Bizim çocukluğumuz bile bir başkaydı sanki..

Başlatan burcukafadar, Mayıs 04, 2008, 09:03:28 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Evet tamda öyle gerci televizyonun olmadigi bir zamani görmedim ama ;sobada isitilan ekmeklerin kokusu hala burnumda ya potakal kabulari,kestane filan.
Annemin kulaklari cinlasin canim ya biz uyanmadan hazirlardi ekmek kokusuyla uyandirirdi bizi hey gidi günler heyyyyyy .

"Bir günde ancak bir kez tesekkür edbilirmisim galiba jentzsch neyse borcum olsun. ;)"

burcukafadar

jentzsch, yine aldın götürdün beni paylaşımınla o çocuk yıllarıma...
o sobada kızarmış ekmeğin kokusu ve lezzeti, portakal kabuğunun enfes kokusunu unutmak mümkünmü.
çok teşekkürler.......

özlem_özlem

en guzelı ne bılıyo musunuz hemen sızle paylasmak ıstedım bunu canlarım :) ben 11 12 yaslarında bırlıkte top oynadıgım bısıklete bındıgım cocukluk askımla evet yanlıs duymadınız cocukluk askımla evlendım hemde aradan 10 yıl gectıkten sonra buldu benı :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 17, 2008, 11:28:12 ÖS
en guzelı ne bılıyo musunuz hemen sızle paylasmak ıstedım bunu canlarım :) ben 11 12 yaslarında bırlıkte top oynadıgım bısıklete bındıgım cocukluk askımla evet yanlıs duymadınız cocukluk askımla evlendım hemde aradan 10 yıl gectıkten sonra buldu benı :)
negüzel, hem çocukluk aşkınmış, hemde yıllar sonra bulmuş seni, vay beee ne aşkmış ama ;)
tebrik ederim canım sizi. inşAllah hayırlısıyla birbirinize kavuşursunuz.
sen top deyince benimde aklıma lastik geldi. birler, ikiler, üçler...... ne güzel oynardık yaaa

özlem_özlem

amın arkadasım yaa amın en kısa zmanda temmuz 31 de dugunumuz var hayırlısıyla evet ya bıde ucgen oynardık yerdn yuksek yakan top dıger adı ortada sıcan:) sonra saklambaç aaaaaaah ah

emosh

ben sanırım hala çocuk gibiyim :D yani top elimden düşmezzz basketbol haricinde sokakta hala çocuklarla abimle falan futbol maçı yapıyorum :D ;D mükemmel birşey yakantop oynuorz akşam üzeri hepberaber inanmayacaksınız ama annemler bile oynuyor :D ;D hmm birde gece karanlığında saklambaç ;D ;D hiç büyümücem sanırım

özlem_özlem

ooooooooooo gece gece super olur oynamak hele saklambacsa:)

jentzsch

Alıntı yapılan: emosh - Mayıs 17, 2008, 11:38:31 ÖS
ben sanırım hala çocuk gibiyim :D yani top elimden düşmezzz basketbol haricinde sokakta hala çocuklarla abimle falan futbol maçı yapıyorum :D ;D mükemmel birşey yakantop oynuorz akşam üzeri hepberaber inanmayacaksınız ama annemler bile oynuyor :D ;D hmm birde gece karanlığında saklambaç ;D ;D hiç büyümücem sanırım
Canim gece gece saklambac oynamak istedi.

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 17, 2008, 11:47:37 ÖS

Hadi o zaman oyniyalimbende istiyom yaaaa  ::) nasil olcak bilmiyorum ama özledim valla cocuklugumu .

emosh

gece

Alıntı yapılan: emosh - Mayıs 17, 2008, 11:50:11 ÖS
gelin oynayalım :D ;D ama ebe olmam

ben olurum ebe ama ev Almancax cok büyük ya kaybolursam hehehehehe :o ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 17, 2008, 11:47:37 ÖS
ya benimde istedi.yaa ne güzeldi.bizde cocukken kar yagardi her yer bembeyaz aksamlari oyunlar oynardik.yaa sokak lambalarinin isklariyla karlar isil isil görünürdü.kayardik üstünde gece demez gündüz demezdik.ahh ahhh

özlem_özlem

kim yumcak:) ooo ooo ooo portakalı soydum basucuma koydum ben bır yalan uydurdum duma duma dum kırmızı mum gıt komsunun msn ıne kon:) gece sen cıktın yum:)

gece

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 17, 2008, 11:52:25 ÖS
kim yumcak:) ooo ooo ooo portakalı soydum basucuma koydum ben bır yalan uydurdum duma duma dum kırmızı mum gıt komsunun msn ıne kon:) gece sen cıktın yum:)

hhehehehehehehehe ;D ;D ;D ;D tamam oldu  ;D

özlem_özlem

ya saymadın mı hala onum arkam sagım ssolum sobe saklanmayan ebe desene :)

özlem_özlem