Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ferdilantord

ben şimdi tr bir alman vatandaşıyla bir türk vatadaşı gıbı evlenebilirim demi arkadaşlarr  bunu başvurmak için bişey yapmam gerekıyormu

muzikisyen

koray_efe_7  arkadaşım her duyduguna  ınanıyosan,sınav kalkmış :-) davetiye  olayı  yok,eşin  alman ayda  türk  vatandaşı  olsun  farketmıyo.O işlemlerle  kafanı  kurcalama  bence.Tüm  evrakları  hazırlayacak  kadar  zamanın olcak  sınavdan  sonra ,öncelık  sınava adapte  ol ve  kazan.
   bu  sıtede  sınavda  cıkmış mektup  örneklerı  var  olardan  kesın  1  tanesı  cıkıyo(buna  ınan ispatlandı çünkü) onlara bı  bak  ıstersen.sınavda şimdiden  başarılar.

limonn

bize bunu almanyadaki bir avukat söyledi aile birleşimi için davatiye gerek yok...orda evlilik konusu ben bilmiyorum

werdermm

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Mayıs 15, 2008, 06:30:18 ÖS
tesekkürler limonn ama  ordaki eş TC vatandaşı ise davetiye ve bazı evraklar isteniyomus öyle söylüyolar .
davetiye artık yok!

ferdilantord

arkadaşlar ne daveti bu yoksa oradan eşim vize için gonderdigi davetmi şimdi nasıl oluyor sadece vize başvursan alıyorsun yani oylemi oluyor ben bişydaha soracam arkadaşlar ben eşimle birlikte başvursam vizeye nasıl  olur bir faydası olurmu sizce yardımlar için tşk ederim

nisanur

merhaba arkadaslar 25 nisanda vizeye basvurdum bugün eşime mektup gelmiş 19 mayısa termin vermişler inşALLAH en yakın zamanda çıkar bana çok dua edin lütfen bende size RABBİM herkesin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin hayırlı cumalar selamlar

burcukafadar

Alıntı yapılan: nisanur - Mayıs 16, 2008, 01:50:08 ÖS
merhaba arkadaslar 25 nisanda vizeye basvurdum bugün eşime mektup gelmiş 19 mayısa termin vermişler inşALLAH en yakın zamanda çıkar bana çok dua edin lütfen bende size RABBİM herkesin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin hayırlı cumalar selamlar
inşAllah hayırlısı olur....

nisanur

muzikisyen

eşinizle vize  randevusuna  gıremıyosunuz.eşinizi  dışarda  beklemek  zorunda.

ferdilantord

eşimde burada desem ne olur içeri girdigimde

ferdilantord

ya arkadaşlar vızeye gidince eşimle gitsem diyom ama biliyorum içeri almazlarda burada desem nasıl olur diyorum bir faydası olurmu

yalcin55

Alıntı yapılan: ferdilantord - Mayıs 16, 2008, 03:57:13 ÖS
ya arkadaşlar vızeye gidince eşimle gitsem diyom ama biliyorum içeri almazlarda burada desem nasıl olur diyorum bir faydası olurmu
olmaz arkadasım sadece sen girebilirsin içeri eşinin yanında gelmesi bise ifade etmez boşu boşuna konsoloslugun önünde bekllemiş olur eşin

werdermm

Alıntı yapılan: ferdilantord - Mayıs 16, 2008, 01:05:42 ÖS
arkadaşlar ne daveti bu yoksa oradan eşim vize için gonderdigi davetmi şimdi nasıl oluyor sadece vize başvursan alıyorsun yani oylemi oluyor ben bişydaha soracam arkadaşlar ben eşimle birlikte başvursam vizeye nasıl  olur bir faydası olurmu sizce yardımlar için tşk ederim
nasıl eşinle beraber başvuracaksın?konsolosluğa berabermi girsek demek istiyorsun?

ferdilantord

ferdilantord

nasıl eşinle beraber başvuracaksın?konsolosluğa berabermi girsek demek istiyorsun?
aynen oyle demek ,stedim arkadaşımm

werdermm

orası konsolosluk arkadaşım,bakkal değil.bir kişi içeri girebilir,oda müracat eden kişi!