Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 21, 2008, 11:10:22 ÖS
senin çalışmalar nasıl gidiyor ali kardeş yılmak yok demi?
asla arkadaşım kazanana kadar devam. bende haftaya gün alacam.artık 3. sınav oldu, kazanma vakti geldi, ve geç bile kaldım.:)

halecim

herşeyin bi sırası var hayırlsı arkadaşım sabretmeyi bil yeter..

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 21, 2008, 11:18:02 ÖS
herşeyin bi sırası var hayırlsı arkadaşım sabretmeyi bil yeter..
teşekkürler.

dee

Yarin bir olsa da su stres bitese. Kurudum resmen.

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: dee - Mayıs 22, 2008, 12:27:19 ÖS

mevla cümlesiyle birlikte sizinde yardımcınız olsun inş.

gergin55

Yarın sınava girecek arkdaşlara başarılar dilerim....Sınıfta Klima soran arkdaş sınava girince tepende ateş olsa zaten hissetmezsin merak etme sen :-) arkdaşımın teki yazmış çalışasım yok her insan aynı buraya giren her insan sen gibi arkadaşım usanıyoruz artık acaba olacakmı diyoruz ne kadar başarılı olursan ol yinede stres oluyo acaba olacakmı diyoruz o yüzden sana hak veriyorum sıkılınca açın bir kitab kelimelere göz gezdirin kelime bilmek çok öenmli bu işte arkdaşlar okay saygılar....

dee

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Mayıs 22, 2008, 01:43:59 ÖS
Alıntı yapılan: dee - Mayıs 22, 2008, 12:27:19 ÖS

mevla cümlesiyle birlikte sizinde yardımcınız olsun inş.

Tesekkür ederim.

DOĞANAY

selam arkadaşlar yarın büyük gün dua edin  :-\ iyi akşamlar

songül

gergin55

selam songül hanım doğanay kardeşim sana başarılar diliyorum yarın okey heyecan yok....

songül

bende sınava girdim sonuc bekliyorum

songül

ya beklemesi sınavdan daha zormus

gergin55

girdin bekliyosun hee nasıldı songül sınav nasıl geçti anlat bakalım yaa konuşma nasıl geçti...

songül

konusma berbattı yemek yemek yasak diye bir kart cıktı benim bildigim birseydi orada heycandan hier darf man essen dedim ve böyle olacaktı hier darf man nicht essen diyemedim

songül

mektubta iyiyidim ama dinlemede cok yankı yaptı insAllah yarın belli olucak bekliyoruz işte

gergin55

anlıyorum heyecan heyecan herkezin problemi normal karşılıyorum artık ben 2 nciye gidiyom birincisinde hiç heyecanım yoktu ama bunda olurmu bilmiyom ilk gittiğimde bir şey bilimiyodum o yüzden heyecan yoktu sanırım şimdi biraz var ama onuda yenerim inşAllah Allah hayırlsını eylesin songül sen kursa gittinmi nerde kurs aldın

songül

ne güzel heycan yoksa kesinlikle heycan yapma arkadasaım heycan mahvediyor evet ben kursa gittim evde esimle pıratik yapıyordum ben afyonda kurs aldım bunu kazanamazsam oraya gitmeyi düsünmüyorum