Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadriye_01

banada nerde tanıştınız imam nikahınız oldumu eşin kaçyıldır orda ilkmi ikinci evliliğinizmi almanyaya gidince çalışmayı düşünüyormusunuz hangi okuldan mezunsunuz 1 ile 2 ay arasında vizeniz çıkar dedi

smc-403

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Haziran 02, 2008, 10:58:40 ÖS
banada nerde tanıştınız imam nikahınız oldumu eşin kaçyıldır orda ilkmi ikinci evliliğinizmi Almanyaya gidince çalışmayı düşünüyormusunuz hangi okuldan mezunsunuz 1 ile 2 ay arasında vizeniz çıkar dedi

aynı şeleri slemişler desene hayırlısı olsun ya ne diim inşAllah en kısa zamanda çıkar herkesin

kadriye_01

werdermm

smc-403

kadriye_01

evet 30 euroyla gittim 60 euro dediler yatıracaksınız ordaki insanlarda maşAllah 30 euroya 75 ytlden kapı açıyorlar 65 ytlyr bırakıyorlar ben tabii bilmediğim için 30 euroyla gitmiştim

werdermm

kadriye_01

evet 1 hafta olmuş eşi alman vatandaşı olan ödemiyor

smc-403

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Haziran 02, 2008, 11:06:23 ÖS
evet 1 hafta olmuş eşi alman vatandaşı olan ödemiyor

evet ben ödemedim

melisa_85

merhaba arkadaslar vizesı cıkan arkadasları tebrık edıyorum.darısı bızım basımıza artık benım kagıtlarım 2 ay sonra yabancılar polısıne gıttı ve onaylandı ınsAllah bıran once cıkar vızem herkese kolay gelsın

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 02, 2008, 11:44:16 ÖÖ
arkadaşlar konsolosluğu aradım çok kibar bir bayan çıktı acaba yanlış bir yeri mi aradım diye tereddüt ettim bir an  ;D  barkod numaramdan baktı ve dedi ki onayınız yeni gelmiş yani geçtiğimiz hafta gelmiş dedi, birkaç güne kadar bizden haber bekleyin dedi :-\  pasaportumun süresinin 10 gün sonra biteceğini söyledim ozaman biz size pasaportunuzu göndeririz siz uzatıp geri gönderirsiniz biz de vizenizi işleriz dedi ;D  yani vizeyi alıyorum hayırlısıyla ;D ;D
inşAllah hayırlısıyla aldığın haberinide alırız kesmeşeker :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: nisanur - Haziran 02, 2008, 07:28:45 ÖS
arkadaslar vizem bugün geldi darısı bekleyenlere
hayırlısı olsun, darısı benim ve bekleyen diğer arkaşadlarımızın başın ainşAllah....

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 02, 2008, 08:17:54 ÖS
Alıntı yapılan: kadriye_01 - Haziran 02, 2008, 02:56:40 ÖS
hayırlı olsun kesmeşeker darısı benim vede bekleyen herkesin başına
aminnn darısı burcu ve diğer tüm arkadaşların başına inşAllah tabi senin de :angel:
teşekkür ederim arkadaşım, inşAllah :)..

nisanur

danke schön darısı bütün vize bekleyen arkadaslara

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 03, 2008, 12:36:50 ÖÖ
arkadaşlar konsolosluğu aradım çok kibar bir bayan çıktı acaba yanlış bir yeri mi aradım diye tereddüt ettim bir an  ;D  barkod numaramdan baktı ve dedi ki onayınız yeni gelmiş yani geçtiğimiz hafta gelmiş dedi, birkaç güne kadar bizden haber bekleyin dedi :-\  pasaportumun süresinin 10 gün sonra biteceğini söyledim ozaman biz size pasaportunuzu göndeririz siz uzatıp geri gönderirsiniz biz de vizenizi işleriz dedi ;D  yani vizeyi alıyorum hayırlısıyla ;D ;D
hadi bakalim ya hayirlisiyla bi ciksaydi vallaaa  ;D  ;D  ;D
sende de ne sabir varmis kesmeseker  :)
bekle bekle , ben kafayi yerdim valla...
Allah esine sabir versinnn  ;)  :)

cihangir

arkadaşlar kafanıza hiç bişey takmayın hepinizin vizesi çıkacak rahat olun.sadece konsolusta verdiğiniz bilgi doğruysa.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 03, 2008, 03:35:05 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 03, 2008, 12:36:50 ÖÖ
hadi bakalim ya hayirlisiyla bi ciksaydi vallaaa  ;D  ;D  ;D
sende de ne sabir varmis kesmeseker  :)
bekle bekle , ben kafayi yerdim valla...
Allah esine sabir versinnn  ;)  :)
sabredip beklemekten başka çaremiz yokki :-\ hayırlısıyla olsun da ben beklemeye razıyım ;)