Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihangir

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 30, 2008, 07:27:48 ÖS
E$imin vizesi cikti ALLAHA sükürler olsun...
yıldız çok sevindim.şimdiderin bir nefes al

sado

Selam ben bir alman kadınla evlendim har şey yolunda gidiyordu türkiyede evlendik aile birleşimi için baş vurduk 6 ay sonra cvp ret geldi bize inanmamışlar bir daha baş vurdum resimlerle sonra sertifika istediler  sertifikayıda başarıyla verdim 5 ay gecti cvp gelmedi sonra gelen cvpta ret eşim bloke etmiş şimdi soruma geleyim  ben yaklaşık 2 yıldır evliyim almanla eşim beni istemiyor benim almanyaya gitme şansım olurmu yada bana ne tavsiye edrsiniz  gercekten cok mağdur oldum madi ve manevi olarak inada bindi bana yardcı olacak bir tavsiyeniz varmı bilen arkadaşlar lütfen yazsın şimdiden teşekür ederim ???

smc-403

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 30, 2008, 07:09:06 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 30, 2008, 06:23:08 ÖS
arkadaşlar benimde bi sorum olacaktı ben randevu falan aldım ve tüm evrakları temin ettim pazartesi günü randevum var konsoloslukta bana ne gibi sorular yöneltirler  yakın zamanda giden arkadaşlar bişlgilendirirse sevinirim
galiba sen yeni basvurcaksin.ozaman soru sormuyolar.sadece evraklari veriyosun.daha sonra cagirip soru soruyolar.

ewt bu ilk başvuru olcak

smc-403

Alıntı yapılan: sado - Mayıs 30, 2008, 07:40:26 ÖS
Selam ben bir alman kadınla evlendim har şey yolunda gidiyordu Türkiyede evlendik aile birleşimi için baş vurduk 6 ay sonra cvp ret geldi bize inanmamışlar bir daha baş vurdum resimlerle sonra sertifika istediler  sertifikayıda başarıyla verdim 5 ay gecti cvp gelmedi sonra gelen cvpta ret eşim bloke etmiş şimdi soruma geleyim  ben yaklaşık 2 yıldır evliyim almanla eşim beni istemiyor benim Almanyaya gitme şansım olurmu yada bana ne tavsiye edrsiniz  gercekten cok mağdur oldum madi ve manevi olarak inada bindi bana yardcı olacak bir tavsiyeniz varmı bilen arkadaşlar lütfen yazsın şimdiden teşekür ederim ???

eşin neden istemiyorku seni hem o istemezse nasıl ondan faydalanarak gideceksin ki bi şekilde sana birinin kefil olması lazım ee eşinde istemediğine göre zor gibi yinede tam olarak bi bilgim ki senin işler karışık gibi gözküo

cihangir

sado dostum eşin seni istemiyormu artık.istemiyorsa zaten boşuna uğraşma.çünkü her şey eşinden biter .çünküeşin seni isteseydi o orda oğraşırdı.

kadriye_01

slm yıldız58 çok sevindim vizenin çıkmış olmasına inan 2 gündür bende heycan yaptım diğer arkadaşlar gibi bende bu pazartesi evraklarımı verecem sabah 8.15 de randevum inşAllah benim vede bekleyen bütün arkadaşlarında vizesi çıkar ALLAH yar ve yardımcımız olsun

kirsehir7

Selam ben bir alman kadınla evlendim har şey yolunda gidiyordu Türkiyede evlendik aile birleşimi için baş vurduk 6 ay sonra cvp ret geldi bize inanmamışlar bir daha baş vurdum resimlerle sonra sertifika istediler  sertifikayıda başarıyla verdim 5 ay gecti cvp gelmedi sonra gelen cvpta ret eşim bloke etmiş şimdi soruma geleyim  ben yaklaşık 2 yıldır evliyim almanla eşim beni istemiyor benim Almanyaya gitme şansım olurmu yada bana ne tavsiye edrsiniz  gercekten cok mağdur oldum madi ve manevi olarak inada bindi bana yardcı olacak bir tavsiyeniz varmı bilen arkadaşlar lütfen yazsın şimdiden teşekür ederim ???
alman esinin seni istemesi gerek.onda biter hersey.ama alman kadinlarina pek güven olmuyor.insanin parasini alip geride böyle vazgecebiliyolöar.onun icin fazla para vermiyecen.ama egerki kadina para vermediyseniz.para teklifinde bulun bide, vize cikinca verirsin.

