Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

sen ne yaptın aldın mı sınav günü ???   aaa özlemmm sende aldın mı sınav için tarihhhh???

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 21, 2008, 03:38:54 ÖS
sen ne yaptın aldın mı sınav günü ???   aaa özlemmm sende aldın mı sınav için tarihhhh???
haftaya alcam sanırım. biraz daha fazla çalışmaya özen gösteriyorum. bu sefer 18 mektup birden ezberlicem. inşAllah bir tanesi çıkar da, emeğimiz boşa gitmez.

rose_iz

Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 21, 2008, 03:40:14 ÖS
sen ne yaptın aldın mı sınav günü ???   aaa özlemmm sende aldın mı sınav için tarihhhh???
haftaya alcam sanırım. biraz daha fazla çalışmaya özen gösteriyorum. bu sefer 18 mektup birden ezberlicem. inşAllah bir tanesi çıkar da, emeğimiz boşa gitmez.
ali senin mektup konun neydi bide özleme çıkan mektup konusunu hatırlıyormusun?

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 21, 2008, 03:41:31 ÖS
Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 21, 2008, 03:40:14 ÖS
sen ne yaptın aldın mı sınav günü ???   aaa özlemmm sende aldın mı sınav için tarihhhh???
ali senin mektup konun neydi bide özleme çıkan mektup konusunu hatırlıyormusun?
özlemle benim mektup konum aynıydı. Sie möchten mit ihrer freundin nina am wochenende zusammen deutsch lernen. Schreiben sie E-mail.
-Wann haben sie zeit?
-Wo wollen sie sich treffen?
-Was wollen sie am abend noch zusammen machen.

rose_iz

peki bu max müller olayı nee

özlem_özlem

evet bugun tarıh aldım 11 hazıran saat 9 a arkadaslar

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 21, 2008, 04:37:11 ÖS
evet bugun tarıh aldım 11 hazıran saat 9 a arkadaslar

özlem bende haftaya alacam.çalışmalar nasıl gidiyor.

burcukafadar

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 21, 2008, 02:24:17 ÖS
cuma günü sınavım var ve hiç ders çalışasım yokk:))) bu çok ii bildiğimden yada sınava hazır olduğumdan değil içimden gelmiyor çalışmak... havalarda sıcak zaten off offf:(( acaba sınıflarda klima var mı :D
klima olması lazım, bizim sınıfımızda vardı :)

özlem_özlem

gecen aldım tum mektupları buarada alı senle benım mektup konum aynı dıılmıs :( aldım bakalım tarıhı hemen verıyolar ya bak 20 gun kaldı sınava ınsAllah bu sefer olurda kavusurum askıma:) elımden geldıgı kadar calısmaya ozen gosterıyorum buaralar mektuba yogunlascam hayırlısı olsun:)

smc-403

bu cuma gelmek bilmedi gitti ya br an önce girsem şu sınavada kurtulsam stresten bide  güsel haber gelsee ne güsel olcak valla umarım sizlerde kazanırsınız

tuu_ba

slm arkadaslar ben geldım ama kımse yok

adnan38

slm tuu_ba sınav snucun geldimi,kazanamayanlara msj atmıyorlarmış dogrumu acaba.

halecim

Alıntı yapılan: adnan38 - Mayıs 21, 2008, 10:51:22 ÖS
slm tuu_ba sınav snucun geldimi,kazanamayanlara msj atmıyorlarmış dogrumu acaba.
arkadaşım kazananada msj atıyolar kazanmayanada msjın sınav sonucuyla alkası yokki..ama kazanamayanlara kitapçık yolluyolar ama herkese değil..

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 21, 2008, 10:57:51 ÖS
Alıntı yapılan: adnan38 - Mayıs 21, 2008, 10:51:22 ÖS
arkadaşım kazananada msj atıyolar kazanmayanada msjın sınav sonucuyla alkası yokki..ama kazanamayanlara kitapçık yolluyolar ama herkese değil..
bana ilk sınavda kitapçık gelmemişti. ikincide gönderdiler.msn'e mesajda göndermediler.

halecim

demekki sağları solları belli olmuyor bunların ;D

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 21, 2008, 11:03:25 ÖS
demekki sağları solları belli olmuyor bunların ;D
evt ya ne yaptıkları belli değil:) :)

halecim

senin çalışmalar nasıl gidiyor ali kardeş yılmak yok demi?