Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jameshook

vermiş olduğun cevap için sağol werdermm
ancak eşim zaten 1 aydır her hafta yabancılar polisini arıyor.
yabancılar polisi ankaradan mail geldiğini ancak mektubun gelmediğini bildirmiş
ankaradan arayıp öğrenebileceğim bir numara varmıdır?

werdermm

arkadaşlar vizem geldi,darısı bekleyenlerin başına.

halecim

süper ya hadi ya gözün aydın werdermm..

werdermm

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 20, 2008, 08:06:24 ÖS
süper ya hadi ya gözün aydın werdermm..
saol yaa ;D darısı sizlerin başına.

kaan7575

werdermm

Alıntı yapılan: kaan7575 - Mayıs 20, 2008, 09:39:12 ÖS
gozun aydın arkadaşım
eyvAllah saol.sizede nasip olur inşAllah.

kaan7575

werden arjkadsım tebrıkler tekrar bısey sorucam sen nıkah yapmadan basvurdun ya esınle nezman tanıstın dedılermı ve sen ne soledın cunku bı kac arkadas yenı oldugu halde 7 4 6 senelık tanısıyoz demısler faydası varmı uzun vadenın

werdermm

Alıntı yapılan: kaan7575 - Mayıs 21, 2008, 12:30:37 ÖÖ
werden arjkadsım tebrıkler tekrar bısey sorucam sen nıkah yapmadan basvurdun ya esınle nezman tanıstın dedılermı ve sen ne soledın cunku bı kac arkadas yenı oldugu halde 7 4 6 senelık tanısıyoz demısler faydası varmı uzun vadenın

uzun vadenin fayfası var diye birşey yok.eğer o kişi 4 /5 sene diyorsa ve eşi 4/5 sene önce dediği tarihde tr ye gelmemişse bu ortaya çıkar!banada ne zaman tanıştınız dediler ama ben doğru neyse onu söyledim ve nişanlımda öyle.yalancının mumu yatsıya kadar yanar.doğru varken neden yalan?

kaan7575

bı arkadasım 7 sene dedı ve dogrusu 1 aylık tanısmıslardı vızesınıde aldı almanyayada gıttı. yalan uyduralım demıyorum bız soledıgımız zamanın  onlara kafi gelecegını ogrenmek ıcın soruyoruz

werdermm

Alıntı yapılan: kaan7575 - Mayıs 21, 2008, 01:19:15 ÖÖ
bı arkadasım 7 sene dedı ve dogrusu 1 aylık tanısmıslardı vızesınıde aldı Almanyayada gıttı. yalan uyduralım demıyorum bız soledıgımız zamanın  onlara kafi gelecegını ogrenmek ıcın soruyoruz
dediğim gibi,5 yıl önce tanıştık diyorsanız 5 yıl önce eşinizin trye girişi görünmeli.araştırıldığında eğer ediğiniz tarihde tr ye giriş yapmadıysa red gelebilir.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 20, 2008, 07:52:20 ÖS
hayırlı olsun ;) darısı başımıza.

werdermm

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 21, 2008, 02:31:31 ÖS
Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 20, 2008, 07:52:20 ÖS
hayırlı olsun ;) darısı başımıza.
saol inşAllah herkeze nasip olur.

fatihduygu915

werdermm senin adına cok sevindim hayırlısı olsun arkadaşım inş bizimkide en yakın zamanda cıkarda senin gibi vizem geldi yazarız artık beklemekten yorulduk.

fatihduygu915

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 19, 2008, 10:00:33 ÖS
istanbullular 0212.334.61.82 bu numara vize takip tel nosu.
werdermm bu num. arayınca bilgi veriyorlarmı benim attığım şu mail gibi olmasında.

yildiz58

SELAM ARKADASALAR ANKARA KONSOLOLSUK VIZE BÖLÜMÜNÜN NUMARASI KAC?

burcukafadar

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 28, 2008, 11:53:05 ÖÖ
Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 19, 2008, 10:00:33 ÖS
istanbullular 0212.334.61.82 bu numara vize takip tel nosu.
werdermm bu num. arayınca bilgi veriyorlarmı benim attığım şu mail gibi olmasında.
duygu ben bu numrayıda aradım az önce, kadın hiçbir şety söylemiyor. bizde durmaz evrakalr muhakkak gider diyor.

yildiz58

mrb arkadaslar daha yeni ankara konsolosluugunu aradim kadin cok sert konusuyor korktum hersey tmm dedi yarin ups veriyoz pasaportu dedi ne demek istedi aceba vizemi korktum sormayada vize ciksa vizeyimi gönderiyoz diyorlar yoksa pasaportmu diyorlar bana teselli verin kafayi yiycem ben ups gelene kadar HAYIRLISI OLSUN herseyin ama yinede insan bekliyor o kadar birde red gelirse cok fena olur insan INSALLAH GELMEZ ARKADASLAR dua edin bana 2günden haberimiz olacak INSALLAH bilgisi olan bana bilgi versin..tskler