Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yildiz58

selam arkadaslar size bir sorum olacak aceba yabancilar dairesimi karar veriyor vizeye yoksa trdeki memurlarmi´?simdiden bilgileriniz icin tskler...

limonn

genel duyduklarım oranın karar verdiği yönünde

firdevs

merhaba arkadaşlar bugün eşimin termini vardı evrakları vermiş okeylemişler bi hafta içinde vizesi eline gecer demişler inşALLAH çok mutluyum darısı herkese

ayseyildiz

Alıntı yapılan: firdevs - Mayıs 27, 2008, 01:08:57 ÖS
merhaba arkadaşlar bugün eşimin termini vardı evrakları vermiş okeylemişler bi hafta içinde vizesi eline gecer demişler inşALLAH çok mutluyum darısı herkese
[/quot
Ne kadargüzel tebrik ederim.Sen ne zaman başvurmuştun konsolosluğa?

limonn

bugun bayram varmış diyo konsolosluk almanyada tatilmi bugun

firdevs

SELAM AYSE YILDIZ BEN 25 NİSANDA  BASVURDUM

kirsehir7

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 27, 2008, 01:46:04 ÖS
bugun bayram varmış diyo konsolosluk Almanyada tatilmi bugun
yoo bugün almanya tatil degil.

firdevs

evet tatil değil eşimin termini vardı

kesmeşeker

Alıntı yapılan: firdevs - Mayıs 27, 2008, 01:08:57 ÖS
aynısını bize de demişlerdi, perşembe günü 1 hafta olacak ozamana kadar inşAllah vizem gelir tabi senin de ;)

limonn

Alıntı yapılan: firdevs - Mayıs 27, 2008, 04:11:12 ÖS
evet tatil değil eşimin termini vardı
sayfa başlığında gördüm..gezileri varmış telde bayram diyorlarda..

werdermm

werdermm

vize dediğiniz nedirki.bi kağıt parçasını pasaportunuza yapıştırıyolar.sonra alınca diyosunuz,biz bunun içinmi uğraştık aylarca ;D ama o olmadanda olmuyor tabi.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 28, 2008, 12:00:51 ÖÖ
vize dediğiniz nedirki.bi kağıt parçasını pasaportunuza yapıştırıyolar.sonra alınca diyosunuz,biz bunun içinmi uğraştık aylarca ;D ama o olmadanda olmuyor tabi.
haklısın ;D

apres

arkadaşlar vizem çıktı bugün kargoyla geldi 1 aylık vize vermişler 10-15 güne kadar Almanyada olurum.darısı herkesin başına tam 9 aylık çaba sonunda nihayet vizemizi aldık.çok sevinçliyiz

smc-403

neden 1 aylık vermişler ya 3 aylık olmuyormuydu

kesmeşeker

Alıntı yapılan: apres - Mayıs 28, 2008, 12:56:52 ÖÖ
arkadaşlar vizem çıktı bugün kargoyla geldi 1 aylık vize vermişler 10-15 güne kadar Almanyada olurum.darısı herkesin başına tam 9 aylık çaba sonunda nihayet vizemizi aldık.çok sevinçliyiz
vizen hayırlı olsun ;) aynı benim durumumdasın, ben de 9 aydır uğraşıyorum birkaç güne kadar gelir vizem ve bana da 1 aylık vee bana da 1 aylık vize gelecek :-\

kesmeşeker

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 28, 2008, 12:58:20 ÖÖ
neden 1 aylık vermişler ya 3 aylık olmuyormuydu
eyalete göre değişiyor