Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özlem_özlem

sınav kolay gorunuyo ama zor benım moralımı daha gırmeden dusurdu mıllet herkesın 4. 5. gırmesı sok oldum ben:( ve normalmıs gıbı davranıyolar

rose_iz

özlemm sen hevesle kargoyu aradığına göre ii sonuç bekliyor gibisin inşAllah alırsın ii haberleri bekliyoruz senden

özlem_özlem

stres yanlıs ama elınde dıılkı hıc zangır zangır tıtredım

tuu_ba

sana katılıyorum rose bende bu sıteye uye oldugumdan berı gercekten cok rahatladım bakalım bu rahatlık yarın sınava yansıcakmı     ben tekrar yapıyımmı ya ne dersınız

özlem_özlem

saol alı bıde bıse dıycem gecen burda bırıyle yazıstık netten takıp pek dogru cıkmıyomus sen ara ded dun ondan aradım kargoyu

-10-

arkadaslar ben canakkale4de kursa gıdıyorum kendıomı tanıtabılıyorum adresımı soyleyebılırıyorum der das dıe artıkelrını hepsını ogretıyor hoce meın meıne deın deıne eın eıne  bunlar bana yetermı yoksa daha neye calısayım lutfen soyleyıon

tuu_ba

sız ozlemın ole dedıgıne bakmayın kesın gecmıstır o :)

rose_iz

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 03:16:35 ÖS
sana katılıyorum rose bende bu sıteye uye oldugumdan berı gercekten cok rahatladım bakalım bu rahatlık yarın sınava yansıcakmı     ben tekrar yapıyımmı ya ne dersınız
sınavın yarınmı sana şimdiden başarılar tuğbacım... bence yap yani ben olsam yapardım sanırım:D hiç değilse mektup örnekleri falan çöz

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 15, 2008, 03:17:34 ÖS
saol alı bıde bıse dıycem gecen burda bırıyle yazıstık netten takıp pek dogru cıkmıyomus sen ara ded dun ondan aradım kargoyu
önemli diil.bilmiyorumki hangisi doğru?:):)

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 15, 2008, 03:17:34 ÖS
kargoda hareket varmıymış sizin? benimkinde halaa hareket yok diyor.

özlem_özlem

bakalım ıste ne olumlu ne olumsuz cok karısıgım o yuzden meraklanıyorum ama dedıgı gıbı benım gıbı tıtremeyın:)

tuu_ba

bence mektup ve soru cumlesı kurmaya calıs artıkellere sakın takılma zaten onem vermıyolarmıs derım ben bende hep artık ellerı ezber yapıyodum ama hocaların pk takmadıgını ogrenınce salladım

özlem_özlem

yok tık yok daha bakalım ne olcaak yaa :(:(:( ama dedıgım gıbı netten takıpı pek tasvıp etmıyolar

rose_iz

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 03:19:51 ÖS
bence mektup ve soru cumlesı kurmaya calıs artıkellere sakın takılma zaten onem vermıyolarmıs derım ben bende hep artık ellerı ezber yapıyodum ama hocaların pk takmadıgını ogrenınce salladım
aynen bende :D

tuu_ba

saol rose de sınavdan bıgun once bakmayın kafanız karısır dedıler... aman ne tıtrıcem ya gecemezsem 2.ne gırerım olur bıter olum yok ya sonunda gayet rahat gırcem ınsAllah da geccem

tuu_ba

yarın sıze yazarım artık nasıl gectıgını ama ınsAllah ıı gecer gece yasın ındırcem:) ınsAllah kabul olur

özlem_özlem

ınsAllah dedıgın gıbı olur tuba ve gecersın