Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 01:31:10 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 01:24:48 ÖÖ
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 24, 2008, 08:27:53 ÖS
Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 24, 2008, 08:23:31 ÖS
o kadar uğraşıp bekleyip uçak mağdurumu olcaz yaniiiii
okadar bekledim vize için, şimdi de ben uçağa binmem diye gitmezsem ne komik olur dimi ;D ;D
hahahhah hey Allahım ya, düşünüyorumda, vizen çıkmış ama uçak korkusundan gitmem diyormuşun. eşin oracıkta boğar seni herhalde ;D
şaka tabiiii.... :angel: korkmazsın di mi kesmeşeker ???
hem erkek adam uçaktan korkarmı canım aaaaa ;D ;)
Benim 3. binisimde ucak düsüyordu.Belki haberlerde izlemissinizdir.Almanya'da gecen sene büyük bi firtina olmustu.O aksam bir tek bizim ucak ucmustu.Germanwings... Bu ucak genelde cok komik  fiyatlara yolcu tasiyor ama tavsiye etmem kimseye. Bu arada erkek adami bilmem de,ben her binisimde bir daha binmicem diyorum.Ilacla biniyorum artik.. ;D Allah'dan uzun bir süre ucaga binmicem.. :) Ayagin yere bascak kardesim.Öyle 900 km hizla 1800 metrede Alplerin üzerinden ucmak,ucarken de deli gibi sallanmak kolay degil.Benim yürek kaldirmiyor.. ;D
Olabilir Burcu. ;D Yaptigim yolculuklarda genelde sadece ben ve benim yanimdaki ( genelde o firtinali ucusu anlatirim yanimdakine,essek kadar adam korkuyor diye düsünüp resil olmayayim diye..)   sansiz yolcu korkuyor..Bir binisimde yanimda 3 tane ögrenci cocuk vardi.ilk defa biniyorlardi.Görcen o kadar mutlulardi ki cam kenarinda ben oturcam,ben oturcam diye kavga ediyorlardi.Ucak inise gectiginde cok sallandi.Ben biraz korkunca cenem düser.Ucak inemiyorrrr,alcaldik yine yükseldik,bir sorun varrr falan diyee konusunca cocuklarin gözleri fal tasi kadar acilmisti.Aklima geldikce onlarin o görüntüleri gülmekten ölüyorum. ;D ;D

Sparta

Anılarım geldi aklıma :)  Uçakmış   :)

Yer sibirya kuzey buz denizi.  Yıl 2002
Geminin mazotu bitti :D elimizde bidonlarla   Eskimo aradık mazot almak için :D

şaka tabiki. Bence gemi yolculukları uçaktan daha zor ... :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 01:46:59 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 01:31:10 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 01:24:48 ÖÖ
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 24, 2008, 08:27:53 ÖS
Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 24, 2008, 08:23:31 ÖS
o kadar uğraşıp bekleyip uçak mağdurumu olcaz yaniiiii
okadar bekledim vize için, şimdi de ben uçağa binmem diye gitmezsem ne komik olur dimi ;D ;D
hahahhah hey Allahım ya, düşünüyorumda, vizen çıkmış ama uçak korkusundan gitmem diyormuşun. eşin oracıkta boğar seni herhalde ;D
şaka tabiiii.... :angel: korkmazsın di mi kesmeşeker ???
hem erkek adam uçaktan korkarmı canım aaaaa ;D ;)
Benim 3. binisimde ucak düsüyordu.Belki haberlerde izlemissinizdir.Almanya'da gecen sene büyük bi firtina olmustu.O aksam bir tek bizim ucak ucmustu.Germanwings... Bu ucak genelde cok komik  fiyatlara yolcu tasiyor ama tavsiye etmem kimseye. Bu arada erkek adami bilmem de,ben her binisimde bir daha binmicem diyorum.Ilacla biniyorum artik.. ;D Allah'dan uzun bir süre ucaga binmicem.. :) Ayagin yere bascak kardesim.Öyle 900 km hizla 1800 metrede Alplerin üzerinden ucmak,ucarken de deli gibi sallanmak kolay degil.Benim yürek kaldirmiyor.. ;D
Olabilir Burcu. ;D Yaptigim yolculuklarda genelde sadece ben ve benim yanimdaki ( genelde o firtinali ucusu anlatirim yanimdakine,essek kadar adam korkuyor diye düsünüp resil olmayayim diye..)   sansiz yolcu korkuyor..Bir binisimde yanimda 3 tane ögrenci cocuk vardi.ilk defa biniyorlardi.Görcen o kadar mutlulardi ki cam kenarinda ben oturcam,ben oturcam diye kavga ediyorlardi.Ucak inise gectiginde cok sallandi.Ben biraz korkunca cenem düser.Ucak inemiyorrrr,alcaldik yine yükseldik,bir sorun varrr falan diyee konusunca cocuklarin gözleri fal tasi kadar acilmisti.Aklima geldikce onlarin o görüntüleri gülmekten ölüyorum. ;D ;D
hahahahah... ödlerini patlatçakmışsın çocukların ya  ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 01:51:27 ÖÖ
Anılarım geldi aklıma :)  Uçakmış   :)

