bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

arkadaşlar arama yaptım ama bulamadım inşAllah daha önce açılmamıştır bu konu buraya bu gün kendinizi nasıl hissettiğinizi yazarsanız sevinirim ben başlayayım ben bu gün iyiyim hemde çok yani mutluyum :D inşAllah sizde öylesinizdir

gece

Senin adina cok sevindim :D Bende bugün cok iyiyim,cok da mutluyum Allaha sükür :D
Temennine katiliyotum mutluluk bulasicidir derler insAllah tüm Almancax sakinleri`de öyledir. :D

jentzsch

Bugün sinirli ve umutlarini yitirmek uzere olan biriyim.

esma 41

jentzsch

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 20, 2008, 02:34:01 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 20, 2008, 02:27:08 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 20, 2008, 02:24:11 ÖS

Hayirdir timur ne olduki?
Bir sey olmadi koligee.Sadece öyleyim. :)

Arada bende öyle olurum Koligee  :)
Takma kafana Koligee... arada olur böyle seyler.  ;)

kesmeşeker

bugün kendimi ufak bir çocuğun elinde sıcağa yenik düşmüş ve erimek üzere olan bir dondurma gibi hissediyorum :-\ çok sıcak bir hava var :-\

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 20, 2008, 02:24:11 ÖS
umutlarini yitirme.insani ayakta tutan umuttur.

kirsehir7

bugün kendimi cok heyacanli,korku karismis durumda hissediyorum.cünkü yarin almanca sinavim var :-\

gece

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 20, 2008, 03:01:57 ÖS
bugün kendimi cok heyacanli,korku karismis durumda hissediyorum.cünkü yarin almanca sinavim var :-\

O zaman  yarin ALLAH sana zihin acikligi versin, Kirsehir.
Basarilar dilerim ...

emosh

yeterinden fazla yorgun çok ama çok uykusuzum :D ama suratımda sürekli aptal bi gülümseme var :D

gece

Bugün biraz kötüyüm,dostlarimda yok yanimda herkes cok uzakta ya .........................

emosh

esma 41

emosh

bugun inşAllah bi aksilik çıkmazsa Çanakkale'ye gidiyoruz okulla beraber 4 gün yokum :D

gece

Bugün nasil oldugumdan cok emin degilim ama Cok sukür günüm güzeldi . Umarim hekes icin iyi bir gün olmustur. :)