Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

Çok teşekkür ederim.Çok heyacanlıyım ya sınavdada böyle olursa%100 kaybederim.Sen nerde girdin sınav?Birde bir şey soracağım tabikişiye göre değişirde ben bir ka kişiden korktuğumuz kadar zor bir sınav olmadığını duydum sencede öylemiydi?
[/quote]
yok tatlım zor değil biraz dikkat sadece bide heycana hiiiçççç gerek yok. heycan başarına engel olur. tekrar başarılar.

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 26, 2008, 12:16:07 ÖS
saol.35 günde geldi.alman vatandaşı.
hmm benimkisi tc vatandaşı bakalım bana kaç günde vercekler:S

rose_iz

werderm ilk başta nekadar vize verdiler sana

werdermm

smc-403

bnmli alman vatandaşı bu hafta içi sınavdan olumlu yanıt gelirse 35 günde üstüne eklersem doğum günümde ordayım hayırlısıyla :D

rose_iz

werdermm

90 günlük vize verilir.sonra oraya gidince uzatılır.

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 26, 2008, 12:20:12 ÖS
bnmli alman vatandaşı bu hafta içi sınavdan olumlu yanıt gelirse 35 günde üstüne eklersem doğum günümde ordayım hayırlısıyla :D
hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiizn hakkında yaa benim acelem yok:d 2 ağustosa kadar alırım inşAllah vizeyi 5 temmuz düğün var 2 ağustos döncekler. inşAllah sınavı geçerimde vizemde yetişir. zaten sınavı geçersem 3 hazirana vize başvuru sırası alıcam:D   bide bişi sorcam vize için istenen ewtakları 1 gün içinde hazırlarmıyım konsoloslukta nekadar süre tutuyorlar???

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 26, 2008, 12:22:34 ÖS
90 günlük vize verilir.sonra oraya gidince uzatılır.
anladım çok saoll

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:24:08 ÖS
hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiizn hakkında yaa benim acelem yok:d 2 ağustosa kadar alırım inşAllah vizeyi 5 temmuz düğün var 2 ağustos döncekler. inşAllah sınavı geçerimde vizemde yetişir. zaten sınavı geçersem 3 hazirana vize başvuru sırası alıcam:D   bide bişi sorcam vize için istenen ewtakları 1 gün içinde hazırlarmıyım konsoloslukta nekadar süre tutuyorlar???

walla onu bende bilmiyorum daha hiç bir evrakle uğraşmadım konsoloslukla ilgili olna haftaya başlarım inşAllah :D

werdermm

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:24:08 ÖS
1 günde hazırlarsın.ama pasaport 1 günde çıkmaz.2 günde çıkıyor.konsoloslukdaki işin 10 dk.

rose_iz

walla onu bende bilmiyorum daha hiç bir evrakle uğraşmadım konsoloslukla ilgili olna haftaya başlarım inşAllah :D
[/quote]
inşAllah bende haftaya başlıcam. yeterki ii bi haber gelsin şu sınavla ilgili sınavı geçince gerisi kolay gelio bana:s eşim anlattı adam hapse gitrmiş çıkmış işide yokmuş ailesiyle kalıomuş ama eşine genede vize vermişler.. vize almak zor değil yani bence :S

rose_iz

[/quote]1 günde hazırlarsın.ama pasaport 1 günde çıkmaz.2 günde çıkıyor.konsoloslukdaki işin 10 dk.
[/quote]
pasaportum var canım saoll.

ayseyildiz

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.Zaten şimdi geçtik geçtik yoksa B1 seviyesinde sınav yapacaklarmış.Her an çıkartırlar bunlar bu kanunu.Baktılar herkes geçiyor rahatsız oldular dahada zorlaştırcaklar ya hiç acımıyolar bize:((((

rose_iz

bu ewlenmenin b1 formülü ne odamı nüfüs idaresinden alınacak??? bide ne eşim nede ben daha önce ewlenmedik almanca tercumanlı bişeye gerek varmı???

werdermm

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:28:54 ÖS

1 günde hazırlarsın.ama pasaport 1 günde çıkmaz.2 günde çıkıyor.konsoloslukdaki işin 10 dk.
[/quote]
pasaportum var canım saoll.
[/quote]canım?

werdermm

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:29:54 ÖS
bu ewlenmenin b1 formülü ne odamı nüfüs idaresinden alınacak??? bide ne eşim nede ben daha önce ewlenmedik almanca tercumanlı bişeye gerek varmı???
telefonda gerekenler söyleniyor.