Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaan7575

nisan sonunda basvuran arkadaslar varmı sızden haber alan

kirsehir7

Alıntı yapılan: kaan7575 - Mayıs 17, 2008, 08:50:27 ÖS
basvurduktan sonra bıdahamı konsolosluk cagırıyo acaba
evet cagiriyor arkadasim.vize görüsmesine cagiriyor.eger eksik evrak varsa onu ister.bide esinle seni sorguya yani sorular sormak icin cagirir.

suzi57

slm arkadaşlar bende 18 nisanda başvurdum vize için kağıtlarım almanyaya varmış eşimden çalışma ve ev kağıtını istemişler sadece bakalım kaan7575 anlıcan 4 haftada gitti evraklarım almanyaya hayırlısı olsunda sayılı günler çabuk geçer arkadaşlar:)

nisanur

merhaba arkadaslar 25 nisanda vizeye basvurdum 3 haftada gitti evraklarım Almanyaya hayırlısı

werdermm

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 18, 2008, 12:05:49 ÖÖ
Alıntı yapılan: kaan7575 - Mayıs 17, 2008, 08:50:27 ÖS
basvurduktan sonra bıdahamı konsolosluk cagırıyo acaba
evet cagiriyor arkadasim.vize görüsmesine cagiriyor.eger eksik evrak varsa onu ister.bide esinle seni sorguya yani sorular sormak icin cagirir.
herkez için geçerli değil!

werdermm

Alıntı yapılan: kaan7575 - Mayıs 17, 2008, 08:53:38 ÖS
werderm evrakların Almanyada yabancılar polısıne ulastıgını nasıl ogrendın esıne soylemıslermı

eşin haftada bikaç kez arasın.gelip gelmediğini söylerler eşine.bol şans.

burcukafadar

bende 21 nisanda başvurdum, yani 4 hafta oldu ama hala ses seda yok :-\

kaan7575

cevplar ıcın teskkrler red alan varmı tanıklardan basvuran arkadaslarınız..bıkac red alan orneklerı okudum ama sebep olarak bısey demeısler sadec ınanmamıslar boyle sey olurmu ya
.pekı sımdı bu arakadasların bosanmasımı lazım nekadar sacma.

cihangir

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 17, 2008, 02:48:58 ÖS
Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 17, 2008, 12:46:13 ÖS
bende mart sonu başvuru yapmıştım hala tık yok. kağıtlar oraya gittimi onu bile bilmiyorum
telefonla ararsan öğrenirsin ;)
dostum kağıtların gittiğini öğrenmek istiyorsan konsolusta sana beyaz bir kağıt veril orda sağ üst köşede işlem numaran var .3346167 noluyu ara  sor  sana söylerler gittimi gitmedimi diye

kaan7575

cihangır arkadasım bu numara ıstanbul konsoloslugunamı aıt.

cihangir

Alıntı yapılan: kaan7575 - Mayıs 18, 2008, 11:27:04 ÖS
kaaan istanbulda ben aradım  söyledi bana ama ardığında sana sağüst köşede işlem noyun var sötliyeceksin adın soyadın hemen söylerler ve gidip gitmediğini.ben aradığımda bugün yola cıkacak dediler bana

cihangir

evet i,stanbulda aradım

kaan7575

cihangir

bu numara elçiliğe aittir

werdermm

istanbullular 0212.334.61.82 bu numara vize takip tel nosu.

jameshook

._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

merhaba arkadaşlar...
ben ankara konsolosluğundan yaklaşık 2 ay önce vize başvurusu yaptım. evraklarımda eksiklik yoktu. çoğu kişinin mektubu 2-3 hafta içinde Almanyadaki eşine ulaşmış ama benim mektup ve vizeden herhangi bir haber yok.
nereden bilgi alabilirim, bu kadar gecikmesi normal mi?
şimdiden teşekkürler...

werdermm

Alıntı yapılan: jameshook - Mayıs 19, 2008, 10:23:37 ÖS
merhaba arkadaşlar...
ben ankara konsolosluğundan yaklaşık 2 ay önce vize başvurusu yaptım. evraklarımda eksiklik yoktu. çoğu kişinin mektubu 2-3 hafta içinde Almanyadaki eşine ulaşmış ama benim mektup ve vizeden herhangi bir haber yok.
nereden bilgi alabilirim, bu kadar gecikmesi normal mi?
şimdiden teşekkürler...
eşin bağlı bulunduğu yabancılar polisine gitsin veya arasın.bilgi alabilir.ikinci soruna cevap:hiç normal değil!