Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Haziran 02, 2008, 11:25:46 ÖÖ
slm ben sevgi tirolde yasiyorum 17 yasindayim birircik kuzenim kirsehir7 sayesinde bu siteye katildim ben 5 yildir avusturyadayim.

Hosgeldin Sevgi Kirsehirim cok bahsetti senden tanisiriz insAllah :D

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Haziran 02, 2008, 02:16:15 ÖS
Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Haziran 02, 2008, 11:25:46 ÖÖ
slm ben sevgi tirolde yasiyorum 17 yasindayim birircik kuzenim kirsehir7 sayesinde bu siteye katildim ben 5 yildir avusturyadayim.

Hosgeldin Sevgi Kirsehirim cok bahsetti senden tanisiriz insAllah :D
bahsettigim kisi sevgi40 in ablasiydi.ama ben sevgiyide cok seviyorum.

hosgeldin kuzenim. ;D

SEVGI-40

SEVGI-40

hosbulduk bitanem kirsehir7im benim

3pru

hallo, ich bin ebru ich bin in wien geboren.. als ich 11 war bın ıch in der türkei (fethiye) gekommen.. und ıch bın 20 Jahre alt.. ich werde hoffentlich in istanbul deutsch studieren.. danke..

SeDa_

SeDa_

h.b
uye ooldum olalı daha kimseyle konusmadım yaa nihayet yanii

smc-403

SeDa_

guzel bişey sorabilirmiyim?

gece

Alıntı yapılan: SeDa_ - Haziran 03, 2008, 09:36:09 ÖS
h.b
uye ooldum olalı daha kimseyle konusmadım yaa nihayet yanii

Almancax büyük bir forum oda cok ben daha önce diger odalarda rastlamadim si´ze bir göz atin burdaki arkadaslar hem seviyeli hem dosthane :)

SeDa_

neresi orası ya sınava 9 gunum kaldı almanca konusucak arkadas arıyorum pratik için ama yok varsa bildiginiz baska yer soyleyin nolur ???

smc-403

Alıntı yapılan: SeDa_ - Haziran 03, 2008, 09:44:07 ÖS
neresi orası ya sınava 9 gunum kaldı almanca konusucak arkadas arıyorum pratik için ama yok varsa bildiginiz baska yer soyleyin nolur ???

aile birleşimi sınavımı

SEVGI-40

talha691

herkese meraba .almanca yazmak isterdim ama kendimi yeni oldugum için zorlamak istemedim.manisadan talha akcay.cok güzel bi siteye üye oldugumu anladım.herkese kolay gelsin inş ilerde almanca olarak yazacagım.yaşım 17 .kolay gelsin

SEVGI-40

slm hosgeldin insAllah yazarsin en kisa zamanda almanca

kajol

selam arkadaslar almancaxa tavsiye üzerine geldim 8 senedir almanyada yasiyorum ve almancami ilerletmek istiyorum . Simdidien tesekkürler.