Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 104 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 30, 2008, 02:35:23 ÖÖ
yakışıklı olmakta bi dert olsa gerek. baksana gönlünce temizlik bile yapamıyosun, elin kızı elinden alıyo süpürgeyi ;D

hahahahahahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 30, 2008, 02:35:47 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 30, 2008, 02:33:59 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 30, 2008, 02:31:49 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 30, 2008, 02:29:14 ÖÖ
Bekarlık sultanlıktır derler.. :) Yani ben :D

Sizin ordaki fıstık kızlar beni görünce koşarlar, birisi elimden süpürgeyi alır sen zahmet etme biz süpürürüz  derler... Bİr başkası koşay çay filan yapar...  Yakışıklı olmak kolay değil :)

Avatarıma bakın... bizim sokağı süpürürken arkadaşın birisi çekmiş... Ben düşünüyorum daha kaç cadde daha süpürülecek diye :)

ah canim bayda ucmus burcu kizim su getir Spartayi ayiltmamiz lazim  ;D ;D ;D
suyu başından dökmeyelim ama karizması zedelenmesin sonra ;D

Dök canim dök dagilan karizmayi süpürtürüz korkma ;D ;D ;D
seve seve ;D

Sparta

Evet sadece birisi.. kız gözlerin kapatmış kimbilir ne hayaller kuruyor... Aslında ünlü birisi :) nati diyorum ben ona kısaca :D

Sizde amma fesatsınız.. Gece gece çöp toplattınız , sonra kıskançlıklar filan .. Çok mu gördünüz mutluluğu bana :D

Bak Geldi yanıma aldı elimden süpürgeyi.. Sana yakışmıyor dedi.. Tam sarıldı bana.. Saolsun bir arkadaş çekmiş fotoğrafı tam o anda :D

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 30, 2008, 02:37:10 ÖÖ
Evet sadece birisi.. kız gözlerin kapatmış kimbilir ne hayaller kuruyor... Aslında ünlü birisi :) nati diyorum ben ona kısaca :D

Sizde amma fesatsınız.. Gece gece çöp toplattınız , sonra kıskançlıklar filan .. Çok mu gördünüz mutluluğu bana :D

Bak Geldi yanıma aldı elimden süpürgeyi.. Sana yakışmıyor dedi.. Tam sarıldı bana.. Saolsun bir arkadaş çekmiş fotoğrafı tam o anda :D

hahahahahahahahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D

burcukafadar

leonardo di caprio'ya nekadar da benziyomuşun sen yaaa ;D
süpürgeyi senin elinden alırken dygulu anlar yaşanmış olmalı ki, pozunuz çok iromantik olmuş ;D

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 30, 2008, 02:39:42 ÖÖ
süpürgeyi senin elinden alırken dygulu anlar yaşanmış olmalı ki, pozunuz çok iromantik olmuş ;D

Sen Leonardı Di Gaprio derken  ???  ,bizim erkek güzeli sefil Leo dan mı bahsediyorsun?  O benim dublörümdü.. Benim bir filmim çekilirken  , gitmiş yönetmene yağ çekmiş filan... Adamı kandırmış Tİtanik filmindeki başrolü ona verdi..
Bende kızdım sinemayı bıraktım...  Boşverdim herşeyi .. Sokak süpürüyorum şimdi  :)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 30, 2008, 02:42:53 ÖÖ

Sen Leonardı Di Gaprio dferken ,bizim erkek güzeli sefil Leo dan mı bahsediyorsun?  O benim dublörümdü.. Benim bir filmim çekilirken  , gitmiş yönetmene yağ çekmiş filan... Adamı kandırmış Tİtanik filmindeki başrolü ona verdi..
Bende kızdım sinemayı bıraktım...  Boşverdim herşeyi .. Sokak süpürüyorum şimdi  :)

hahahahahahhahah  ;D ;D ;D ;D ;D
cok komik yaaa krize girdim burda biri beni durdursun canimmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D ;D ;D

Sparta

Birde Kamuran Diyaz vardı... Oda benle oynadığı filmde ünlü oldu.. SOra Hollywooda taşındı adını  Cameron yaptı :D

şimdi tanımazlıktan geliyor... Para işte değiştiriyor insanı :D

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 30, 2008, 02:42:53 ÖÖ

Sen Leonardı Di Gaprio derken  ???  ,bizim erkek güzeli sefil Leo dan mı bahsediyorsun?  O benim dublörümdü.. Benim bir filmim çekilirken  , gitmiş yönetmene yağ çekmiş filan... Adamı kandırmış Tİtanik filmindeki başrolü ona verdi..

inanmıyoruuumm, bak sen bizim leo'ya. meğer neymişte bize aktörüm diye yutturuyo ;D

Sparta

Ne aktörü yaaa... SAçını biraz bana benzetti.. Gördüğünüz herşey benim taklidim... Benden çok şey kaptı...

Eee ustası iyi olunca :D  ..Adam 2 günde şöhret olur :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 30, 2008, 02:49:03 ÖÖ
Birde Kamuran Diyaz vardı... Oda benle oynadığı filmde ünlü oldu.. SOra Hollywooda taşındı adını  Cameron yaptı :D

şimdi tanımazlıktan geliyor... Para işte değiştiriyor insanı :D
sende paranı elinde tutamamışın be kardeş bak sürünüyon sokak aralarında, kızların gelmesini bekliyon ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 30, 2008, 02:51:58 ÖÖ
Ne aktörü yaaa... SAçını biraz bana benzetti.. Gördüğünüz herşey benim taklidim... Benden çok şey kaptı...

Eee ustası iyi olunca :D  ..Adam 2 günde şöhret olur :)
sende neymişsin be abiii
pardon, senin başrol filmleri hangileriydi, bian hatırlayamadımda ::) ;D

Sparta

Bşrollerini oynadığım filmler...

Münihte Aşk başkadır , Yakışıklı ve öfkeli , Zor geberiş 5 , Caddelerin Efendisi , İyi kötü ve Yakışıklı , Görevimiz teneke ,   v.s

Elinde süpürge ile sokakta kız bekleyen olur  mu yaw ?  hahahahahah

Neyse yaw.. :)

Geçmişi düşününce yine duygulandım :D NErdeeeeeeeeeen Nereye ... Hey gidi günler ... Uykum geldi..  Belki uyursam çektiğim acıları unuturum 3-5 saat :)

Hadi herkese iyi geceler...

burcukafadar

cannes'tada aday olmuştur eminim senin filmler.... ;D
hadi iyigeceler..

gece

Herkese iyi geceler ;)bak pencereleri kapayin lütfen   ;D ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 30, 2008, 03:05:46 ÖÖ
Herkese iyi geceler ;)bak pencereleri kapayin lütfen   ;D ;D ;D
temizliği yaptık, çayları içtik, sohpetimizi ettik, eee artık dinlenme vakti. ışıkları söndürelim, kapıları kilitlemeyi unutmayalım.
hadi iyigeceler....

Sparta

Ben gece 04:00 te sokakları süpürürken foruma göz kulak olurum... :D

iyi geceler...