Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 18, 2008, 11:19:49 ÖS
ya bise söyliycem sitede 2 gizli olan jentz ile gece sizmisiniz.bence sizsiniz.hayirdir niye gizli takiliyonuz ;D ???

bende itiraf edeyim bari hayalet olmak nasilmis merak ettim jetzsch`e özendim biraz hayalet olayim dedim hehehehehe  ;D ;D ;D ;D korkma daha ölmedim ;D ;D

kesmeşeker

arkadaşlar çıldırın hoplayın zıplayınnn ;D ;D eskişehirspor süper lige yükseldi ;D burada bayram var sabaha kadar da sürecek heralde ;D bekleyin kırmızı şimşekler geliyorrrrrrrr ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 19, 2008, 01:51:27 ÖÖ
arkadaşlar çıldırın hoplayın zıplayınnn ;D ;D eskişehirspor süper lige yükseldi ;D burada bayram var sabaha kadar da sürecek heralde ;D bekleyin kırmızı şimşekler geliyorrrrrrrr ;D ;D

Sevindim ya yazik garibanlar gün görsün birazcik hehehehehehee ;D ;D ;D ;D ;D

kesmeşeker

böyle düşünmene üzüldüm. o ''yazık, garibanların'' geçmişi başarılarla doludur. maddi imkansızlıklardan bu hale geldiler.. fenerbahçe galatasaray'a aktığı gibi para akmıyor maalesef buraya..

gece

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 19, 2008, 11:31:46 ÖÖ
böyle düşünmene üzüldüm. o ''yazık, garibanların'' geçmişi başarılarla doludur. maddi imkansızlıklardan bu hale geldiler.. fenerbahçe galatasaray'a aktığı gibi para akmıyor maalesef buraya..

Darilma ya espiri benimki heralde benim kadar kimse sinir olmuyordur 4 büyükler dedikleri takimlarin disinda ne büyük takimlar varda kiymetleri bilinmiyor .Mesela Sivas spor bu sene ligde 4. oldu ama sinir oluyorum kimse bilmiyo esamesi bile yok .Tesadüfen bir reklam gördüm internette yeni 4 büyük takim diye bilinen takimlarin resimleri isle´nmis bardak vesairelere yani ben G.S `li olabilirim ama Eskisehir spor,Sivas spor ve diger anadolu takimlarinida desteklerim Altay sporuda tabiki.
Üzülme bunlar gercek düsüncelerim.:)

Ayrica gönülden tebrik ediyorun Eskisehir sporu.

es es es ki ki ki eski eski es  :D

kirsehir7

gece

Slm doslar ben geldim ya nerelerdesiniz .

gece

Esma bayadir görünmüyordun espirili sohpetlerinde yoktu nerelerdesin bu sefer sayiden gittin sandim ya yazilarini gördüm sevindim :D

songül

selam iyi aksamlar arkadaslar

iismett

ve aleykumselam... iyi akşamlar... ben Avusturyadayım ve sitede de yeniyim

gece

iismett ve songül  Almancax sakinleri arasina Hosgeldiniz.

iismett

Kabulünüz için teşekürler.

emosh

ne güzel ne güzel yeni kişilerde gelmiş hoşgelmişler bu arada bende geldim kimse yoksa gidicem

özlem_özlem

gece

Selam Almancax Sakinleri umarim herkes iyidir :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: iismett - Mayıs 20, 2008, 10:30:00 ÖS
Kabulünüz için teşekürler.
hosgeldin avusturyxanin neresindensin?

kirsehir7

slm arkadaslar-bugün b1 sinavina girdim.acayip zor sorular vardi.cok zorlandim.bakalim kac alacagim.cumada konusma sinavi var.

gecenki deneme yapmistik onda 193 puan almisim gecmisim.ama insAllah gercek sinavindanda gecmisimdir.cok zorduuuu! :-\