Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

ohhhhhhhhh mis gibi forum.icim acildi.
ee
slm millet nasilsiniz.ben cok iyim bugün biraz önce abimin esi ile konustum oda sizin gibi vize bekleyenlerden.vizesi cikmis haber aldim.coook sevindim.darisi sizlere.

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Mayıs 30, 2008, 10:14:57 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 30, 2008, 02:39:33 ÖS
he he iyiki beni hausmeisterin secmemisiniz.oh kurtuldum.ayse ve burcu yeni isiniz hayirli olsun. ;D

sağolasın kırşehir,baktım iş güç bulamıyorum, bizim buğulu camda gecenin iş ilanını görünce atladım hemen  ;D ;D

hem okuyup hem çalışacam bundan sonra  ;D  ;D

Aysecim senin gibi caliskan eleman kacirilirmi ayyyy  ;) ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 30, 2008, 10:20:29 ÖS
ee
slm millet nasilsiniz.ben cok iyim bugün biraz önce abimin esi ile konustum oda sizin gibi vize bekleyenlerden.vizesi cikmis haber aldim.coook sevindim.darisi sizlere.

yengen adina sevindim Tebriklerimi ilet olurmu canim :)  ayrica hosgeldin forumu iyice temizledik güzel olmus demi hehehe ;D ;D ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 30, 2008, 11:00:14 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 30, 2008, 10:20:29 ÖS
ee

yengen adina sevindim Tebriklerimi ilet olurmu canim :)  ayrica hosgeldin forumu iyice temizledik güzel olmus demi hehehe ;D ;D ;D
sagol iletirim ablacigim.

evet misss gibi olmus.ellinize saglik.eliniz dert görmesin. ;D

a_ysche

gececim senin gibi patronu arasamda bulamam ben  :)
en zor zamanımda bana iş verdin,yakında icra memurları kapıma dayanacaktı :'( :'( (azıcık acındırayımda kendimi belki maaşıma zam yapılır )

bu arada kırşehir, yengen ve abin için çok sevindim..sonunda kavuşacaklar desene..darısı bekleyenlerin başınaa..

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Mayıs 30, 2008, 11:05:49 ÖS
en zor zamanımda bana iş verdin,yakında icra memurları kapıma dayanacaktı :'( :'( (azıcık acındırayımda kendimi belki maaşıma zam yapılır )

bu arada kırşehir, yengen ve abin için çok sevindim..sonunda kavuşacaklar desene..darısı bekleyenlerin başınaa..

Istedigin zam olsun yapariz bir kolaylik burcuda ssk li yapicati beni ses yok bak gördünmü rica edelimde sanada yaptirsin bari Sevgili elemanim ;)

kirsehir7

sagol canim.evet kavusacaklar.yigenimde babasina kavusacak.ayy cok mutluyum bugün.

insAllah insAllah diger vize bekleyenlerde alir vizesini.

gece

Aminnnnnnnn :D arkadaslar adina :D

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 30, 2008, 11:13:13 ÖS

Istedigin zam olsun yapariz bir kolaylik burcuda ssk li yapicati beni ses yok bak gördünmü rica edelimde sanada yaptirsin bari Sevgili elemanim ;)
canım sen patroniçe olduğun üçün seni anca bağkurlu yapabildik. bizde senin yanında çalışan işçilerin olaraktan ssklı olduk. yalnız ben hem işçi hem muhasebeci olduğum üçün çift mayış isterim ;D
işçiyiz haklıyız söke söke alırııızz...;D

a_ysche

gececim iyi geceler,nasılsın?
yok kimsecikler bu akşam buralarda :)

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Mayıs 31, 2008, 02:34:43 ÖÖ
gececim iyi geceler,nasılsın?
yok kimsecikler bu akşam buralarda :)

Bende sasirdim oda oda aradim kimse yok bari kapilari kapayim dedim iyiki geldin baksana toz duman olmus ortalik bir el atalimda öyle gidelim aysecim ;)

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 31, 2008, 01:09:13 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 30, 2008, 11:13:13 ÖS

canım sen patroniçe olduğun üçün seni anca bağkurlu yapabildik. bizde senin yanında çalışan işçilerin olaraktan ssklı olduk. yalnız ben hem işçi hem muhasebeci olduğum üçün çift mayış isterim ;D
işçiyiz haklıyız söke söke alırııızz...;D
Verdim gitti be her sey para degil senin gibi marifetlisini nerden bulayim ben  ;D ;D ;D

a_ysche

olurda gececim çok geç olmuş ya saat,bence biz temizliği yarın akşam yapalım..
ben bursaya dönmeden şöle köşe bucak temizlerim..
sonrada bursaya doğru giderim..:(
20gün siz bakarsınız sonra da temizliğe,ne dersin?  ;)

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Mayıs 31, 2008, 02:43:07 ÖÖ
olurda gececim çok geç olmuş ya saat,bence biz temizliği yarın akşam yapalım..
ben bursaya dönmeden şöle köşe bucak temizlerim..
sonrada bursaya doğru giderim..:(
20gün siz bakarsınız sonra da temizliğe,ne dersin?  ;)

Senimi kircam  canim olsun yarin yapariz;)
Bursayami gidiyorsun yani 20 gün görüsmücezmi hic yani :(

a_ysche

evet canm,okula gidiyorum mecbur..
yaklaşık 20 gün yokum..arada gündüzleri uğrarım ama zaten sınav dönemi olacağı için pek vakit kalmayacak anlayacağın..çok şey kaçıracam çoookkk.... :(

gece

yok sen kafani rahat tut ben sana herseyi bir bir anlatirim temizligi filanda yaptiririm  ;D ;D ;D
bizi düsünme derslerine konsantire ol tamammi canim dualarim seninle Allah yardimcin olsun  :)

a_ysche

Allah razı olsun canım yaa..ALlah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah..bi atlatayım şu sınavları kaldığımız yerden dewam edecez inşAllah..
gececim bana artık müsade,orayı bilmiyorum ama saat burda 3 oldu..

görüşürüz..sana iyi geceler  ve iyi uykular..
(tabi bana da :) )