Yer sibirya kuzey buz denizi.  Yıl 2002
Geminin mazotu bitti :D elimizde bidonlarla   Eskimo aradık mazot almak için :D

şaka tabiki. Bence gemi yolculukları uçaktan daha zor ... :)

sen böyle deyince aklıma LOST dizisi geldi, neden acep ::)
ben gemiyle gitmeyi sevmiyorum, öok sallanıyor

Sparta

Evet hele deniz çok kötü oldugunda , o zaman yandık. Batmıyor ama insanı korkutuyor....  :)

jentzsch

Deniz en iyisi ya..Ben bundan sonra öyle gelcem zaten.Ya kara ya deniz..ama deniz iyidir..

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 01:59:31 ÖÖ
Evet hele deniz çok kötü oldugunda , o zaman yandık. Batmıyor ama insanı korkutuyor....  :)
evet ya, özellikle de akşamları, deniz çok korkunç görünüyor kapkara. sanki dalgalar gelip yutucakmış gibi,ıııyyyyyyyy korku filmi gibi. ben hep düşünüyorum gemi yolculuğunda, alahım batsak KURTULURMUYUM Kİ ::)
aslaaaaaa :-\

Sparta

Gemi batınca kesin kurtulusunda , etrafta köpek balığı olmaması lazım... Her yolcuya can yeleği var.. ayrıca flikalara kadınları ve çocukları alıyorlar...

Bence köpek balığı yoksa  can yeleğiniz varsa bişeycik olmaz..

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 02:05:21 ÖÖ
Gemi batınca kesin kurtulusunda , etrafta köpek balığı olmaması lazım... Her yolcuya can yeleği var.. ayrıca flikalara kadınları ve çocukları alıyorlar...

Bence köpek balığı yoksa  can yeleğiniz varsa bişeycik olmaz..
o can yeleklerini yerinden çıkarana kadar ohooooooo
çoktan köpekbalığı derimizi yüzer

jentzsch

Hayirli geceler herkese.

Hosca kalin..

gece

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 02:36:17 ÖÖ
Hayirli geceler herkese.

Hosca kalin..

Iyi geceler Jentzsch .... ALLAH rahatlik versin.

burcukafadar

bende çıkıyorum, çok geç olmuş....
herkese iyigeceler...

esma 41

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 02:39:47 ÖÖ
herkese iyigeceler...

Iyi geceler ...

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 02:39:47 ÖÖ
herkese iyigeceler...

Sanana canim hayirli geceler görüsmek üzere :)

gece

Hosgeldin ya kirsehirim nasilsin kardesim :)

kirsehir7