Almanca cümle kurmak icin formül

Başlatan ozan, Haziran 03, 2007, 07:02:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

songül

ay Allahım yardımcımız olsun benimde iki gün sonra sınavım var cok heycanlayım azim arkadaslar

aldi

rica ediyorum bildiginiz seylerin dogru olduguna eminseniz yollayin lutfen

aldi

wie heißen sie diye yazilir  yazdiklarini kontol edersen sevinirim arkadasim

ömerr

degerli arkadaslar fiillerin almancasini ve turkcesini yazarsaniz cok makbule gecer tesekkurler.

esma 41

Alıntı yapılan: aldi - Mayıs 23, 2008, 01:08:22 ÖÖ
wie heißen sie diye yazilir  yazdiklarini kontol edersen sevinirim arkadasim

Selam aldi ,

cok hizli bir giris yaptin masAllah  :).

Öncelikle Foruma hosgeldin.

aldi der ki : yazdiklarini kontol edersen sevinirim arkadasim

kimi kastediyorsunuz aldi ?  ::)

ömerr

degerli arkadaslar lutfen iyi bilen arkadaslar yassin tesekkurler.
yani almancasi iyi olan.

esma 41

Alıntı yapılan: ömerr - Mayıs 23, 2008, 01:27:03 ÖÖ
degerli arkadaslar fiillerin almancasini ve turkcesini yazarsaniz cok makbule gecer tesekkurler.

gehen-gitmek, kommen-gelmek, schreiben-yazmak, lesen-okumak, lachen-gülmek, sterben-ölmek, singen-sarki söylemek gibi sözcüklere fiil denir. Fiiller cümle icinde eylemi, ne olup bittigini, durum ve olaylari ifade ederler. Fiiller cesitli sekillerde cekimlenir ve cesitli zamanlari dile getirir. İsimler, sifatlar ve fiillere ana sözbölükleri de denir.

demir

Alıntı yapılan: ömerr - Mayıs 23, 2008, 01:30:16 ÖÖ
degerli arkadaslar lutfen iyi bilen arkadaslar yassin tesekkurler.
yani almancasi iyi olan.

Sevgili ömerr,
Neyi Kastediyorsun,
Sizin ihtiyacınız olabilecek Her şey,
Bu Sitede var,önce İyice incele,
şayet Bulamazsan,Burda size ve Sizin gibi ihtiyacı olan arkadaşlara
yardım edebilecek çok üye var,

Sichel

ä=Alt+132 den yazılıyor:)sitede yeniyim aslında almanca da da öyleyim ben çok uzun zamandır ingilize eğitimi alıyorum ingilizcede böyle bir tablo oluşturmuşlardı öğretmenlerimiz ama almancada bulamamıştım çook teşekkürler.... almancayı çok merak ettiğim için kursa gitmeyi denedim ama yaşadığım şehirde yoktu.bu sene okulda inşAllah almanca dersimiz olacak bu site ve bir kaç grammar kitabı sayesinde ilerlediğime inanıyorum...gerçekten çok teşekkürler paylaşımlar için....=)

arkadaşlar unutmayalım ne kadar çok paylaşım yapabilirsek o kadar çok farklı bilgimiz olur lütfen bildiklerinizi paylaşın!!!! :)

secil16_06

ya ben araştırdım ama bulamadım.. bana 'warum'la ilgili geniş bilgi verebilirmisiniz????