek dusmanlık sadece bu baska bıse yok

tuu_ba

-10- duydugun dogru hatta bı ara haberlerdede cıktı bu senenın sonunda kalkcakmıs ama bı 7 ay daha beklemek zorundasın ama yınede ne kadar dogu bılemem almanlara guvenılmez sen en ıısı ıı bı kursa gıt sınavını gec gıt derım ben

karakartalali

Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 15, 2008, 03:12:51 ÖS
Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 15, 2008, 03:12:14 ÖS
tmm
https://www.ups.com.tr/sorguhatasi.asp
buna gir ve direk kodu yaz karşına çıkar.

rose_iz

Alıntı yapılan: -10- - Mayıs 15, 2008, 03:13:48 ÖS
haberlerde duydum  ve haınım avukata gıtmıs Almanyada avukat kendısı soylemıs arkadaslar sınav cok mu zor

bilemem ben daha girmedim bence sende girip görmeden stres yapmaa stres yanlış yaptırır diolar