Ilginc Resimler

Başlatan Ashtoret, Mayıs 16, 2006, 12:05:39 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aybastili ekrem

aybastili ekrem

artik efsane oldu bu kalp

smyrna

Nazire

aybastili ekrem

yücel

Ya hu kardesim nereden buluyorsun bu resimleri ;D

aybastili ekrem

internette cok gezinirsen bulursun yücel

yücel

Bende internet badava ama gezinmesini bilmedikten sonra neye yarar.
Benim sizler gibi internet kurdu olmam icin cok firin ekmek yemem lazim.
Herhangi bir siteye girerken korkuyorum virüs felan olur. Almancam da yetersiz oldugu icinde fazla kurcalamiyorum. Anlamadigim seyler oldugunda arkadasimi cagriyorum. Ama her defasinda cagirmakda istemiyorum.

iste benim durumum böyle sayin Ekrem kardasim.

Nazire

yücel bir zamanlar bende sizin gibiydim, ve bu durumun degismesini istedim, ve ne sorunum olursa kendi basima arayip cözdüm, suan hic bir sorunumu kimseye sormak zorunda kalmiyorum, ve günden güne bilgisayarda ilerliyor, bilgileniyorum. Sizede tavsiye ederim.

aybastili ekrem

Bende internetin kurdu degilim ama bulunuyor iste.Tek yapman gereken Google'ye girip oradan aramak istedigini yaziyorsun, onunla ilgili ne kadar site varsa karsina cikiyor ve sana sadece bakmak kaliyor sevgili kardesim.

Nazire

google den McAfee SiteAdvisor programini indirin, bu bütün sorunsuz siteleri yesil ok. gösteriyor. oralara rahat girebilirsiniz, iyi olmuyoan sorunlu sitelere kirmiziyla gösteriyor, bu sitelerin sakincali oldugunu görüyorsunuz.

yücel

yücel

Nazire
siteadvisor u download yaptim. Ekranin sog üst tarafina geldi ama rengi ne kirmizi ne de yesil. yoksa yanlismi yaptim.

aybastili ekrem

Dankeschön Nazire! güzel oldu bu sekilde rahat gezinebiliriz.Yanlis yükledin herhalde Yücel

yücel

Galiba simdi oldu
Simdi google birsey yazdim karsisina renkler geldi. Kirmizi ve yesil .
Sanirim oldu Ne dersin nazire.

aybastili ekrem

evet oldu benimkide o sekilde

yücel

Bir sorum daha vardi Nazire

Mesela rengi yesil olan bir sayfaya girdik. Biz icindeyken kirmizi olurmu.
bir de bazilarinin sonunda soru ? isareti var o ne  demek