Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuu_ba

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Haziran 12, 2008, 10:35:47 ÖÖ
mektup konusu neydı
işte diyorum ya hamburg- termin falan vardı hatta ilk şıkta
-dank
yazıyordu bende teşekkür ettim. gerisini hatırlayamıyorum.

tuu_ba

Dilhas

neyaptin karkartalali, bi mektupdan kaybetmessinki arkadasim .............

tuu_ba

dıgerlerı ıı gectıyse gecer ınsAllah

karakartalali

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 12, 2008, 10:49:49 ÖÖ
inş arkadaşlar haklı siz çıkarsınız konuşmadan  tam puan gelebilir, dediğim gibi hören zordu. çıkan  mektup konusunuda ilk kez gördüm.

karakartalali

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 12, 2008, 10:49:49 ÖÖ
inş  arkadaşım haklı sen çıkarsın.ama mektup yani puanıda fazla.yapamadığın  zaman geçememe ihtimalin var.

Dilhas

benim esimde mektup biraz zordu demisti ama konusmam iyi gecti demisti, yani bi mektup yüzünden kaybetmessin inan korkma.........Allah büyüktür..........

karakartalali

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 12, 2008, 11:28:58 ÖÖ
benim esimde mektup biraz zordu demisti ama konusmam iyi gecti demisti, yani bi mektup yüzünden kaybetmessin inan korkma.........Allah büyüktür..........
inşAllah arkadaşım dediğiniz gibi olur. teşekkür ederüm.

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 12, 2008, 12:06:21 ÖS

moralini bozma arkadaşlarında dediği gibi bir mektup değil sınavın kaderini değiştiren..
hakkında hayırlısı olsun da gönül işsterki inş geçersin arkadaşım..

(LALEZAR)

bu arada Ali kardeşim yazdıkalrını incelediğimde (hecelemede oturduğum yer mersini heceledim) demişsin..bu ne oluyor ?? ve senmi belirliyorsun heceleyeceğin kelimeyi?

musa tur

bakalim sonuclar hayirlisiyla bi gelsin ben degil esim katilmisti ali ve özlem gillerle hadi hayirlisi...

karakartalali

Alıntı yapılan: musa tur - Haziran 12, 2008, 12:26:09 ÖS
bakalim sonuclar hayirlisiyla bi gelsin ben degil esim katilmisti ali ve özlem gillerle hadi hayirlisi...
hmm öylemi

karakartalali

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 12, 2008, 12:17:48 ÖS
bu arada Ali kardeşim yazdıkalrını incelediğimde (hecelemede oturduğum yer mersini heceledim) demişsin..bu ne oluyor ?? ve senmi belirliyorsun heceleyeceğin kelimeyi?

hayır neyi heceleyeceğimizi biz belirlemiyoruz. oradaki hocalar belirliyor. ama genelde nerede oturduğun ve soyadın, babanın adı kendi adını eşiniz varsa eşinizin adını hecelettiriyorlar.kendini tanıtma 3 puan. toplam 4 kart çekip 4 soru soruyoruz ve her bir soru sorma 2 paun ve cevap verme ise 1 puan şeklinde.

karakartalali

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 12, 2008, 12:16:09 ÖS
Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 12, 2008, 12:06:21 ÖS

moralini bozma arkadaşlarında dediği gibi bir mektup değil sınavın kaderini değiştiren..
hakkında hayırlısı olsun da gönül işsterki inş geçersin arkadaşım..
saolun.:D:D

dinar

mehaba arkadaşlar bende 11 haziranda girdim karakartalaliyle birlikte bene mektupta zorlandım bişeyler yazdım ama doğru olduğuna inanmıyon yani gçemiyecem bu sınavı diye düşünüyom fakat sözlü iyidi bizi iki kişi aldı içeri ben ve bir akadaştık sadece bana çıkan kartlar hobby _garten  bittede 1 euro__tasche çıktı ve birde bana eşimin nerde olduğunu adını yaişını söylememi istedi ve kodlatı sözlü kolydı ama mektupta çaktık yani inaşlah ii haberler veririz size ama ben kendi adıma konuşayım benden gelmez ii haber diye düşünüyom

karakartalali

Alıntı yapılan: dinar - Haziran 12, 2008, 01:20:00 ÖS
mehaba arkadaşlar bende 11 haziranda girdim karakartalaliyle birlikte bene mektupta zorlandım bişeyler yazdım ama doğru olduğuna inanmıyon yani gçemiyecem bu sınavı diye düşünüyom fakat sözlü iyidi bizi iki kişi aldı içeri ben ve bir akadaştık sadece bana çıkan kartlar hobby _garten  bittede 1 euro__tasche çıktı ve birde bana eşimin nerde olduğunu adını yaişını söylememi istedi ve kodlatı sözlü kolydı ama mektupta çaktık yani inaşlah ii haberler veririz size ama ben kendi adıma konuşayım benden gelmez ii haber diye düşünüyom

bende senin gibi düşünüyorum maalesef arkadaşım.