Hamile olanlara Almanya A1 sile birleşimi sınavı gerekli mi?

Başlatan kayseri, Mayıs 20, 2008, 08:24:22 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

sayın gergin bey, siz a1 sınavına girenler bölümünde sadece konunun dağıldığını söylemediniz, ayrıca sınava girecek bir çok arkadaşımızıda uslubunuzla gerdiniz. üstelik bakıyorum ki a1 sınavına girenler bölümünün son kısımlarında sizinde sohpetleriniz var. bu demek oluyorki, anlayıpğ dinlemeden başkalarına karşı biraz daha düzgün konuşulmalıymış. neyse fazla uzatmıyım, bilindiği gibi burasıda tartışma yeri değil. başlık ''hamile olanlar''!!!

gergin55

işte aynı böyle insanlar vardı bu şekilde konuşuyolar hala yazılarım duruyo başdan okursanız anlarsınız burcu hanım okay siz o bölüme gidin tekrar bir okuyun bende bir sınav mağduruyum nasıl insanlarla alay edebilriim siz nasıl bir söz üretiyosunuz anlamıyorum çözemiyorum sizi üzülerek izliyorum sizi başka birşey yapamıyorum okay...

gergin55

sayın gergin bey, siz a1 sınavına girenler bölümünde sadece konunun dağıldığını söylemediniz, ayrıca sınava girecek bir çok arkadaşımızıda uslubunuzla gerdiniz. üstelik bakıyorum ki a1 sınavına girenler bölümünün son kısımlarında sizinde sohpetleriniz var. bu demek oluyorki, anlayıpğ dinlemeden başkalarına karşı biraz daha düzgün konuşulmalıymış. neyse fazla uzatmıyım, bilindiği gibi burasıda tartışma yeri değil. başlık ''hamile olanlar''
ne o kıskandınız herlade sohbetlerimizi kıskanmaya gerek yok sizde gelin sizlede paylaşırız bildiklerimizi

burcukafadar

Alıntı yapılan: gergin55 - Mayıs 23, 2008, 01:57:41 ÖÖ
işte aynı böyle insanlar vardı bu şekilde konuşuyolar hala yazılarım duruyo başdan okursanız anlarsınız burcu hanım okay siz o bölüme gidin tekrar bir okuyun bende bir sınav mağduruyum nasıl insanlarla alay edebilriim siz nasıl bir söz üretiyosunuz anlamıyorum çözemiyorum sizi üzülerek izliyorum sizi başka birşey yapamıyorum okay...
biz kimseyle dalga falan geçmiyoruz. aksine yardımcı olmaya çalışıyoruz, elimizden geldiğince.
ayrıca benim için üzülmenize gerek yok, ben zira üzülcek bir durumda değilim, çok şükür.

burcukafadar

Alıntı yapılan: gergin55 - Mayıs 23, 2008, 02:12:54 ÖÖ

sayın gergin bey, siz a1 sınavına girenler bölümünde sadece konunun dağıldığını söylemediniz, ayrıca sınava girecek bir çok arkadaşımızıda uslubunuzla gerdiniz. üstelik bakıyorum ki a1 sınavına girenler bölümünün son kısımlarında sizinde sohpetleriniz var. bu demek oluyorki, anlayıpğ dinlemeden başkalarına karşı biraz daha düzgün konuşulmalıymış. neyse fazla uzatmıyım, bilindiği gibi burasıda tartışma yeri değil. başlık ''hamile olanlar''
ne o kıskandınız herlade sohbetlerimizi kıskanmaya gerek yok sizde gelin sizlede paylaşırız bildiklerimizi
,
sizin sohpetlerinizi kıskanacak değilim, çok şükür benim burda sohpet edecek çok arkadaşım var. keşke sizde bizler gibi, imalarınızı bırakıp, sohpet havasında konuşabilseniz.