Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayseyildiz

Alıntı yapılan: firdevs - Mayıs 30, 2008, 01:03:27 ÖS
merhaba ayseyıldız pasaportunu çıkaracksın önce sonra bankadan 24 5 ytl karsılığı pin numarası alıyosun onunla terminini alırsın sonrada evraklrı teslim edip bekliyeceksin
Çok teşekkür ederim :-*

firdevs

ayseyildiz

Alıntı yapılan: firdevs - Mayıs 30, 2008, 01:18:00 ÖS
rica ederim buarada tebrik ederim sınavı kazanmıssın
Teşekkür ederim valla üzerimde nüyük bir yül kalktı sınav işi en azından aradan çıktı ama vizeninde ondan bir farkı yokmuş yaww

firdevs

ayseyildiz

firdevs

dee

Ben carsamba sınav sonucunu aldım, persembe yani dün de vizeye basvurdum. Evrakları hazırlamak o kadar zor degil, sadece pasaport basvurduktan bir gün sonra cıkıyor. Ben sadece uzattım yine aynı islem. Digerleri de basit. Vize basvurusu da 5 dk sürdü. Pek bir sey sormadı oradaki bayan. Bilmiyorum belki esim Alman ve Türkiye'de 3 sene yasadı ve Alman sirketinde calıstı diye. Hatta sirketi bana turistik vize alıyor tatile Almanya'ya gidiyorduk beraber. Bunların etkisi olabilr. Kriterleri hakkında hicbir fikrim yok.

arzu_kılıc

smc-403

bnm eşim yarın ev tutacak kira konntarını yapacak bende pazartesi konsolosluğa başvurcam ama eşim  evi düzmeyecek sadece tutacak ben gelince beraber alalım dioruz mobilyaları bi kaç yerden evi kontrole geliolar falan die mduydum bu arada eşim alman vatandaşı ve onlara eşim gelince beraber mobilya alcas diecek bi sorun olurmu ?

yildiz58

ayy cok sevindim kac kere baktim aceba firdevsin vizesi ciktimi diye yazmiyordu ayy ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin cok SÜKÜR

isakosar

merhaba arkadaslar bi sorum olacak yabancılar polisi onayladıktan sonra vizemiz kaç günde çıkıyor?birde beni bidaha çağırırlarmı?evraklarım 3 haftada gitti onlarda onayladılar.ankara fazla bekletirmi sizce?herhesin vizesini en kısa zamanda alması dileğiyle

burcukafadar

Alıntı yapılan: isakosar - Haziran 01, 2008, 06:58:17 ÖS
merhaba arkadaslar bi sorum olacak yabancılar polisi onayladıktan sonra vizemiz kaç günde çıkıyor?birde beni bidaha çağırırlarmı?evraklarım 3 haftada gitti onlarda onayladılar.ankara fazla bekletirmi sizce?herhesin vizesini en kısa zamanda alması dileğiyle
amin.

haticeyildiz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 31, 2008, 11:41:27 ÖS
bnm eşim yarın ev tutacak kira konntarını yapacak bende pazartesi konsolosluğa başvurcam ama eşim  evi düzmeyecek sadece tutacak ben gelince beraber alalım dioruz mobilyaları bi kaç yerden evi kontrole geliolar falan die mduydum bu arada eşim alman vatandaşı ve onlara eşim gelince beraber mobilya alcas diecek bi sorun olurmu ?

merhaba smc
benim eşimde evimize eşya almadı, beraber alacağız inşAllah.
vizem dün geldi, almanyada evi görmeye gelmemişler  ama ev eşime ait, bunun bi etkisi oldumu bilmiyorum. kolay gelsin..

smc-403

Alıntı yapılan: haticeyildiz - Haziran 04, 2008, 09:46:32 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 31, 2008, 11:41:27 ÖS

merhaba smc
benim eşimde evimize eşya almadı, beraber alacağız inşAllah.
vizem dün geldi, Almanyada evi görmeye gelmemişler  ama ev eşime ait, bunun bi etkisi oldumu bilmiyorum. kolay gelsin..

inşAllah bizdede bi sorun çıkmaz bilgilendirdiğin için teşekkürler arkadaşım

caouse

16 nisanda vizeye basvurdum 3 haftada evraklarım almanyaya ulasmıs ve 16 mayısta ordan kabul edilip internet yoluyla aynı gün ankara konsolosluguna yabancılar polisi yolladı ve aynı süre içinde orda oldugunu söylemişler.6 haziranda  almanyada nikahım vardı ama vizem hala cıkmadı nikahı 2 hafta daha ertelettik.ertelettigimizi ankara konsolosluguna bildirmemiz gerekirmi ve vizem nezaman gelir bilgisi olan varmı cvp verirse sevinirim.

sudenazgül

selamlar vizem çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kadriye_01