Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 01, 2008, 11:43:26 ÖS
Evet Istanbul'dan yapacak basvuruyu ama tarih henüz belli degil.Benim ev tutmami bekliyoruz..

Allah kolaylık versin ne diim walla bizim o iş bugün bitti çok şükür ayın birinden itibaren başlattılar kontratı yarında belediyeye gidecek inşAllah sende bulursun en kısa zaman içerisinde ve bir an önce eşine kavuşursun

jentzsch

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 01, 2008, 11:46:35 ÖS
Evet Istanbul'dan yapacak basvuruyu ama tarih henüz belli degil.Benim ev tutmami bekliyoruz..

Allah kolaylık versin ne diim walla bizim o iş bugün bitti çok şükür ayın birinden itibaren başlattılar kontratı yarında belediyeye gidecek inşAllah sende bulursun en kısa zaman içerisinde ve bir an önce eşine kavuşursun
Bakalim insAllah.. Sen hangi sehire geliyorsun?

smc-403

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 01, 2008, 11:48:31 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 01, 2008, 11:46:35 ÖS

Bakalim insAllah.. Sen hangi sehire geliyorsun?

düsseldorf

jentzsch

Resimlerden taniyorum Düsseldorf'u.Güzel bir sehir gibi..

smc-403

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 02, 2008, 12:01:44 ÖÖ
Resimlerden taniyorum Düsseldorf'u.Güzel bir sehir gibi..

bilemiyorum ama pekte önemli deil güsel yada kötü olması ben bi gideyim ben orayı güzel deilsede güzelleştiririm

smc-403

herkese hayırlı geceler yarın erken kalkmam lazım  yoksa randevum yanar Allah göstermesin hadi arkadaşlar kalın sağlıcakla

jentzsch

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 02, 2008, 12:11:34 ÖÖ
herkese hayırlı geceler yarın erken kalkmam lazım  yoksa randevum yanar Allah göstermesin hadi arkadaşlar kalın sağlıcakla
Hadi sanada hayirli geceler ve bol sanslar..

kirsehir7

kesmeşeker

günaydın çiğdem  ;) imzan neymiş böyle yaww ;D

kirsehir7

kadriye_01

slm arkadaşlar yeni geldim vize işlemlerimi yaptım evrakları verdim yalan konuşmadım inetnette tanıştım dedim hiçbir sorun çıkmadı çok şükür ama yalan konuşan 2 arkadaşın yalanını çıkardılar 2 soruyla hepinize bana verdiğiniz cvplar vede yardımlarınız için tşkrler ALLAH hepinizden razı olsun artık bende vize sonucu bekleyen arkadaşların arasına katıldım :) ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

gece

Iste ben Almancax`i bu yüzden sevdim herkes birbirine yardimci oluyor ve sevinclerinide , umutlarin ,hatta umutsuzliklaarini paylasiyor.:D
Hayirli olsun kadriye_01 :D

kadriye_01