Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 26, 2008, 01:34:37 ÖS
aRKADAşLAR BİR şEY SORUCAM.sINAVDA MEKTUP BÖLÜMÜNDE SADECE TEK KELİME YAZIYORLARMI SEN YAZIYORMUşSUN NE OLDUĞUNU ÖYLEMİ YANİ DETAYLI YAZMIYORLARMIş
tam olarak ne demek istediğini anlamadım

rose_iz

yok canım daha olmadı, kısmetse 2 ay sonra. birde düğün stresi var ooof of
[/quote]
ayy ewet bide o var:)) yaa ne yılmış 2008 sırf stresle geçti ne diim  bundan sonrası güzel geçer inşAllah. :) burcu senin eşin alman vatandaşımı yoksa türk mü?

rose_iz

vatandaşlığı şey için sordum vize nekadar sürede gelcek diye benim eşim tc vatandaşı bide 2/3 ay onu beklemeyelim yaa :S

burcukafadar

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 01:39:54 ÖS

yok canım daha olmadı, kısmetse 2 ay sonra. birde düğün stresi var ooof of
ayy ewet bide o var:)) yaa ne yılmış 2008 sırf stresle geçti ne diim  bundan sonrası güzel geçer inşAllah. :) burcu senin eşin alman vatandaşımı yoksa türk mü?
[/quote]
gerçekten, 2008 dönüm noktası oldu yani benim için resmen. işten çıktım, kursa gittim, vizeye başvurdum, sonra kısmetse düğün.........
eşim tr vatandaşı, belkide o yüzden evrakalrım bu kadar yavaş ilerliyor(gerçi daha ilerleyen bişi yok, evrakalr verdiğim yerde duruyor)

burcukafadar

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 01:43:05 ÖS
vatandaşlığı şey için sordum vize nekadar sürede gelcek diye benim eşim tc vatandaşı bide 2/3 ay onu beklemeyelim yaa :S
senin düğünün benden önce olcak, 5 temmuz dimi yanlış hatırlamıyorsam, yani sertifikanı aldığın gibi başvur, bekleme. zaten vize süreci uzun sürüyor. yoksa eşinle düğün sonrası gidemezsin Allah korusun

rose_iz

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 26, 2008, 01:46:33 ÖS
senin düğünün benden önce olcak, 5 temmuz dimi yanlış hatırlamıyorsam, yani sertifikanı aldığın gibi başvur, bekleme. zaten vize süreci uzun sürüyor. yoksa eşinle düğün sonrası gidemezsin Allah korusun
hmm tamam canım çok saol. ewet kısmetse 5 temmuzda olucak inşAllah. ben hala çalışıyorum walla işten haftaya çıkıcam :D

burcukafadar

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 01:57:40 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 26, 2008, 01:46:33 ÖS
hmm tamam canım çok saol. ewet kısmetse 5 temmuzda olucak inşAllah. ben hala çalışıyorum walla işten haftaya çıkıcam :D

hadi hayırlısı, işte uzun süre çalıınca insan alışıyor, çıkmak zor oluyor. özelliklede aynı işyerinde arkadaşın varsa

ayseyildiz

söylemek istediğim şu.Mesela biz derset mail örneği yaparken hoca 3 cümleyi kurulu veriyor.Biz onu kendimize çekiyoruz.Sıavda öyle olmuyormuş

ayseyildiz

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 26, 2008, 12:47:57 ÖS
aysee mektup çalışıyorsun dimii bak bu ay çıkanlar bi max müller. bi kış turizm bilgisi. 1 gün gecikmeli termin. bde kollegenlar için verilen davet ve sefinle problemin.
Rozecim bir şey isticem senden sende o verdiğin mektup örneğinden varmı.bana yazabilirmisin o konuya hiç çalışmadım en azından bir göz atayım

burcukafadar

Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 26, 2008, 02:13:32 ÖS
söylemek istediğim şu.Mesela biz derset mail örneği yaparken hoca 3 cümleyi kurulu veriyor.Biz onu kendimize çekiyoruz.Sıavda öyle olmuyormuş

genelde öyle oluyor. yani siz hastasınız (Sie sind krank) yazıyor. sende cevap yazarken Ich bin krank diye çeviriyorsun. mektupta yazılana bağlı.

rose_iz

ayşe yıldızcım inan kendi mektubuma ne yazdım bilmiyorum:d benimki kış turizmiydi. aklımda sadece  ich möchte im februar eine winter... in .... machen.  .... yaptıklarım adlarını bilmediğim:d geri kalan şıklarda ne varsa ondan bakarak bişiler yazdm zaten sana verilen şıklar seni yönlendiriyor. sana tavsiyem ii oku ben çok acele ettim zamanım yetmedi:s

karakartalali

arkadaşlar şu sınavı bir kazanalımda,nasıl olsa sınavı kazandıktan sonra ders çalışma gibi bir durumumuz olmiycak, ilk önce şu sınavı bir verelim.ondan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum.

karakartalali

evt arkadaşlar mektupta dediği 'sie' biziz, onu kendimize göre çekimlicez.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 26, 2008, 01:11:38 ÖS
Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 26, 2008, 12:36:29 ÖS
of of   offffff 5 saat kaldı sınavaaaaa...
insAllah gecersin sinavdan arkadasim.senin icin dua edecegiz.heyecan yapma.
sana bol basarilar.

Aman heyecanlanma kardeşim gayet rahat ol sonunda ölüm yokya de kendini rahat hisset ve gir sınava o zaman daha rahat olursun sana güveniyor hayırlı haberlerini bekliyoruz....

ayseyildiz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 26, 2008, 03:32:40 ÖS
sana bol basarilar.

Aman heyecanlanma kardeşim gayet rahat ol sonunda ölüm yokya de kendini rahat hisset ve gir sınava o zaman daha rahat olursun sana güveniyor hayırlı haberlerini bekliyoruz....
Teşekkür ederim çokk saolun inş.size hayırlı haberler veririm

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 26, 2008, 04:16:16 ÖS
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 26, 2008, 03:32:40 ÖS
sana bol basarilar.

Teşekkür ederim çokk saolun inş.size hayırlı haberler veririm

hadi hayırlısı Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim....

umutzehra

yalçın 55 nerelerdesin güzel kardeşim varmı bir haber ne oldu senin iş okeylemişlermi ordan baktımda yazılarını göremedim bişe yazmamışın kaç gündür yoksa yaramaz bir durummu var kardeş