werdermm

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 30, 2008, 10:26:54 ÖS
Selam ben bir alman kadınla evlendim har şey yolunda gidiyordu Türkiyede evlendik aile birleşimi için baş vurduk 6 ay sonra cvp ret geldi bize inanmamışlar bir daha baş vurdum resimlerle sonra sertifika istediler  sertifikayıda başarıyla verdim 5 ay gecti cvp gelmedi sonra gelen cvpta ret eşim bloke etmiş şimdi soruma geleyim  ben yaklaşık 2 yıldır evliyim almanla eşim beni istemiyor benim Almanyaya gitme şansım olurmu yada bana ne tavsiye edrsiniz  gercekten cok mağdur oldum madi ve manevi olarak inada bindi bana yardcı olacak bir tavsiyeniz varmı bilen arkadaşlar lütfen yazsın şimdiden teşekür ederim ???
alman esinin seni istemesi gerek.onda biter hersey.ama alman kadinlarina pek güven olmuyor.insanin parasini alip geride böyle vazgecebiliyolöar.onun icin fazla para vermiyecen.ama egerki kadina para vermediyseniz.para teklifinde bulun bide, vize cikinca verirsin.
üzerine bir bardak su iç.başka yapcak bişey yok.

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 30, 2008, 10:31:43 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 30, 2008, 10:26:54 ÖS
üzerine bir bardak su iç.başka yapcak bişey yok.

hiç bir bilgim yok ama düşüncelerimi yazmadan geçemeyeceğim..

hayatınızı boş şeylerin ardında koşarak geçirmeyin derim..

alman yada türk anlaşmalıysa denecek pek birşey yok ,eğer sevgi üzerine kurulmuşda sonradan bayan yan çizdiysee siz en iyisi inadı bırakıp unutma yolunu seçin..

eminimki almanyaya farklı yöntemlerlede gidebilirsiniz..

Almanyada işyerleri olan akrabalarınız varsa işçi olarak gitme şansınız var sanıyorum..
yalnız orada bir sürü boş gezen işçi varken neden türkiyeden istendiğini sorabilirler tatmin edici bir cvp vermelisiniz...

Allah yardımcınız olsun..

muzikisyen

vizesi  çıkan arkadaşlara hayırlı  uğurlu  olsun.darısı  bızlere.

firdevs

selam arkadaslar yıldız58 in yaşadığı heyecanı ben yaşıyorum bekliyorum internet adresinde KURYE DAĞITIMA ÇIKARDI  yazıyo inş. bian önce gelir inş.  iyi haberler veririm size dua edin benim için  RABBİM herkesin gönlündeki güzellikleri ve hayır dileklerini en kısa zamanda nasip eylesin selamlar

kadiy

amin cümlemize çıkarsın dimi

yildiz58

INSALLAH firdevscim vizeniz cikar hayirlsindan

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: firdevs - Mayıs 31, 2008, 12:47:33 ÖS
selam arkadaslar yıldız58 in yaşadığı heyecanı ben yaşıyorum bekliyorum internet adresinde KURYE DAĞITIMA ÇIKARDI  yazıyo inş. bian önce gelir inş.  iyi haberler veririm size dua edin benim için  RABBİM herkesin gönlündeki güzellikleri ve hayır dileklerini en kısa zamanda nasip eylesin selamlar

inş arkadaşım.

yildiz58

ne oldu firdevscigim vizeden bir haber varmi?
INSALLAH cikar

DOĞANAY

selam arkadaşlar vize başvurusunda evraklar almanya ya gittiğinde eşimizin burda olması problem olurmu? yani evreklar gittiğinde illa almanya damı olması gerekiyo eşimizin bide alman vatandaşı olması farkediyomu acaba bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.. herkese Allah yardımcı lsun iyi günler..

Dilhas

eee evet cünkü oraya cagircaklar ondan problem olur yani maas, ev filan onlar yeterli mi diye cagircaklar ya ondan yani....gerci alman vatandasi ama olsun genede cagircaklardir ....