Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

sahi sen almanyada nereye gitcen???

ayseyildiz

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Mayıs 27, 2008, 02:30:57 ÖS
sınava gecen arkadaslar insAllah sınavdan istediğiniz sonucu alırsınız,  bende 27 hazirana gün aldım  insAllah emeğimiz bosuna gitmez bu arada  bende Hamburg Wilhemsburga gidiyorum , orası genellikle yabancıların oturdugu bi semtmiş neyse herkez için hayırlısı olur insalah..
AA tesadüfe bak ya ama Wilhemsburgta çok türk varr!!Bende biraz önce telde öğrenedim akaç aldığımı bilmiyorum ama geçmişim önemli olanda geçmek zaten.

smc-403

arkadaşlar nasılsa bugün gelmicek benim neticem ben biraz dışarı çıkıp kafa dağıtıyım evde zaman hiç geçmioo zaten yarın eve kapanıp kargo şirketini beklicem hadi kalın sağlıcakla kendinize iyi bakın umarım yarın hepmiz güsel haberlerle bir araya geliriz byee

rose_iz

smc hala takip numaramla ilgili gelişme yok nette sınavdan çok bekleme stresi adamı öldürüyor yaa :D izmirde mi girseydik bizde ;)

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 02:56:10 ÖS
smc hala takip numaramla ilgili gelişme yok nette sınavdan çok bekleme stresi adamı öldürüyor yaa :D izmirde mi girseydik bizde ;)

walla ya sorma bende habire bakıyorum ups nin sitesine ama ben aradım bizzat bugün olmaz die yarım teslimat ederiz die onun için kasma kendini sende hiç geç olsunda güç olmasın ;)

rose_iz

ben işteyim bende gezmek istiyorum :D zaten iice sıkıldım bu son 3 aydır kurs iş ew :S aahh ahh bi geçiim sınavı ben biliyorum c.tesi gecesi naapcamı :D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 02:54:23 ÖS
senin sınav nezman yakamozzz çalışıyormusun ders??

Ben almanyada papenburg ismin ufak bir yere gideceğim Allah nasip ederse....Sınavada emm samsunda tömere kursa gidiyom 20 güne kadar bitiyo hafta sonları gidiyom hemen akabindede sınav var ankarada kus bitiyo sınava hemen dersde çalışıyoz tabi kendime güveniyorum geçerim diyede düşünüyorum tabi Allahın bileceği bir iş sadece biz düşünürüz o kadar....

rose_iz

ewet geç olsunda güç olmasın dediğin gibi arkadaşım güzel haberlerle geliriz inşAllah bir araya hadi ii eğlenceler sana benim yerimede gez başına şapka falan tak çok sıcak güneş geçmesin :D

ayseyildiz

Çok teşekkür ederim arkadaşlar Darısı herkesin başına inş.Esracım kaç puan aldığımı bilmiyorum hocamı aradım arkadaş aradı sonuçlar açıklanmış dedi arayabilirsin dedi hocayı yüksek bir puan aldığımı söyledi ama kaç olduğunu söylemedi.Tabi zaten öenmli olan geçmek geçmişim Allahıma şükürler olsun.sadece sınıfımızdan bir kişi kalmış ona çok üzüldüm.

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 02:57:54 ÖS
ben işteyim bende gezmek istiyorum :D zaten iice sıkıldım bu son 3 aydır kurs iş ew :S aahh ahh bi geçiim sınavı ben biliyorum c.tesi gecesi naapcamı :D

dikkat et sınavın verdiği coşkuyla polislik olma :P sonra sabıka kaydından gidemezsin :D

yakamozlu_gece

Ne yapacaksın c.tesi gece yat ına binip boğaza açılıp arkadaşlarla sertifika partisimi mesela almanca müzik eşliğinde..hihi

rose_iz

tamam uyarınıza kulak asıcam :D

smc-403

aslında istanbul goethenin kursuna gidenlerde bu yolla öğrenmişlerdir tanıdık biri olsaydı bizde öğrenirdik esra nese yarını beklemekten başka çare yok

ayseyildiz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 27, 2008, 02:58:39 ÖS

Ben Almanyada papenburg ismin ufak bir yere gideceğim Allah nasip ederse....Sınavada emm samsunda tömere kursa gidiyom 20 güne kadar bitiyo hafta sonları gidiyom hemen akabindede sınav var ankarada kus bitiyo sınava hemen dersde çalışıyoz tabi kendime güveniyorum geçerim diyede düşünüyorum tabi Allahın bileceği bir iş sadece biz düşünürüz o kadar....
Arkadaşım hiç stres yapma sınav çok kolayyy..Ama şu avar tabi Goethede gitseydin daha iyiydi tabi ama ben mesela 2.kurdan başladı  kurda 1 ay gittim girdim ve geçtim.Ama Goettye gitmiş olmam büyük bir avantajdı benim için.Sınav sistemini biliyordumn ve en önemlisi kendi hocamızla girdik sınava.Yardım edebileciğim bir şey olursa seve seve yardımcı olurum..

rose_iz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 27, 2008, 03:00:34 ÖS

Ne yapacaksın c.tesi gece yat ına binip boğaza açılıp arkadaşlarla sertifika partisimi mesela almanca müzik eşliğinde..hihi
hmm olabilir bak bu ii fikir:D samsunda olmasaydın senide davet ederdim bak:D yaa eğer gecersem ama cidden c.tesi akşamı bi kopma durumu olur hayatımda :D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 27, 2008, 03:01:48 ÖS
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 27, 2008, 02:58:39 ÖS

Ben Almanyada papenburg ismin ufak bir yere gideceğim Allah nasip ederse....Sınavada emm samsunda tömere kursa gidiyom 20 güne kadar bitiyo hafta sonları gidiyom hemen akabindede sınav var ankarada kus bitiyo sınava hemen dersde çalışıyoz tabi kendime güveniyorum geçerim diyede düşünüyorum tabi Allahın bileceği bir iş sadece biz düşünürüz o kadar....
Arkadaşım hiç stres yapma sınav çok kolayyy..Ama şu avar tabi Goethede gitseydin daha iyiydi tabi ama ben mesela 2.kurdan başladı  kurda 1 ay gittim girdim ve geçtim.Ama Goettye gitmiş olmam büyük bir avantajdı benim için.Sınav sistemini biliyordumn ve en önemlisi kendi hocamızla girdik sınava.Yardım edebileciğim bir şey olursa seve seve yardımcı olurum..

Teşekkür ederim arkdaşım saol bizde zaten bu son haftalar kursda hep test çözüyoz sürekli test sınav formatında tesler yapıyoz bakalım inşAllah sizler gibi buraya birgün bizde ( geççtiiiiiiimmmmmm arkdaşlar )  yazarız way be yazması bile heyecanlardırdı bizi :) hayırlısı saolun...

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 27, 2008, 03:01:02 ÖS
aslında istanbul goethenin kursuna gidenlerde bu yolla öğrenmişlerdir tanıdık biri olsaydı bizde öğrenirdik esra nese yarını beklemekten başka çare yok
ahh torpil ahh :D gözün kör olsun ;)