Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

evet asil ya anirelerdeydin.merak ettik.memlekete 2 haftaligina gidiyom dedin gidis o gidis bidaha ugramaz oldun.geldigine sevindik.

Aşil

bende sevindiğinize sevindim.2 haftaydı işte 3 hafta oldu .istemeden kusura bakmayın .... :laugh:

gece

arkadaslar Asilin geri dönüsü serefine kahveler benden ;)

Aşil

Alıntı yapılan: gece - Haziran 04, 2008, 03:04:34 ÖS

arkadaslar Asilin geri dönüsü serefine kahveler benden ;)

pastalarda benden kahvenin yanına ,bari bugünü kutlayalım...

gece

Pastada lezzetli görünüyor valla hmmmmmm  ;) ;D

gece

Sparta nereye kactin yaw gel sende tadina bak  pastanin bir kahvede sana vereym ;)

gece

ooo yakamozlu gece hosgeldin  buyur sende ic bir kahve ;)

gece

Sanirim kahvem beyenilmedi  :embarassed: o kadarda köpürttüm ama   ;D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Haziran 04, 2008, 06:28:02 ÖS

Yok ben almayım siz devam edin kafam bir milyon zaten ;D

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Haziran 04, 2008, 06:29:35 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 04, 2008, 06:28:02 ÖS

Yok ben almayım siz devam edin kafam bir milyon zaten ;D

:-\ ::)

gece

of of offfffffff burcukafadar gelmemis bak ortalik darmadagan ah aysecim ah yaaa sen gittin forumun haline bir bak ortaligin daginikligi isine son vericem burcucum  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Haziran 05, 2008, 12:38:22 ÖÖ
of of offfffffff burcukafadar gelmemis bak ortalik darmadagan ah aysecim ah yaaa sen gittin forumun haline bir bak ortaligin daginikligi isine son vericem burcucum  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
geldim patron geldim..
evdeki büyük patrondan (annem olur kendileri) anca kurtuldum.
yani gidiş o gidiş yokluğumdan istifade dağıtmışınız ortalığı. cevzeyi taşırmışınız, pastalar yerlerde, aaa  oluo bööle, mayşıma zam isterim ;D

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 05, 2008, 01:00:36 ÖÖ
geldim patron geldim..
yani gidiş o gidiş yokluğumdan istifade dağıtmışınız ortalığı. cevzeyi taşırmışınız, pastalar yerlerde, aaa  oluo bööle, mayşıma zam isterim ;D

Sen bir temizlige basla düsünürüz yaw nerde kaldin mesai baslayali yarim saat oldu deeerrrmiiisssiiimmmm ;D ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Haziran 05, 2008, 01:03:16 ÖÖ
geldim patron geldim..

Sen bir temizlige basla düsünürüz yaw nerde kaldin mesai baslayali yarim saat oldu deeerrrmiiisssiiimmmm ;D ;D ;D
hahahahaha... gececim gece olduğu için görmüyorsun herhalde ::) sen gelene kadar heryeri miisss gibi yaptım bile. bal dök yala ;D

gece

Hadi canim anahtarlari masaya biraktim temizligi bitir pencereleride silmeyi unutmaa ve iyice kapat oldumu canim .
Ben simdi ´gidiyorum ama dikkatli ol hirsiz ,ugursuz kapiyi calarsa acma haaaa unutmadan bizim Almancax `in müdavim HAYALAT leri var görürsen benden selam söyle sakin korktugunu belli etme canim ok. ;D ;D ;D ;D
Hadi hayirli geceler cümletten. :D

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 05, 2008, 01:06:35 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Haziran 05, 2008, 01:03:16 ÖÖ
geldim patron geldim..

hahahahaha... gececim gece olduğu için görmüyorsun herhalde ::) sen gelene kadar heryeri miisss gibi yaptım bile. bal dök yala ;D

Birmayis zammi hakettin yani sekerim yarin hesabina tessekkür olarak gecer hmmm bakayim bugünde olabilir ;)

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Haziran 05, 2008, 01:10:22 ÖÖ
Hadi canin anahtarlari masaya biraktim tamizligi bitir pencereleride silmeyi unutmaa ve iyice kat oldumu canim .
Ben simdi ´gidiyorum ama dikkatli ol hirsiz ,ugursuz kapiyi calarsa acma haaaa unutmadan bizim Almancax `in müdavim HAYALAT leri var görürsen benden selam söyle sakin korktugunu belli etme canim ok. ;D ;D ;D ;D
Hadi hayirli geceler cümletten. :D
bu böyel olmıycak bi bekçi tutmalı buraya. bende çıkıyorum çünkü ;D
hadi cümleten iyigeceler....