Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 25, 2008, 02:46:37 ÖÖ
Hosgeldin ya kirsehirim nasilsin kardesim :)
iyim yaa.uyku tutmadi yarismaya baktim.rusya birinci oldu.yaa

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 25, 2008, 02:47:51 ÖÖ

Ben seyretmedim ama sarkilari biliyorum cok iyi denicek bir parca dinlemedim.Bu sene cok kötüydü bence

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 25, 2008, 02:51:37 ÖÖ
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 25, 2008, 02:47:51 ÖÖ
bencede öyleydi.hic güzel sarki yoktu.

Ben seyretmedim ama sarkilari biliyorum cok iyi denicek bir parca dinlemedim.Bu sene cok kötüydü bence

gece

arkadaslar hadi size hayirli geceler bende gidiyorum yarin yarismamizin son günü eglenceli bir gece bizi bekliyor tabi benden baska siir yazan bulursam  ;D ;D ;D ;D

esma 41

Iyi geceler gece ...... bende cikiyorum .....herkese hayirli  geceler.

Sparta

Bir arkadaşı bekledim MSN de yine sattı beni heralde :)..Geç oldu  çıkayım..

şiire gelince.. Kazanan zaten belli ( sen)... Ama yinede yarın en güzel şiirlerimden birini ekleyim .. :D

İyi geceler...

smc-403

şiir yarışmasımı düzenlediniz ne hırs bu böle :D

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 25, 2008, 10:29:59 ÖÖ
şiir yarışmasımı düzenlediniz ne hırs bu böle :D

Hayirli sabahlar öncelikle evet yarisma düzenledikte hirs falan yok yani eglenelim dedik sonucta paylasilan siirler ve dosluk kazanicak .
Tabi arada hatirlatmaliki heycan olsun demi ;)

kirsehir7

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 01:24:48 ÖÖ
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 24, 2008, 08:27:53 ÖS
Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 24, 2008, 08:23:31 ÖS
o kadar uğraşıp bekleyip uçak mağdurumu olcaz yaniiiii
okadar bekledim vize için, şimdi de ben uçağa binmem diye gitmezsem ne komik olur dimi ;D ;D
hahahhah hey Allahım ya, düşünüyorumda, vizen çıkmış ama uçak korkusundan gitmem diyormuşun. eşin oracıkta boğar seni herhalde ;D
şaka tabiiii.... :angel: korkmazsın di mi kesmeşeker ???
hem erkek adam uçaktan korkarmı canım aaaaa ;D ;)
hemde öyle bir korkarki ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 01:38:15 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 01:31:10 ÖÖ
okadar bekledim vize için, şimdi de ben uçağa binmem diye gitmezsem ne komik olur dimi ;D ;D
hahahhah hey Allahım ya, düşünüyorumda, vizen çıkmış ama uçak korkusundan gitmem diyormuşun. eşin oracıkta boğar seni herhalde ;D
Benim 3. binisimde ucak düsüyordu.Belki haberlerde izlemissinizdir.Almanya'da gecen sene büyük bi firtina olmustu.O aksam bir tek bizim ucak ucmustu.Germanwings... Bu ucak genelde cok komik  fiyatlara yolcu tasiyor ama tavsiye etmem kimseye. Bu arada erkek adami bilmem de,ben her binisimde bir daha binmicem diyorum.Ilacla biniyorum artik.. ;D Allah'dan uzun bir süre ucaga binmicem.. :) Ayagin yere bascak kardesim.Öyle 900 km hizla 1800 metrede Alplerin üzerinden ucmak,ucarken de deli gibi sallanmak kolay degil.Benim yürek kaldirmiyor.. ;D
şaka bir yana, ucuz atlatmışsın, fırtına falan. ama ben şunu dikkat ediyorum; benşm teyzem isviçreden geliyor her yıl, genelde biz alıyoruz onu h.alanından, teyzemi beklerken bir bakıyorum gelenlere, Allahım bir havalar bir havalar, hiç te korkmuş havaları yok yani. bi senle kesmeşekermi tırsıyo yoksam ;D
seni de görceğiz ucrub hanım!!! anneeeee diye ağladığında ben geleyim aklına tamam mı ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 25, 2008, 05:35:53 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 01:38:15 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 01:31:10 ÖÖ
Benim 3. binisimde ucak düsüyordu.Belki haberlerde izlemissinizdir.Almanya'da gecen sene büyük bi firtina olmustu.O aksam bir tek bizim ucak ucmustu.Germanwings... Bu ucak genelde cok komik  fiyatlara yolcu tasiyor ama tavsiye etmem kimseye. Bu arada erkek adami bilmem de,ben her binisimde bir daha binmicem diyorum.Ilacla biniyorum artik.. ;D Allah'dan uzun bir süre ucaga binmicem.. :) Ayagin yere bascak kardesim.Öyle 900 km hizla 1800 metrede Alplerin üzerinden ucmak,ucarken de deli gibi sallanmak kolay degil.Benim yürek kaldirmiyor.. ;D
şaka bir yana, ucuz atlatmışsın, fırtına falan. ama ben şunu dikkat ediyorum; benşm teyzem isviçreden geliyor her yıl, genelde biz alıyoruz onu h.alanından, teyzemi beklerken bir bakıyorum gelenlere, Allahım bir havalar bir havalar, hiç te korkmuş havaları yok yani. bi senle kesmeşekermi tırsıyo yoksam ;D
seni de görceğiz ucrub hanım!!! anneeeee diye ağladığında ben geleyim aklına tamam mı ;D ;D
ben korkmam ki ben korkmam ki ;D

kesmeşeker

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 25, 2008, 09:49:32 ÖS
göricizzzzzzzzzz >:( ;D
olur olur, konsoloslukla konuşalım, iddiaya girdik, uçaktan korkuyor mu korkmuy0r mu diye, bunun içinde sizin vize vermeniz lazım, bi zahmet vizesini verinde uçağa bi binsin bakalım korkuyormu korkmuyormu göreliiimmmm, diyelim ;
;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 09:55:02 ÖS
olur olur, konsoloslukla konuşalım, iddiaya girdik, uçaktan korkuyor mu korkmuy0r mu diye, bunun içinde sizin vize vermeniz lazım, bi zahmet vizesini verinde uçağa bi binsin bakalım korkuyormu korkmuyormu göreliiimmmm, diyelim ;
;D
süper fikir ;D ama onlara göre nasıl bir fikirdir bilmiyorum ;D kovalarlar bizi valla, 100 metreyi 10 saniyenin altında koşarsanız vize veriyoruz demesinler bide ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 25, 2008, 09:58:41 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 09:55:02 ÖS
;D
süper fikir ;D ama onlara göre nasıl bir fikirdir bilmiyorum ;D kovalarlar bizi valla, 100 metreyi 10 saniyenin altında koşarsanız vize veriyoruz demesinler bide ;D ;D
hahahah.. bunlar delimi ne deyip vermezlerde vizeyi valla. ya da maratona göre verme kararı alırlarmış, konsolosluğun ordan taksim istiklale kadar koştururlarmış, hatta daha beterini yapıp, hani askerler kobra yürüyüşümü yapıyolardı ne, onu yaptırırlarmış. hatta ve hatta, mekik çekermişiz, kara şimşek yermişiz hergün(mercimek) ;D yemin töreni gibide vize töreni falan yaparmışız. konsolosluğun önünde kamp kururmuşuz falan filan ;D ;D