Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 25, 2008, 10:40:46 ÖS
yinede halinize şükredin ( burcu ve kesmeşeker)  çocuğunuz yok en azından öyle daha zor iyi geceler herkese
Cok sükür henüz benimde yok.. ;D

kesmeşeker

yinede halinize şükredin ( burcu ve kesmeşeker)  çocuğunuz yok en azından öyle daha zor iyi geceler herkese
haklısın, çocuk olsa daha zor :-\

kirsehir7

katiliyorum cocukla beklemek daha zor.bende kizimla birlikte bekledim.6 aylik oldugunda kizim.vizem cikmisti.zaten kizimin sayesinde verdiler.yoksa dahada uzardi benim vize.

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 10:35:12 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 10:33:59 ÖS
ben sürekli faal olmak istiyorum, soluk benizli insnalara hiç tahammülüm yok. neşeli, aktif, gezmeyi seven, gülmeyi seven kısaca hayatı seven insanlarla vakit geçirmek istiyorum. çokmu şey istiyorum :angel: ;D
Cok sey istemiyorsun.Yapman gereken tek sey almanca ögrenmek.. ;)
doğru söylüyorsun, önce almanca sonra gezmece ;D

jentzsch

5 cocuktan sonra anne direk emekli oluyor.Calisamaz durumda oluyor ve emekli maasi almaya basliyor.. ;D ;D

Ilgilenenlere duyurulur.. ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 25, 2008, 10:35:42 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 10:33:59 ÖS
ben sürekli faal olmak istiyorum, soluk benizli insnalara hiç tahammülüm yok. neşeli, aktif, gezmeyi seven, gülmeyi seven kısaca hayatı seven insanlarla vakit geçirmek istiyorum. çokmu şey istiyorum :angel: ;D
aradigin kisi burada. yani beeeeeeenn  ;D hi hih
canım arkadaşım, beni yanlız bırakmıycanı biliyordum ;D ;)

burcukafadar

ama çocuğu olanalr daha çabuk vize alıyorlar ::)

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 10:45:42 ÖS
5 cocuktan sonra anne direk emekli oluyor.Calisamaz durumda oluyor ve emekli maasi almaya basliyor.. ;D ;D

ilginç, hıımm. demek o yüzden bizim türkler habire çocuk yapıolar

kesmeşeker

5 çocuk demek 5 yıl demek oluyor ;D neyse içimden düşüneyim ben ;D ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 25, 2008, 10:49:51 ÖS

5 çocuk demek 5 yıl demek oluyor ;D neyse içimden düşüneyim ben ;D ;D
Aynen öyle.5 yilda 5 cocuk yapan bir aile taniyorum.Böyle bir kanun var.. ;D Eger hem anne hemde baba emekli olsaydi bende yapardim.. ;D

limonn

ben niye alamıyorum burcu bunuda ilet piliz konsolosluğa

burcukafadar

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 25, 2008, 10:54:38 ÖS
ben niye alamıyorum burcu bunuda ilet piliz konsolosluğa
senin çocuğun var sanırım. demek seni es geçmişler. ama benim bildiğim çocuklu olanalrın çoğuna vizeyi hemen veriyorlar. hatta benim bir arkadaşıma 3-4 haftada çıktı vize. senin şanslızlığınnmı artık bilmiyorum ki arkadaşım. ama çocukla birlikte beklemek gerçekten daha zordur, o konuda sana katılıyorum biz şanslıyız

limonn

şanslısınız yada akıllı :) ben yoğunlaşamıyorum secret olayına şeytan gelip hep olumsuzu sokuyor beynime

kirsehir7

limon senin cocugun kac yasinda?

limonn

burcukafadar

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 25, 2008, 11:02:33 ÖS
şanslısınız yada akıllı :) ben yoğunlaşamıyorum secret olayına şeytan gelip hep olumsuzu sokuyor beynime
öyle deme, olumlu düşün hep :)

jentzsch

Ben cikiyorum arkadaslar.Herkese iyi aksamlar..