Bayanlara özel ...

Başlatan esma 41, Haziran 05, 2008, 11:47:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 08, 2008, 01:52:01 ÖÖ
Yok mu forumda tırnak uzatan :) 
Ben uzun tırnaklı bayanın yemeklerini yerim... Çünkü kendisi yapmamıştır :D :D :D

Yok ya öyle deme ...  ;D

Vur dediysek öldür demedik ...  :D

jentzsch

Ben uzun tırnaklı bayanın yemeklerini yerim... Çünkü kendisi yapmamıştır :D :D :D
Uzun tirnak gayet normal bir sey.Bir nedeni olmasi gerekmiyorki.Cani uzatmak istiyor.Öyle hosuna gidiyor uzatiyor.Sen sacina neden jöle ve bezeri bir sey sürüyorsan o da o yuzden yapiyor iste.Bence gayet normal yani..

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 01:56:40 ÖÖ
Uzun tirnak gayet normal bir sey.Bir nedeni olmasi gerekmiyorki.Cani uzatmak istiyor.Öyle hosuna gidiyor uzatiyor.Sen sacina neden jöle ve bezeri bir sey sürüyorsan o da o yuzden yapiyor iste.Bence gayet normal yani..

Ben kelim :)

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 08, 2008, 01:58:12 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 01:56:40 ÖÖ

Ben kelim :)
Kel kafa jöleli sactan iyidir bosver.Temiz en azindan.. ;D

Sparta

Yazın yanıyor... Kışın yağmur  yada dolu yapınca tıkır tıkır ses geliyor :D  .. Hİçte avantajlı değil..

:D

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 08, 2008, 02:05:49 ÖÖ
Yazın yanıyor... Kışın yağmur  yada dolu yapınca tıkır tıkır ses geliyor :D  .. Hİçte avantajlı değil..

:D
Az kaldi az..3,5 sene sonra bende senin gibi olcam. ;D

esma 41

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 08, 2008, 02:48:04 ÖÖ
Yorumsuz ....  ;D ;D

Benim saclarim kivircik.Bu yöntemi kullanmam imkansiz.. ;D

Sparta

esma 41

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 08, 2008, 02:53:32 ÖÖ
Jöle kullan :D

Mis gibi kivir kivir saclarimi jöleyle bozamam..Kivirciklarima ihanet olur bu.. ;D

esma 41

gece

Sparta

Hiiç kıskanmam .... Sen benim saçlarımı bir görsen kıskanırsın :D

Esma o ne öyle bonus gibi...

Madem bayanlara özel bölümü burası.. Dayımın eşi Almanyadan ilk geldiğinde aynı böyle saçları vardı... :D

Bayanlar kıvırcık modası geçti mi?  Genelde dalgalı saç moda fakat kıvırcık saç tamamen tarihe gömüldü gibime geliyor...

jentzsch

Kivircik sac karizmadir her zaman.. ;D

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 08, 2008, 03:10:05 ÖÖ
 Hiiç kıskanmam .... Sen benim saçlarımı bir görsen kıskanırsın :D

Esma o ne öyle bonus gibi...

Madem bayanlara özel bölümü burası.. Dayımın eşi Almanyadan ilk geldiğinde aynı böyle saçları vardı... :D

Bayanlar kıvırcık modası geçti mi?  Genelde dalgalı saç moda fakat kıvırcık saç tamamen tarihe gömüldü gibime geliyor...

Kivircik sacin modasi hic gecmez ;)

gece

Karizmami bilmem ama kesimi kolay hata göstermez ;)Cokmu kivircik saclisin jentzsch :)
eeger öyleyse kuaförün hic yorulmaz senin  ;D