Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sudenazgül

selam bende vize için başvuru yaptım vizemin onaylanıp onaylanmadğını nerden görebilirim yardımcı olabilirmisiniz.tşk

kesmeşeker

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 01:01:54 ÖS
03.04.08 basvurdu esim trden insAllah vizedir dua edin upseye verilecek bugun pasaport herhalde yarin elimize ulasir
sanırım siz almanyadasınız, evrakları yabancılar polisine nezaman vermiştiniz? benim 1 hafta oldu hala ses yok :-\

kesmeşeker

Alıntı yapılan: sudenazgül - Mayıs 29, 2008, 05:16:31 ÖS
selam bende vize için başvuru yaptım vizemin onaylanıp onaylanmadğını nerden görebilirim yardımcı olabilirmisiniz.tşk
eğer izmir konsolosluğuna başvurduysanız internet sitesinden takip edebilirsiniz ama ankara ve istanbulda bu uygulama yok malesef

werdermm

hiçbir yerden öğrenemezsin.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 29, 2008, 08:08:13 ÖS
izmir konsolosluğu vizesi çıkanları internet sitesinden yayınlamıyor mu? ben mi yanlış biliyorum yoksa

werdermm

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 29, 2008, 08:15:24 ÖS
Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 29, 2008, 08:08:13 ÖS
izmir konsolosluğu vizesi çıkanları internet sitesinden yayınlamıyor mu? ben mi yanlış biliyorum yoksa
izmiri bilmiyorum.

Dilhas

Evet izmir internette yayinliyor siteyi verim size

www.izmir.diplo.de/tr/01/visabestimmungen/visabestimmungen/html

- biraz asada vize sonuclari yaziyor oraya tikliyorsunuz

kaan7575

arkadaslar ben 30 nısanda basvurdum. almanyada esıme evraklar 22 mayısta  ulasmıs.esımden bıkac evrak ısttemısler.banada  hıcbı haber yok bazı kısılere gırıs cıkıs belgelerı yada karsılıklı sorgu ıcın cagrı mektubu gonderılmıs. bana hıc bısey gelmedı bu normalmı acaba.yada almanyada iş bıtınce sonra benımı cagırıcaklar.esıme karsılık lı sorgu olmıcak demısler.anlamadım gıttı

yildiz58

E$IMIN VIZESI CIKTI ALLAHA SÜKÜRLER OLSUNNNNN

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 30, 2008, 06:50:27 ÖS

Sana kaç defa demişdim demi takma kafana iş olacağına varacakdır ve hislerim kuvvetlidir çıkmışıdr vize demişdim ama sen hala soruyodun çıkdımı acaba bak çıkmış... Hayırlı uğurlu olsun vize...

halecim

Hayırlı olsun arkadaşım darısı bizlere inşAllah..

smc-403

hayırlı olsun arkadaşım darısı ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlara inşAllah

burcukafadar

hayırlısı olsun canım, inşAllah herşey gönlünüzce olur. darısı başımıza inşAllah.....

Selamet

Hayirli olsun darisi tüm bekleyenlerin basina insAllah.

firdevs

yıldız58 hayırlı olsun çok sevindim inş. yarında benim mutlu haberimi alırsınız upsyi aradım yarın teslim edilecek pasaportunuz dedi

yildiz58

INSALLAH CANIM HAYIRLI HABERLER GETIRIR INSALLAH
UPSE

werdermm