vize sonucunu almaya gitmek

Başlatan Fehail, Ocak 31, 2008, 11:08:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

limonn

evett  bizimkisi daha zor bekle dur..:)

Dilhas

haaa siz ikinizde ordasiniz öylemi.....

limonn

hayır ben tr   buradan müracat ediyorum aile birleşimi için

geveze07

merhaba arkadaşlar...
benim evleneceğim kişi alman vatandaşı ve biz almanyaya tatile gittiğimde evlenmeyi düşünüyoruz .almanyada evlenirsek ne gibi işlemler yapılır bilgilendirirseniz sevinirim.

Dilhas

ben yeni konu actim limon, yoksa kafayi yicam en iyisi bilenler direk cvp versin....

limonn

orada evlenince geri giriş çıkış yapılıyor diye biliyorum..direkt orada evlenmek için gidenlerde var vizeyle..şu tarihte şuradaevlenicez falan.

limonn

iyi yaptın sen ben ve hemşom  burdayız zaten oraya yazarızz

Dilhas

nerde kaliyon limon, limon koyduguna göre antalyada kaliyorsun galiba....

limonn

Alıntı yapılan: fileri - Şubat 15, 2008, 02:01:49 ÖS
valla kardeşim ben izmir e bağlıyım işlemlerim orada yapıldı.en geç 2 hafta içinde yapılıyor.benim hanımın eline dün belediyeden bir mektup geçmiş.evin kontratıyla maaş bordrosunu istemişler.yani 2 hafta.
slm frdi senin pasapotta kalmışmıydı izmirde

limonn

alanya

Dilhas

gercek benim esim manavgatta ben burdurlu

limonn

yaaaa   çok yakınmışızz :)

Dilhas

Evettt...

limonn

bu arada ben martta başvurdum hala bir gelişme yok ..yani hemen olmuyor sıkıcı ama beklemek gerekli başka yolu yok

Dilhas

gercektenmi ufff, desene cildircaz, ama esim dediki iki ay süre bilirimis doldu ozaman iki ay arasin bi esin ozaman...

limonn

bu konuyu açan arkadaşın 2 haftaqda gitmişti gerçi değişiyo

Dilhas

bencede kafalarina göre gibi desem yani o gün cok problem varsa yani esim diyor 15 dakika sürdü benimki diyor öbürlerine halen sorup durmuslar belkide cok sikisik olunca almiyorlar, bizi de bos bosuna stresse sokuyorlar...:-)